PeterG_SVK Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Breitling Colt 44 je sucasna verzia Colt-a, tamtie Colt-y su starsia verzia, ktora sa uz nevyraba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Aha, takže jestli tomu dobře rozumím, model, který nabízí ten prodejce, je novější varianta hodinek, které má uživatel Rybiz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Ja sa už týzden teším z tychto krasok LLM , do práce sú viac než ideálne. Ťah je nadherne pohodlný, sú ľahké , akurat pod rukav košele. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Dárek od manželky,dnes poprvý na zápěstí Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Dárek od manželky,dnes poprvý na zápěstí nádherný swiss made kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Dík.Nečekal jsem,že by mi manželka koupila zrovna hodinky.Ale tuto značku mám rád a tento model je šik,takže vybrala dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Dík.Nečekal jsem,že by mi manželka koupila zrovna hodinky.Ale tuto značku mám rád a tento model je šik,takže vybrala dobře. Manželka je holka šikovná. Za prvé je ten model šik, jak píšeš a za druhé je to u nás v podstatě neznámá a neokoukaná značka, i když strojek bude standardní ETA Na www. stránkách píší, že je to automat? http://www.xemex.com/OFFROAD/ Upraveno 24. února 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Ale to nejsou funglovky.Sice jsou nenošené,ale nové se už u nás neprodávají.Je to starší model,který se dělal ještě v quartzu. Ty druhý Offroady chronography se zase dělají quartz a když jsem kupoval v Koscomu Xemexy Avenue před třemi lety,tak je tam měli v automatech. Nebudu zjišťovat odkud je má.Ale jsou origo,měl jsem je u hodináře,neboť tah je velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 <br />Ale to nejsou funglovky.Sice jsou nenošené,ale nové se už u nás neprodávají.Je to starší model,který se dělal ještě v quartzu.<br /><br />Ty druhý Offroady chronography se zase dělají quartz a když jsem kupoval v Koscomu Xemexy Avenue před třemi lety,tak je tam měli v automatech.<br /><br />Nebudu zjišťovat odkud je má.Ale jsou origo,měl jsem je u hodináře,neboť tah je velký.<br /><br /><br /><br /> Ahoj Mlsoune, já jsem ale vůbec nezpochybňoval původ a originalitu těch tvých hezkých hodinek, jen mne zarazilo, že na svém webu píše Xemex o automatu. Enjoy it a peace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Dárek od manželky,dnes poprvý na zápěstí Velmi zajímavé hodinky, těch tu moc nebude Ať dobře slouží a gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Jedny vintážní Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Jedny vintážní tak ale ovšem, smekám pane! Krásný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Jedny vintážní Krutopřísně pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Díky, ještě mám jednu raritku Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Díky, ještě mám jednu raritku tak samozřejmě, opět za 1! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Díky, ještě mám jednu raritku Parádní!! to trošku nafoť a poděl se s námi chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Jak budu mít chvilku tak udělám vlastní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Ta fotka jsou skutečně ty tvoje digi a nebo je to fotka z webu? To snad vypdá na NOS stav V každém případě paráda. Díky, ještě mám jednu raritku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Oboje digi mám doma, ty druhé jsou NOS včetně krabičky s manuálu. Nafotim oboje co nejdříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Oboje digi mám doma, ty druhé jsou NOS včetně krabičky s manuálu. Nafotim oboje co nejdříve už hoříme nedočkavostí, pak možná dej fotky do digitální sekce, kapitola LED hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se