Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja myslim, ze lepsi je kvalitni quartz, nez levna mechanika. Tyhle CWC se takhle pro Britskou armadu vyrabely od zacatku 80. let (ted pouzivaji misto tritia luminovu), ETA 955.102 se sedmi kameny je fajn baterkac. ;)

post-3194-0-39543800-1458464772_thumb.jpg

Odesláno
  V 20. 3. 2016 v 9:06, filo-boxer napsal:

Ja myslim, ze lepsi je kvalitni quartz, nez levna mechanika. Tyhle CWC se takhle pro Britskou armadu vyrabely od zacatku 80. let (ted pouzivaji misto tritia luminovu), ETA 955.102 se sedmi kameny je fajn baterkac. ;)

attachicon.gifIMG_1736.JPG

Souhlas, tyhle kvarcky jsou super. Taky po nich pokukuju jen nevím jestli vybrat T nebo L :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Díky moc Frostie ..moc jsme je chtěl pro jejich přesnost, ale až čas ukáže jak na tom opravdu jsou  :) .

Odesláno

Z mých cca. -4s (taky DS-2). Obyčejný quartz strojek v ds-4 od poslední změny stále vykazuje nepozorovatelnou odchylku, měl jsem štěstí na kus :whistle: .

Odesláno

No trochu mám obavy, aby opravdu termokompenzátor nebyl jen marketinkový tah...ale hodinky jsou na ruce opravdu krásné .

Odesláno (upraveno)

Na WUS je vlákno, kde vteřinohoniči sledují přesnost celkem dlouhodobě. Také je v tom vlákně zmíněno několik případů, kdy muselo dojít k výměně strojku, protože byl vadný modul a běžely mimo specifikaci. V podstatě jakékoli novodobé quartzky s lepším strojkem půjdou v toleranci. Alespoň ty, které jsem měl nebo ještě mám, se drží do 10s za rok...

Edit: kromě géček, na těch mi čas frčí velmi rychle  :lol2:

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

Pardon. 800 W. Ale luminiscenci mají celkem ok. Jak dlouho jsi nasvecoval?

Odesláno
  V 2. 4. 2016 v 19:33, Frostie napsal:

Jak dlouho jsi nasvecoval?

Nenasvěcoval jsem vůbec. Chvilku jsem je měl na ruce po tom, co jsem je vytáhl z krabičky. Nicméně jsem před fotkou byl pár vteřin na balkóně, kam svítilo odpolední slunce. Takže se zřejmě nasvítily přírodním zdrojem.. :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...