Martz Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Mám podobný model. Je hloupé, že to plastové pouzdro se snadno ošoupe/poškrábe/odře. Sklíčko je fajn, protože plast jde hezky rozleštit. Ale to pouzdro... nevím co s tím. Snad jedině rozebrat, přebrousit, nalakovat a nějak zalakovat něčím odolnějším. Jinak já je mám na tahu a asi si k nim pořídím NATO strap. Tobě by tam seděl ten černo červený: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Tak jsem si po půl roce opět udělal radost a koupil si nový přírůstek. Protože můj zrak nelze zrovna označit za ostříží, hledal jsem něco, na co je opravdu dobře vidět. Volba tentokráte padla na značku VICTORINOX Swiss Army, konkrétně na model chronografu 241122 s kalibrem ETA G10.211. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Moje nové seiko alpinist kupované tuna od člena preleštené a z novím remeňom od Ondra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Po více než dvou letech jsou kvůli lehkým problémům s kožní alergií zpátky na ruce. Dárek od mé M k třicetinám se stejnou značkou jako naše snubní prsteny (Rotax). Titan je titan, na to, co už mají za sebou fungují a vypadají pořád obstojně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogogogo1st Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tak po čtyřech letech mám zas denně na ruce hodinky Luminox FIELD DAY DATE 1800 SERIES ....to jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží nebo jak dlouho mi vydrží tyto než podlehnu automatům např pilotkám! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Parádní Luminoxy!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 JJ souhlasím, moc pěkné... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Vcera mi prisly krasny quartzovy chrona. Pomer cena vykon me u Seika neprestava udivovat ,jen me u techto mrzi minimalni vodotesnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Moc hezký!! Co ten tah,opět plech,nebo ocel???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Tah je ocel , koncovky ale plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Nejake foto z dneska. Kalibr 7T92. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Těm člověk nemůže nic vytknout. Fakt moc pěkný. Co luminiscence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Těm člověk nemůže nic vytknout. Fakt moc pěkný. Co luminiscence?Lumi samozrejme neni tak silna jako u Seiko potapek ale ramo ( 5:00 ) jsem cas odecetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Nejake foto z dneska. Kalibr 7T92. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaké jsou prosím rozměry rozměry a alespoň přibližná cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Casio G-Shock G-1710D-1AV COCKPIT EDITION, zakoupené od váženého člena fóra. Ještě jednou díky, Yvaine!! Další fotky tady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2010 uživatelem Honza Holeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Jaké jsou prosím rozměry rozměry a alespoň přibližná cena? Rozmer je cca 40. Tloustku nevim - tipuju 10. Cena na ebay je asi 130 USD bez dopravy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koken Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Tak já sem taky pro quartzy, pokud má člověk vícero hodinek a aby nemusel pořád štelovat datum, tak z pohodlnosti je to dobrý.Ty Casia vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koken Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Jinak koukám, že každej chválí Seika jako hodinky, sem snad neslyšel nějakej hate na ně ještě)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Jinak koukám, že každej chválí Seika jako hodinky, sem snad neslyšel nějakej hate na ně ještě)) Protože jsou hezké, spolehlivé a levné...jako výkon versus cena bezkonkurenční..možná proto For Dantechno...parádní, fakt, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Diky, uz jsem se stacil s nima vozrat a ohnout stezejku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se