Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

Dík.Nečekal jsem,že by mi manželka koupila zrovna hodinky.Ale tuto značku mám rád a tento model je šik,takže vybrala dobře.

Manželka je holka šikovná. Za prvé je ten model šik, jak píšeš a za druhé je to u nás v podstatě neznámá a neokoukaná značka, i když strojek bude standardní ETA

Na www. stránkách píší, že je to automat?

http://www.xemex.com/OFFROAD/

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to nejsou funglovky.Sice jsou nenošené,ale nové se už u nás neprodávají.Je to starší model,který se dělal ještě v quartzu.

Ty druhý Offroady chronography se zase dělají quartz a když jsem kupoval v Koscomu Xemexy Avenue před třemi lety,tak je tam měli v automatech.

Nebudu zjišťovat odkud je má.Ale jsou origo,měl jsem je u hodináře,neboť tah je velký.

Odkaz ke komentáři

<br />Ale to nejsou funglovky.Sice jsou nenošené,ale nové se už u nás neprodávají.Je to starší model,který se dělal ještě v quartzu.<br /><br />Ty druhý Offroady chronography se zase dělají quartz a když jsem kupoval v Koscomu Xemexy Avenue před třemi lety,tak je tam měli v automatech.<br /><br />Nebudu zjišťovat odkud je má.Ale jsou origo,měl jsem je u hodináře,neboť tah je velký.<br />
<br /><br /><br />

Ahoj Mlsoune, já jsem ale vůbec nezpochybňoval původ a originalitu těch tvých hezkých hodinek, jen mne zarazilo, že na svém webu píše Xemex o automatu. Enjoy it a peace!

Odkaz ke komentáři

Oboje digi mám doma, ty druhé jsou NOS včetně krabičky s manuálu. Nafotim oboje co nejdříve :)

už hoříme nedočkavostí, pak možná dej fotky do digitální sekce, kapitola LED hodinky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...