Mira188 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Děkuji.Fotky byly obrovské,zmenšil jsem je. Příště ale takto velké smáznu. Optimum(vyjma sekce fotogalerie a prodej) je 800 x 600. Hodinky jsou fajn,užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Miro, krasne hodinky, jen dotaz, asi to bylo spise fotografovanim, to sklicko se tak hodne leskne jen na fotkach, nebo i ve skutecnosti ? Jestli mas moznost, zkus udelat fotku s polarizacnim filtrem, rekl bych, ze pak to bude vypadat daleko lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Sklíčko se leskne se hodně i v reálu,je vypouklé.Fotky jsem dělal mobilem (HTC),s focením na tom moc dobře nejsem.Zkusím se polepšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Dnes připutovaly (foto z původního prodejního vlákna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Tak se také pochlubím novým quartz přírůstkem... Hledal jsem nějaké jednodušší oblekovky a nakonec jsem si vybral Claude Bernard (EDOX group) model Dow Jones. Pokud jsem dobře googloval, tak by v tom měl být strojek 6 3/4" X 8 RONDA 763 QUARTZ (5 jewels). Jinak tělo ocel, sklo minerál (odpovídá dané cenové skupině )... A omluvte, prosím, kvalitu fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Praetorian Legionnaire... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Tak se také pochlubím novým quartz přírůstkem... Hledal jsem nějaké jednodušší oblekovky a nakonec jsem si vybral Claude Bernard (EDOX group) model Dow Jones. Pokud jsem dobře googloval, tak by v tom měl být strojek 6 3/4" X 8 RONDA 763 QUARTZ (5 jewels). Jinak tělo ocel, sklo minerál (odpovídá dané cenové skupině )... A omluvte, prosím, kvalitu fotek... Oblekovky quartzky bez sekundovky jsou parádní záležitost - pořád připravené a zároveň vypadají jako mechaniky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 môj nový quartz prírastok a.k.a. ako som vyriešil oblekovky za 50 usd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2011 Tak se také pochlubím novým quartz přírůstkem... Hledal jsem nějaké jednodušší oblekovky a nakonec jsem si vybral Claude Bernard (EDOX group) model Dow Jones. Pokud jsem dobře googloval, tak by v tom měl být strojek 6 3/4" X 8 RONDA 763 QUARTZ (5 jewels). Jinak tělo ocel, sklo minerál (odpovídá dané cenové skupině )... A omluvte, prosím, kvalitu fotek... Super! Už dlouho mi žádný kvarcky takhle nepadly do oka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Zajímavé počtení k zamyšlení a inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Ti Pretoriáni jsou prima....vypadají,že leccos snesou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Oblekovky quartzky bez sekundovky jsou parádní záležitost - pořád připravené a zároveň vypadají jako mechaniky . Právě to se mi na nich taky líbilo... A třeba někdy budou i mechaniky v podobném stylu, uvidíme časem Super! Už dlouho mi žádný kvarcky takhle nepadly do oka! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Praetorian Legionnaire... no vypadaj hodně podobně jako Marathon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enkydu Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Ahojte, som tu na fore novy, aj ked som si ho cital zvacsa zo zaujimavosti mozno aj viac ako rok Teraz som sa rozhodol nejakou tou fotkou prispiet aj ja. Dospel som do stadia, ze sa mi podarilo vymenit moje asi 4 roky stare Swatch Irony, rosiace sa na turach v Tatrach, par mesiacov oddychujuce na policke kvôli strate krytu na bateriu, ktory sa mi podarilo zohnat zadarmo az minulu zimu na vylete v talianskom Milane vo Swatch Store Cestnym nastupcom sa stali nove Tissot PRC 200 - netradicne bez chrono. Neviem, ci ich tu uz niekto ukazal, kedze skor frci verzia s chrono Hodinky boli asi dva roky okukovane a mnou hypnotizovane, az pokial som sa k nim pred dvoma tyzdnami konecne nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Moje první Casio snad budou sloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Tawatec Titan Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Po nějakém čase se mi povedlo sehnat si SWATCH Dark Phoenix. Líbí se mi, ale jen nevím kde si sehnat náhradní řemínek. Ebay nepomohl. Originál si chci uchovat. Jestli máte nějaký tip budu vděčný - dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Po nějakém čase se mi povedlo sehnat si SWATCH Dark Phoenix. Líbí se mi, ale jen nevím kde si sehnat náhradní řemínek. Ebay nepomohl. Originál si chci uchovat. Jestli máte nějaký tip budu vděčný - dík. Skús toto: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-h34-Fuer-Swatch.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Moje první Casio snad budou sloužit Ny tyto jsem se také koukal. Jsou krásné ale já radši černou. Při tom hledání jsem došel k blbému pravidlu, že k analogovým hoďkám a digi-hoďkám nutně potřebuji symbiotické... Navíc s červenými detaily... Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Ny tyto jsem se také koukal. Jsou krásné ale já radši černou. Při tom hledání jsem došel k blbému pravidlu, že k analogovým hoďkám a digi-hoďkám nutně potřebuji symbiotické... Navíc s červenými detaily... Ach jo... tak ty vlevo byli taky v možnostech ale já se nakonec té černé "bál" tak jsem zvolil jak jsem zvolil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se