Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak je jasny, ze modra klasika je nej :-)

Zajímavá trojka, připomíná mi to moji dřívější sbírku, ze které už mám jen ty prostřední

draha polovicka to ma hozene trosku jinak, nebo si mozna na ni realizuji svoji skrytou touhu po bile a cerne? ;-)

post-41679-0-00969200-1488038412.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je jasny, ze modra klasika je nej :-)

draha polovicka to ma hozene trosku jinak, nebo si mozna na ni realizuji svoji skrytou touhu po bile a cerne? ;-)

Tak to je suprová sbírka !! Já si zase některé své hodinkové sny realizuji na otci, přeci jen má se mnou podobnější velikost zápěstí. Na přítelkyni si realizuji úplně jiné touhy :-) 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Já jsem před pár dny ztratila své nejoblíbenější Seiko... Jelikož se bez hodinek vůbec neobejdu a dost peněž k tomu momentálně nemám, zkusila jsem si koupit hodinky se slevou na https://www.aliexpress.com. Jsou od Longbo, s touto značkou žádné zkušenosti nemám, byla ale na tyto hodinky super akce, ještě k tomu jsem měla slevový kupón http://promocodius.com/cz/obchody/aliexpress-voucher . Těším se zrovna, až mi dorazí. Škoda, že tento nákup byl nucený a moc mi při tom záleželo na penězích. 

Odkaz ke komentáři

Trochu je mi trapný je sem dávat, k omegám :) Kupoval jsem digitálky na kolo, abych oddálil případný nákup dražších hodinek (plastový hodinky si nepočítám jako nákup :) ) a jak jsem se probíral v těch Casio, ukliknul jsem se i na tyhle. Prostě mi přišly pěkný a byly v akci, jinak na nich není nic zajímavého

post-49331-0-36629500-1489253157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesně tyhle MCW-100 mám ve sbírce taky a nedám na ně dopustit. Byť lowend, tak vzhledově super, jako mnohem nadupanější hodinky á la G-Shock, za slušnou cenu a kvality a výdrže se také není třeba bát, jako u všech Casií. Škoda jen mizerné lumi (alespoň u mého kusu).

Já jsem dnes na moje Timexy T49994 přehodil olivový nato, co mi přišel z E-baye, a líbí se mi na něm víc, než na předchozím obyčejném černém textilním (originálně mají gumový). Mám i stejný černý nato, ale na tom jim to podle mě tak nesluší.

post-32641-0-93357000-1489259401_thumb.jpg

post-32641-0-46975300-1489259420_thumb.jpg

post-32641-0-55941900-1489259437_thumb.jpg

post-32641-0-87606400-1489259449_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hoši, pěkný to máte. Jinak u deafslapa nechápu příliš to pohrdání kvalitními, byť plastovými hodinami s dobrým a přesným kalibrem.

ne, to není pohrdání, myslel jsem to tak, že když jsou levné, tak se to jako nepočítá jako další nákup, že jsem si vlastně nic nekoupil, takže nejsem cvok, co si za 4 měsíce koupil 6 hodinek :) Spíš bojuju s tím, abych si podobných hodinek nekoupil 10 :)  Jinak lumi u nich je bídná, ale za ty peníze...v šeru jsou čitelné dobře, ručičky jsou hodně  kontrastní proti ciferníku.

Upraveno uživatelem deafslap
Odkaz ke komentáři

ne, to není pohrdání, myslel jsem to tak, že když jsou levné, tak se to jako nepočítá jako další nákup, že jsem si vlastně nic nekoupil, takže nejsem cvok, co si za 4 měsíce koupil 6 hodinek :) Spíš bojuju s tím, abych si podobných hodinek nekoupil 10 :)  Jinak lumi u nich je bídná, ale za ty peníze...v šeru jsou čitelné dobře, ručičky jsou hodně  kontrastní proti ciferníku.

Tak to jo. Jinak lumi, ta je u všech Casií všeobecně hodně bídná, bez ohledu na cenu. Citizen je lehce lepší a dominuje z japonských quartzů jednoznačně Seiko.

Odkaz ke komentáři

Mě přijde, že čím novější Casia, tím je lumi horší. U mých AMW-104 svítí na Casio velice slušně, u AQ-S810 je také ještě slušná, a teď u MCW-100, co mám cca. rok, už je to bída. Zrovna u těch MCW-100 je mi to dost líto, protože jsou jinak parádní (byť, jak píše deafslap, ručky jsou hodně kontrastní), na youtube jsem na ně viděl mod, kdy borec kompletně všechny indexy i ručky přetřel superluminovou, a výsledek je parádní. Bohužel si na to ale netroufám, nehledě k ceně té lumi jako samotných hodinek.

Odkaz ke komentáři

Mě přijde, že čím novější Casia, tím je lumi horší. U mých AMW-104 svítí na Casio velice slušně, u AQ-S810 je také ještě slušná, a teď u MCW-100, co mám cca. rok, už je to bída. Zrovna u těch MCW-100 je mi to dost líto, protože jsou jinak parádní (byť, jak píše deafslap, ručky jsou hodně kontrastní), na youtube jsem na ně viděl mod, kdy borec kompletně všechny indexy i ručky přetřel superluminovou, a výsledek je parádní. Bohužel si na to ale netroufám, nehledě k ceně té lumi jako samotných hodinek.

asi je to o té ceně, třeba LCW M100 mají lumi celkem příčetnou (viz obr.), ale to už není lakový low end. Tu superluminovu na youtube jsem viděl, to by byla paráda :)

post-49331-0-47145100-1489321721_thumb.jpg

Upraveno uživatelem deafslap
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...