Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Poradíte někdo kde koupit hodinky Stowa? Prodává je někdo u nás? Nebo se dají koupit spolehlivě a za rozumné peníze někde online? Díky.

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stowa v Evropě nemá distribuční síť (krom jedné reference - partitio, kterou dělali ve spolupráci s obch. domem manufactum).

Nové jedině objednat na stránkách firmy a čekat a čekat...

Odesláno

Díky za odpovědi. Předpokládám, že se servisem to bude podobné. To znamená poslat hodinky na servis zpátky výrobci?

Odesláno

No to zalezi, u nekterych modelu je tak vysoke wr, ze na sikovneho hodinare to asi nebude. To je problem u hodne modelu, bohuzel.

Odesláno

Tak to je v pohode, objednat online zrovna na tom tvem odkazu, zarucni servis D, pozarucni nektery ze zdejsich renomovanych clenu.

Odesláno

Jj, pravdu maji... Zarucni servis je v poho, odvezou si to na vlastni naklady FedExem a poslou zadara zpet...a pak nekdo mistni nebo pomerne draho do Engelsbrandu...

Odesláno

už jsi se díval do prodejního vlákna? tam prorok nabízí Marine s COSC, kdybych doma

neměl Stowy a jedny Marine styl (Gerlach Batory) ihnde bych do toho šel, za

ty peníze lepší nekoupíš!

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75142-stowa-marine-automat-cosc/?hl=stowa

Odesláno

Díky ale mám zájem pouze o nové. Ještě jsem našel podobný model od Archimede (Deckwatch), který se dá koupit u nás a líbí se mi skoro stejně jako Stowy.

Odesláno

Nic proti Archimedovi, ale jestli chceš ty s Unitasem, tak jednoznačně Stowa, páč používá lepší třídu strojku. A s tím labutím krkem jde slušně zregulovat.

Odesláno (upraveno)

M.O. s unitasem nemaj chybu. Dle meho nazoru extra univerzalni hodinky pro kazdou prilezitost.

post-248-0-86295100-1420399941_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...