Daniel.chyt Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Tak jsem po dlouhém rozhodování usoudil, že půjdu asi do Monstrů s tím, že si je na kolo budu sundávat. Stoprocentně si ale jistý nejsem, protože když jsem je viděl poprvé, tak jsem si říkal, jak se mohou někomu líbit. Postupem času se mi ale čím dál víc začínají líbit. Ohledně Monstrů bych se chtěl zeptat: 1) jaká je u nich asi odchylka? 2) jaký konkrétní nato strap by se na něj podle vás nejvíce hodil? (na oranžovou verzi) Doufám, že bych s oranžovou verzí neudělal chybu. Černá varianta je když tak stále ve hře. Děkuji Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Daniel.chyt
milan.w Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Jestli se nepletu, tak je v monstrech kalibr 7S26. Stejný strojek mi v jiných Seikách dělá +20s/den v závislosti na způsobu nošení, někdy i 30s, ale mám v plánu je nechat seřídit. Hodně zdejším členům tento strojek, jak jsem se dočetl, jde celkem přesně s odchylkou několika vteřin, takže bych se toho určitě nebál.
Geodet Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Jsem tady taky nováček. A po měsíčním tápání s výběrem mi zítra mají dorazit černý monstra (starší typ). Tak jsem zvědavej.
geometr Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Tady je o tom vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30078-Přesnost-7S26Přesnost 7S26
USER47 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 S oranžovejma chybu neuděláš určitě, jsou opravdu hezký. Nato kup taky oranžový, případně černý s oranžovejma pruhama:).
tano Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Mam M1 se S726 a denne +10 max., doporucuji Zatim je mam na origo tahu a planuji oranz gumu na leto. Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem tano
tomson Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Tak to je škoda, že na kolo je budeš sundávat, ale zas na druhou stranu aspoň je prostor pro úvahy nad dalšíma na kolo
Daniel.chyt Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Tak to je škoda, že na kolo je budeš sundávat, ale zas na druhou stranu aspoň je prostor pro úvahy nad dalšíma na kolo Časem si snad pořídím i G-Shocky Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Daniel.chyt
Napoleon Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) No ja jezdim do nerovnych lesnich kopcu a na lesnich cestach hlavne a s monstrame na ruce.!!!! Dobra vidlice otresy pobere a zkoumal jsem uhel na ruce a pak ve stejnem uhlu s monstrama trasl jako pri jizde na kole a normalne byla slyset kotva jak natahuje. A osobne jsem je dukladne otestoval na opravdu nerovnych cestach a pohode.presnost porad stejna. Na downhillove sjezdy asi nejsou a extremni skoky taky ne .ale na bezny teren v pohode Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Napoleon
YvanD Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Časem si snad pořídím i G-Shocky Presne tak na vikendy a volny cas nosim gcka. Rozhodne lepšie ako niekde mlatit s kovovými hodinkami Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem YvanD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se