Peter2 Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 peeekne invicty, su fakt take velke, alebo len tak vyzeraju ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 priemer je 46 mm plus opticky im na veľkosti pridáva absencia lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 moc hezké ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Taky mám jedny SWATCH, moc je nenosim, ale pořád se mi líbí. Co vy na ně?Moje první fotky hodinek v životě, tak snad to není zas tak marný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo082 Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Seiko 7T62-0HWO Alarm Chronograph- kupene v marci 2010, cena 295 eur, velmi presne hodinky, prijemne sa nosia, maximalna spokojnost, movement japan, vodotesne 10 barov, funkcia alarm velke plus aj ked sa neodporuca vyuzivat kvoli zivotnosti baterky, bateria by mala vydrzat minimalne 2 roky, lens-hrube krystalicke sklo velmi odolne voci narazom, mensim uderom, skrabancom, kvalitny ocelovy naramok. slusne quartzky, odporucam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 No hezké, ale co to znamená "velmi přesné"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo082 Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 No hezké, ale co to znamená "velmi přesné"? nastavoval som ich asi pred 3 mesiacmi podla teletextu,,a teraz je na nich odchylka asi 2 alebo 3 sekundy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 funkcia alarm velke plus aj ked sa neodporuca vyuzivat kvoli zivotnosti baterky, bateria by mala vydrzat minimalne 2 roky, prepac, ja viem ako si to myslel, ale trochu podrypnem - naco potom je tam funkcia Alarm, ked sa neodporuca pouzivat? Od toho tam je aby sa pouzivala, a nerobila mrtveho chrobaka na ciferniku :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo082 Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 prepac, ja viem ako si to myslel, ale trochu podrypnem - naco potom je tam funkcia Alarm, ked sa neodporuca pouzivat? Od toho tam je aby sa pouzivala, a nerobila mrtveho chrobaka na ciferniku :-)) Mas pravdu, da sa pouzivat bez problemov mam to otestovane, to uz naozaj zalezi len na uzivatelovi ci sa rozhodne tuto funkciu vyuzivat alebo nie. Ja mam budik nastaveny na telefone,takze nepotrebujem alarm na hodinkach, ale priznam sa raz sa mi stalo ze som si zabudol telefon v praci a chtiac nechtiac som bol nuteny nastavit si alarm a musim povedat ze som bol nadmieru spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 muj posledni prirustek v kvartzu je Zodiac ZO2308 V-Wolf. krome sympatickeho jmena maji krasny modry cifernik, sympatickych (nikoli ale obludnych) 44mm, vodotesnost 300m, safirove sklo a velmi sympaticky vertikalni ukazatel dne a data. suma sumarum to jsou povedeny svycarsky kvartzky za par penez. na dovcu k mori nebo na jine podobne blbnuti jsou fajn. zadne dreamwatche, ale fajnwatche to urcite budou foto z webu: foto v prirozenem prostredi: a "live" foto na me ruce (mobil, omluva za kvalitu): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Little_w, holka, máš pěkný tělo! Ten bazén máš na zahradě? Nevím, proč jsi tam pak cpala tu chlupatou ruku ňákýho chlapa s tvejma novejma hodinkama... Ale Zodiacy jsou libové, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Little_w, holka, máš pěkný tělo! Ten bazén máš na zahradě? Nevím, proč jsi tam pak cpala tu chlupatou ruku ňákýho chlapa s tvejma novejma hodinkama... Ale Zodiacy jsou libové, to jo dekuji za pochvalu, Bobiku. kazdou jesitnou zenskou jako jsem ja to vzdycky spolehlive potesi a rozehreje bazen neni muj a bohuzel to neni moje zahrada. ale sem tam si pozvu cistice bazenu i tak. trubky se prej musi cistit pravidelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Na víkendy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aviatik008 Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Tak se mohu konečně koupat a sportovat s hodinkama. Na sluníčku se nabijí a ve vodě se ochladí A kdybych na sluníčku usnul, tak mě i probudí. Jsou úžasné CITIZEN CHRONOGRAPH AVO 030-60E Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2010 Pěkné. Taky mám Eco-Drivy. Jen jsem zvědav, jak dlouho tam vydrží ten akumulátor bez výměny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Takže mám nové hodinky a v spleti tých mechanických čo mám, som si uvedomil, že tieto patria sem - do tejto rubriky... Traser P6600 MIL-G http://www.chronoshop.cz/katalog/Traser-P-6600-Type-6-MIL-G Predal som po 12 rokoch (tu na chronomagu) svoje Bondovky. Uvažujem nad niečim menej nápadným - asi Nomos alebo niečo podobné ale zakukal som sa aj do jednoručiek - Meistersinger alebo Botta Design, čo je dokonalá simplifikácia! Rozhodol som sa, že kým sa rozhodnem tak si urobím radosť niečim iným. Najprv som uvažoval nad Traser 6500 Type 6 ale nakoniec sa mi na paprčke zhmotnili 6600vky. Objednal som si ich na silikóne. Mal som už v roke nejaké silikóny :-) ale mať ich denne na ruke bolo lákavé. Čo ma potešilo - hodinky naozaj dobre svietia v tme. Občas trávim veľa času v tmavej komore a hodinky nosím 24hodín denne a tak ma poteší, že po tme dobre vidím presný čas. Všetko je veľmi dobre vypracované - bál som sa, že tak "lacné" hodinky nebudú úplne tiptop ale ak je raz niečo "swiss made" tak sa na to dá spoľahnúť. Traser urobil veľmi dobrý dojem. NATO strap som si dal vymeniť za silikón. Už to, že nosím hodinky "nepriateľa" (ako nás učili v ČSĽA) stačí a mať tam ešte aj "NATO" kus handry by pre bývalého špagáta vojsk Varšavskej zmluvy bolo príliš. Silikón je super. Hodinky sa nešmýkajú. Na ruke sú prijemne teplé (ak ste občas v miestnosti/v komore vytempreovanej na 20 stupňov tak oceľové hodinky na oceľovom remienku dosť chladia) a nosí sa to dobre. Ale aby bolo aj nejaké mínus tak pridám pár nepodstatných. Na silikón sa lepí prach a psie chlpy :-) Teda ak režem papier alebo robím niečo z čoho sa práši tak sa to nalepí na remienok a ten je taký matný, šedý- Ale stačí opláchnuť pod tečúcou vodou a je to OK. Čiže nepodstatné. Druhý malý mínus je za prehadzovanie dátumu. 6600vky ukazujú deň v týždni aj dátum. Super! Ja občas fakt netuším či je pondelok alebo štvrtok a toto veľmi oceňujem. Keďže vstávam ráno spolu s reláciou Pozor zákruta tak som v noci dlho hore. Tak som si všimol, že dátum a deň nepreklikne pekne o polnoci ale začne sa po jedenástej v noci pomaly mršiť. Najprv preklikne dátum, potom deň z anglického dňa na ten istý nemecký a až potom je to OK. Ak idete spať po Večerníčku a ráno vstávate keď kohút zakikiríka tak si to nevšimnete. Ono si tá Ronda v tých hodinách takto žije svojím životom. Beriem to tak, že to nie je chyba ale vlastnosť (mám rád pozitívne interpretácie). Celkovo ale - výborné hodinky za výbornú cenu! A ešte nejaké obrázky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 novy kvarcovy prirustek.. sice jen 39mm, ale nosi se kraasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Zajímavý Heuerky, ta korunka na 4 je mi sympatická. Co to je za model?Jen škoda toho škrábnutého sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Zajímavý Heuerky, ta korunka na 4 je mi sympatická. Co to je za model? Jen škoda toho škrábnutého sklíčka. On nám děla tajnosti, zřejmě si to chce nechat pro sebe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak jdu taky s kůží na trh, měl jsem limit do 2 tis. Kč a chtěl hodinky na běžné používání, škola, práce a zároveň takové co obstojí i při sportu. Nakonec zvítězily tyto od Casia, pouzdro ocel + plast, řemínek kůže, budík,stopky, teploměr, světový čas.... Za ty peníze jsem maximálně spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se