ondralbc Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Sorry za mirny offtopic, ale za ceny ktery prodavaji bych z principu nic nekoupil. Nostalgie a vztah k znacce zrejme hraje v jejich prospech....
martar Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Tak ono to nakonec není tak hrozné, na rozdíl od jiných tool hodinek u Igenů není pouzdro při čelním pohledu skoro vidět, jen korunka, nožky a okraj lunety, takže by to nebyla taková "paďouršťina"... ale ten tenký okraj lunety ze zlata, vystavený různým drbancům... no nevím. Variace ve žlutém a růžovém zlatě - narychlo upravené Sedlinovo fotky noudejtů: Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem martar
straspol Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 8:35, martar napsal: Tak ono to nakonec není tak hrozné, na rozdíl od jiných tool hodinek u Igenů není pouzdro při čelním pohledu skoro vidět, jen korunka, nožky a okraj lunety, takže by to nebyla taková "paďouršťina"... ale ten tenký okraj lunety ze zlata, vystavený různým drbancům... no nevím. Variace ve žlutém a růžovém zlatě - narychlo upravené Sedlinovo fotky noudejtů: Igen yellow gold.jpgIgen rose gold.jpgMěl jsi pravdu. Chyběj tomu ty diamanty. Zatim to pořád ještě moc vypadá jako hodinky. Ale už to trochu smrdí Tureckem a jinými východními trhy...
xjr1 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Mně se to líbí, asi jsem divnej;-). Ale ty peníze bych za ně nedal ani náhodou... http://www.chrono24.cz/blancpain/fifty-fathoms-5015-3630-52--id3053006.htm?dosearch=true&query=blancpain+fifty&searchexplain=1&showpage=6&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Hele a nešlo by to nerez pouzdro pozlatit? Že bych udělal takovej výzkumnej kompromis. Ale zas pozlacený hodinky...... Anebo nechat udělat zlatý pouzdro, s integrovanou lunetou, že by se neotáčela. To by navíc akcentovalo nepotápěčnost takovejchhle zlatej potápek. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Zmizík
xjr1 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Nerez by pozlatit šel, já přemejšlel nad pozlacením toho starýho mosaznýho, když se dobře připraví tak nemusí ani vzniknout vocucanej hnus. Nakonec jsem myšlenku zavrh, pač mi došlo, že vlastně nemám rád povrchový úpravy hodinkovejch pozder všeobecně...
Anela Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 taky mě zlato na igenech napadlo, ale nevymyslel jsem zatím kombinaci, která by se mi líbila, všchno to na mě působilo spíše jako nepodařený fejk zlatých rolád... nedalo by se to ubastlit z bronzu? bronz nebo mosaz by se mi taky líbila a možná by seděla víc jak dražší kovy. co třeba pouzdro i mírně upravit? třeba alespon na rozteč 20mm?
straspol Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 10:10, xjr1 napsal: Nerez by pozlatit šel, já přemejšlel nad pozlacením toho starýho mosaznýho, když se dobře připraví tak nemusí ani vzniknout vocucanej hnus. Nakonec jsem myšlenku zavrh, pač mi došlo, že vlastně nemám rád povrchový úpravy hodinkovejch pozder všeobecně......ale byla by to jednoduchá cesta...
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Poudzro/luneta bicolor a dial sunbrush.
Rodkopf Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 10:49, People napsal: A mohli by sme pridat aj gmt. Já mám rád chrona.
People Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 a este tourbillon. Rezervujem si cislo 1.
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Nechci do toho moc kecat, ale ta pozlacená verze by mě přišla fakt jak turecká kopie čehosi a asi by nebyla nijak levná ( samozřejmě levnější než pouzdro zlaté ). Myslím ale, že by to nebylo prostě ono. Budu tento projekt/debatu ale sledovat, zcela vážně mě zaujala.
long Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Je zvláštní jak píšeš že nerez by pozlatit šel.Nejde přeci o ten ocucaný bonbon, který nevzniká pochromováním v našem případě pozlacením, ale tou přípravou kdy ten kdo to připravuje vzhledem k oxidaci pouzdra a hlavně těch hran ty hrany prostě obrousí.NEMYSLÍM SI že by tam to zlacení drželo. :-) Kdo chcete mít z Prim například DIC paskvil rád Vám diamanty pro vizualizaci zapůjčím, ale vznikne vám další problém navazujiící na ten první, kterým je výroba pouzdra. ty diamanty tam jako položíte a budou držet ?nebo je tam nějak vzpříčíte ?a nebo opět epoxid ?a nebo čáry máry fuk ? ( musel by se vyrobit stříbrný nebo zlatý nový číselník a do něho zapájet zlaté indexy do kterých by se zafasovaly ty diamanty, které by paradoxně byly na těch hodinkách jako jedna z nižších, levnějších položek Jedna z možností, která by ale již dle mého byla zrůdná by bylo vyrobit celý zlatý i dial a osázet ho diamanty komplet a indexy například rubíny nebo safíry, ale jak píši, jestli to není náhodou trochu přes hranu, když každému vymlouvám diamantovou vložku do lunety ve všech hodinkách krom Rolex !!! Vím a jsem rád, že některé vaše návrhy myslíte vážně. Platina byla taky dobrá :-) Zdroj fotografii : Google Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem long
long Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Jo a by to nezapadlo koukám že sem chodí a přispívají pořád stejní lidé " člověk" / Turbo atd /To je ale radost přečíst si něco duchaplného. :-)))))))
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Je pravda, že se zde jedná pouze o teoretickou diskuzi na dané téma, ale člověk nikdy neví. Tím myslím toho samého, co Long. Ten asi fakt neví.
MDMA Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 moc se mi libi napad. kdyby se nahodou chytla mosaz ci bronz, do pripadne limitky bych se rad pridal. zlato je bohuzel/bohudik mimo moje financni moznosti..
martar Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Pokud by se vážně uvažovalo o výrobě a chtěli by jste jít cestou otočné lunety, bylo by řešením toho tenkého zlatého okraje lunety jeho odstranění, lépe řečeno výroba masívní zlaté lunety bez vybrání pro vložku, s plastickými indexy.Tím by ale dostal charakteristický design Igenů ukrutně na p.del. K bicoloru, jen pro představu, jak by mohlo vypadat nerez pouzdro se zlacenou lunetou... jen odkaz na jiné a dost odlišné divery...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1288119
straspol Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 15:41, martar napsal: Pokud by se vážně uvažovalo o výrobě a chtěli by jste jít cestou otočné lunety, bylo by řešením toho tenkého zlatého okraje lunety jeho odstranění, lépe řečeno výroba masívní zlaté lunety bez vybrání pro vložku, s plastickými indexy.Tím by ale dostal charakteristický design Igenů ukrutně na p.del.No ale do toho by se krásně zasazovaly ty brilianty. Nešlo by pod ně kápnout tritium? To by se Manťák udělal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se