dykmore Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 (edited) Ze srandy na zkoušku... Nerez, plastické indexy, safír, 10 let baterka, za ty prachy gut Edited December 16, 2020 by dykmore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 @dykmore ale jo, vypadá to dost dobře. Vevnitř osvědčená Miyotka. Co je to přesně za model, prosím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Díky, je to model MTS-100GL-7AVEF. Známý je ponosil pár týdnů, pak dostal smartwatche, tak jsem se jich ujal. V krátkosti můžu napsat, že pouzdro má vychytaný tvar, z boku trochu připomínají diplomaty - kór ještě v tom zlatém provedení. Moc pěkně sedí na ruce. Cifr není zářivě bílý, ale matnou úpravou působí spíš jako hodně světle krémový. Co stojí za hovno je řemen, genuine leather, ale vedle kůže to ani neleželo a po pár dnech nošení se na několika místech oloupala malá vrstva v místě zapínání i u nožek - na fotce to jde vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 No, ale ty indexy jsou fakt moc pěkný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Tak ještě jedna rychlá mobilem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted December 19, 2020 Report Share Posted December 19, 2020 Nové kvarcky žádné, ale na ty oblíbené jsem pořídil pár silikónů...z alíku za pár babek, s těmi novými rychlostěžejkami a nosí se velmi pohodlně. Potřeboval jsem hlavně jako náhradu za textiláky/nato, už mě nebaví po každém namočení přezouvat, takhle v zimě vlhkej hadr na ruce nesnesu. Jinak jsem aktuálně v totálním mechanickém útlumu a tak střídám g-shocky a právě tyhle kvarcky. Jsem obrovsky spokojenej s těmi Ratio - kdybyste někdo chtěl potápky s daydate, přesným seikokvarcem, seikolumi a safírem, tak je každopádně doporučuju - a pak s Loruskama, se kterýma se konečně mohu máchat ve vodě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Dneska poprvé na ruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Nový přírůstek, taky quartz, i když trochu jiný - 262 kHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabajka Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 Nie je to sice novy prirastok, ale v supliku som objavil moje stare Citizeny. Boli nosene dost intenzivne, co je vidiet a asi ich skusim ozivit. Najprv pojde dnu baterka, ci vobec idu. Ci sa na to da este zohnat sklo, nakolko ma viac skrabancov ako neposkodenych ploch ale vobec netusim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 To až tak tragicky nevypadá, podle mne by to šlo přeleštit. I s pouzdrem a ještě nadělají vintážní parádu. Já sice používám diamantovou pastu Dimapa (nejjemnější 0,25 mikrometru) - prodává se toho malá stříkačka 5mm Ale nemám takovou praxi ani zkušenost abych to porovnal s jinými prostředky, co si to s tím leští ostatní pánové ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 Nemáš nějaké fotky před a po zásahu Dimapou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Nová akvizice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 ty jsou fajne panda s datumem na šesti mě taky bere.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantauleo Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Ahoj, chtěl bych se jen zeptat, zda je lepší nechat quartz hodinky, třeba při ročním nenošení, běžet nebo vytáhnout korunku, aby se zastavily? Nevadí vytažená korunka strojku nebo třeba kvůli prachu? Dík za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Nech je normálně běžet. Není důvod je zastavovat.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Taky jsem si nedávno po dlouhé době pořídil jedny kvarcky. A jsem spokojen. Ronda po dvou týdnech stále bez odchylky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 před 7 hodinami, Spongebob napsal: ty jsou fajne panda s datumem na šesti mě taky bere.. jj, jsem docela překvapenej z kvalitně zpracovaného pouzdra... jen indexy na 3 a 9 nejsou úplně rovně. Holt Francouzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrojar@seznam.cz Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 (edited) No, mě dnes přišly očekávané švýcarské Renaty T-Rex. Swiss made, Hand made. Vodotěsnost 30 Bar, ana/digi, kompletně z nerezu 316L, měly by mít superquartz a termokompenzaci, tak uvidím, jak budou šlapat. Každopádně mě se moc líbí, jsou velké (50 mmm průměr pouzdra, 17 mm tloušťka pouzdra) a těžké. Baterie CR2016. Zatím jsem je nestihl odfotit, neb jsem se musel naučit je seřizovat (mám to za sebou), tak alespoň foto z netu pro představu..... Edited January 6, 2021 by hrojar@seznam.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamenec Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono S.14Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanSebi Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Luminox 3121.BO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts