Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

jedna předvánoční ukázka.. tyhle si vybral můj sedmasedmdesátiletý tchán.. příjemný výběr a myslím, že za ty víc než rozumné peníze to bude hodně muziky :-) .. tak snad u něj budu mít to správné plus :smile_anim:

Vypadají dost dobře

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem do nich prave hodil novou baterku a slapou jak hodinky :) jeste je mozna necham pretesnit kdyz to pujde.... jinak vterinovka stopek je opravdu neco mezi skakajicim quartzem a plynulou automatovou..... Ted najit vhodny remen. Musim rict , ze z nich mam radost....

post-6982-022410400 1324560421.jpg

post-6982-066077900 1324560426.jpg

post-6982-038709100 1324560431.jpg

Odkaz ke komentáři

Vypadají dobře. Měl jsem podobné, ale na ruce se mi zdály dost těžké (vážily zhruba stejně). Jak se ti nosí?

nosim 12000 feet,tento model jsem mel jiz jednou a prodal prave kvuli 12000 feet,tyto jsem si z nostalgie koupil tento tyden....je to ta prvni limitka vcetne vsech papiru a stav jak novy........,jsou maly a lehky- na ruce o nich nevim.

Odkaz ke komentáři

tc95: Sice to nejsou takovy extremy jako ty automaty z prodejniho vlakna ale taky poradnej kus zeleza !

EDIZ: koukam, ze te znacka nejak vzala za srdce ...

znam tu znacku od roku 2005........moje prvni Seawolf(dva roky noseni a ted jsou u kamose stale denne v provozu) a po dvouch letech vymena za 12000 feet,neni nic lepsiho co se materialu a mech. vydrze tyce.

Upraveno uživatelem tc95
Odkaz ke komentáři

Tak jsem do nich prave hodil novou baterku a slapou jak hodinky :) jeste je mozna necham pretesnit kdyz to pujde.... jinak vterinovka stopek je opravdu neco mezi skakajicim quartzem a plynulou automatovou..... Ted najit vhodny remen. Musim rict , ze z nich mam radost

Dane ty jsou pěkné,kolik mají průměr a rozteč na řemen? Co třeba tohle?

post-8590-043956900 1324659880.jpg

Odkaz ke komentáři

Špatná značka to rozhodně není. Jedná se o rakouskou značku založenou v roce 1975. V současné době se hodně angažuje ve sportu (formule 1, UEFA Champions League). Ale taky to není žádný Rolls-Royce mezi hodinkami. Do svých hodinek osazují masově vyráběné kalibry švýcarské výroby. Výrobce se pak soustředí hlavně na design. Prostě spíš stylovka než hodinařina. Ale je to určitě slušná kvalita za rozumnou cenu. Prostě, pokud se ti líbí a máš z nich radost, určitě ti dobře posloučží :D

Odkaz ke komentáři

Velmi pekne, aj ked ja by som bral radsej kovovy tah :) Mozem vediet odkial si ich kupoval? Alebo aspon cenu? Dakujem!

na tahu boli pôvodne ale ja som ich prezul na kožu, myslím že teraz majú celkom sympatický racing-feeling. Kupované cez eBay, cena 135 usd + clo a daň

post-11871-063553200 1326403497.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...