blackdaemon Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Před 14 dny nové ana-digi casio g-shock. Pořád maximální spokojenost... Recenze zde: https://forum.chronomag.cz/topic/146867-g-shock-ga-800-–-novodobá-ana-digi-old-school-géčka/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Dnes poprvé na ruce nedávno dorazivší Casio OVW-110 Overland, modul 4315, modelový rok 2005. Celonerezové, zezadu plechové víčko na 4 šroubky. Solár a rádio pouze pro japonské frekvence. Voděodolnost 10 ATM. Nevypadají, ale mají průměr těla v nejširší části jen 41,6 mm a výšku 12 mm. Na komáří ruce sedí moc příjemně. Mile překvapily velmi dobrým stavem a zatím i přesností. Zřejmě jedou na původní aku baterii. Zatím jsem je ani neotevřel. Na to, že jim je nějakých 16 let, nevypadají zle. Ještě tu mám už delší dobu jejich bohatší bráchy – celotitanové Overlandy OVW-100TDJ, které mají navíc budík, 2x LED osvětlení a řekl bych i trochu luxusnější provedení indexů na cifru. Ale ty už delší dobu servisuju, tak někdy příště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Pepsiny za pár šupů v krásným čistým designu s nádechem retra.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 @prokomna to, že píšeš, že byly za pár peněz, oceňuji přesně lícující vteřinovku (což někdy nemají ani násobně dražší quartzy) a na první pohled slušné zpracování. Mohu se optat, kolik cca stály? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ta vteřinovka má toleranci tak +- 0,1-0,2 dílku,jak v kterým místě,ale to je pořád slušný.Zpracování je fakt pěkný,navíc bezpečnostní spona a rychloupínání stěžejek.Akorát luneta není otočná.Sice měření nepoužívám,ale líbila by se mi tak víc. Ta cena je taky zajímavá,od 1890kč po 3890kč.Koupil jsem samozřejmě za tu nejnižší.Reklamu tu nechci dělat,ale snadno se vygooglí,je to model Fossil FS5657 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Na gumě úplná paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Na gumě úplná paráda.Díky za info. Ať ti hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Není zač.No a nechci to tu spamovat,ale ještě sem musím dát tu krásnou plechovou krabičku,protože to se jen tak nevidí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj rajtar Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Áno, červené súkno pre miestnych Festina ale ja ich mám veľmi rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Já taky jedny festovní Festiny někde v šuplíku mám... akorát se přetrhl pásek (což moc nechápu, jak se může stát), tak nevím, jestli má cenu investovat do nového... (je to nějaká 22mm, kterou doma nemám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 5. 5. 2021 v 16:00, prokom napsal: Ta vteřinovka má toleranci tak +- 0,1-0,2 dílku,jak v kterým místě,ale to je pořád slušný.Zpracování je fakt pěkný,navíc bezpečnostní spona a rychloupínání stěžejek.Akorát luneta není otočná.Sice měření nepoužívám,ale líbila by se mi tak víc. Ta cena je taky zajímavá,od 1890kč po 3890kč.Koupil jsem samozřejmě za tu nejnižší.Reklamu tu nechci dělat,ale snadno se vygooglí,je to model Fossil FS5657 jojo, ty jsem objednal, dostal, opatrně rozbalil, zjistil že luneta je přivařená ;o) a to jsem neskousl. Myslel jsem, že bude otočná, když se to prodává skoro za 4 litry (to je úplně na vraždu) a má tam jakýsi lumibod - k čemu je na pevné lunetě OMG Jinak tvar pouzdra hezký, na fotkách mne zaujaly a sám jsem už docela fosil, tak mne to lákalo zkusit, špekuloval jsem mezi pepsi, zlatozelenou, nakonec vyhrál cifr přecházející z modré do černé. Na fotkách i s pěkně provedeným tahem to vypadalo fakt nadějně. Bohužel, ta luneta rozhodla. Což je "absurdné," v životě jsem otočnou lunetu nepotřeboval, ale pevná luneta vylisovaná na pouzdře mi připadá jako mírnější varianta "ozdobných ciferníků" natištěnýcn i s ručičkama u laciných fashion kousků. No nic, poslal jsem to zpátky do timestore, však to bylo netknuté a zafoliované. A objednal si u nich za podobné peníze Casio s countdown lunetou - to už jsem si na youtube ověřil. Jinde je měli dokonce levnější, ale nechtěl jsem být svině a zneužívat možnost vrácení, abych si pohrál s hodinkama a poslal zpátky, nebudu si špinit karmu (ještě víc) tak ať na mně aspoň něco vydělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 14 minutami, Datel napsal: jojo, ty jsem objednal, dostal, opatrně rozbalil, zjistil že luneta je přivařená ;o) a to jsem neskousl. Myslel jsem, že bude otočná, když se to prodává skoro za 4 litry (to je úplně na vraždu) a má tam jakýsi lumibod - k čemu je na pevné lunetě OMG Jinak tvar pouzdra hezký, na fotkách mne zaujaly a sám jsem už docela fosil, tak mne to lákalo zkusit, špekuloval jsem mezi pepsi, zlatozelenou, nakonec vyhrál cifr přecházející z modré do černé. Na fotkách i s pěkně provedeným tahem to vypadalo fakt nadějně. Bohužel, ta luneta rozhodla. Což je "absurdné," v životě jsem otočnou lunetu nepotřeboval, ale pevná luneta vylisovaná na pouzdře mi připadá jako mírnější varianta "ozdobných ciferníků" natištěnýcn i s ručičkama u laciných fashion kousků. No nic, poslal jsem to zpátky do timestore, však to bylo netknuté a zafoliované. A objednal si u nich za podobné peníze Casio s countdown lunetou - to už jsem si na youtube ověřil. Jinde je měli dokonce levnější, ale nechtěl jsem být svině a zneužívat možnost vrácení, abych si pohrál s hodinkama a poslal zpátky, nebudu si špinit karmu (ještě víc) tak ať na mně aspoň něco vydělají Není tam žádný lumibod,prostě hladký "potisk" se zvýrazněním dvanáctky.Ale jak jsem psal,taky bych radši tu lunetu otočnou.Jinak teda za těch 10 dní hodily akorát +1s Ty Casia,nejsou to casio efv-130d?Na ty teď furt koukám,hlavně v modrým a už bych zas kupoval sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Jo countdown luneta,to budou Casio EFV-120DB-1A,že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) před 6 minutami, prokom napsal: Není tam žádný lumibod,prostě hladký "potisk" se zvýrazněním dvanáctky.Ale jak jsem psal,taky bych radši tu lunetu otočnou.Jinak teda za těch 10 dní hodily akorát +1s Ty Casia,nejsou to casio efv-130d?Na ty teď furt koukám,hlavně v modrým a už bych zas kupoval sakra tytok Edifice EFV-120DB-1AVUEF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 1 minutou, Datel napsal: tytok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj,vím.Ty byly celou zimu v akci na Amazonu za 50éček s dopravou zdarma.Taky jsem byl na ně už nahlodanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 8 minutami, prokom napsal: Není tam žádný lumibod,prostě hladký "potisk" se zvýrazněním dvanáctky.Ale jak jsem psal,taky bych radši tu lunetu otočnou.Jinak teda za těch 10 dní hodily akorát +1s Ty Casia,nejsou to casio efv-130d?Na ty teď furt koukám,hlavně v modrým a už bych zas kupoval sakra A to zas gratuluju, to je největší nervák až přijdou nové kvarcky - jak pošlapou. Nezpožďovat a když předbíhat, tak ne moc! a tobě to vyšlo parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 2 minutami, Datel napsal: A to zas gratuluju, to je největší nervák až přijdou nové kvarcky - jak pošlapou. Nezpožďovat a když předbíhat, tak ne moc! a tobě to vyšlo parádně Bude tam asi nějaká Miyota,píšou Japan Movt a musím říct,že ty jdou vždycky ve slušných tolerancích,aspoň teda co jsem měl.I když tady je to fakt extrémně přesný.Tak dej pak třeba vědět,jak šlapou ty tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 7 minutami, prokom napsal: Bude tam asi nějaká Miyota,píšou Japan Movt a musím říct,že ty jdou vždycky ve slušných tolerancích,aspoň teda co jsem měl.I když tady je to fakt extrémně přesný.Tak dej pak třeba vědět,jak šlapou ty tvoje. předbíhají se, krátká doba měření ale bude to do 10 sec měsíčně, což není žádní sláva, ale víc nepotřebuju a srovnávám to až přestavuju datum na konci krátkého měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 u tech fosilek je to skoro podvod na zakaznika s tou lunetou. kdyz uz byva pevna, tak jsou cisla na ni orientovany tak, aby bylo jasny, ze je neotocna. edifice jsou fajn, me celkem oslovujou ty tenky modely se safirem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se