Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Omluvy fakt nejsou na místě! Super fotky. No a Cheers... pro fandy sitcomu, naprostá pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Diky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Paráda, díky za fotky i popis, přesně takhle to je super! Ať se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Diky za dalsi cestovni fotky, povedly se a za ty Certiny, bych se rozhodne neomlouval...me to treba ve vysledku i bavi, ze je mas pri kazdem vylete na nova mista. Podobne to mam s Magretkama, ktere se mnou byly taky snad vsude, takze to beru trosku jinak a vidim v tom neco vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Diky kluci. Ted je v NY autosalon, tak mam v planu zase zajit. Doufam, ze to klapne. Chtel jsem jit dnes, ale nakonec se mi v praci vyrojilo par meetingu, takze jdu do kanclu. Ale streda nebo ctvrtek zatim vypada prazdne. Rad bych se vyhnul vikendu, to tam bude lidi jak na nadrazi.Nevim uplne jak je to plosne, ale Amici velikonoce vubec neslavi. Nebo jen minimalne, volno neni vubec. Mozna to je ale jen specifikum NYC, protoze tady kazda minuta, kdy se nepracuje, stoji miliony USD Jen me to prekvapilo, porad maji plnou hubu boha a Jezise, ale v podstate nejvetsi krestanskej svatek v roce ignoruji. Asi to bude tim, ze jeste neprisli na to, jak Velikonoce spravne marketingove prodat a nahnat lidi do obchodaku. Nu coz. Upraveno 28. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Andy palec hore, vdaka za správy zo sveta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 ...Asi to bude tim, ze jeste neprisli na to, jak Velikonoce spravne marketingove prodat a nahnat lidi do obchodaku. Nu coz.pěknej postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 No a pritom mi to neprijde az tak narocne. Prvni den by bylo v akci hlavne jidlo, druhej den late, tramy a hrebiky a posledni farmaceutika, hlavne zivotabudice. A cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Parádní fotky Těším se na další "reportáž". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Diky, vypada to, ze bych se na autosalon mohl dostat ve stredu. Zatim nemam zadny meeting a sefum jsem rikal, at tam radsi nic neplanujou :-) Nejhorsi bylo, ze ta hlavni schuzka, kvuli ktere jsem dnes do prace sel, byla samozrejme zrusena pul hodiny pred zacatkem... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Takové změny na poslední chvíli dokáží potěšit. Upraveno 29. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Tak panove, dnes to tu nebude o hodinkach a bohuzel ani ne o kouscich z me sbirky. Vyrazil jsem na newyorsky autosalon a musim rict, ze se mi to libilo. Byl jsem i loni a uroven si ta akce drzi celkem vysokou. Jedinna vec, ktera me rozciluje je ta, ze tady nemaji vubec pekne hostesky. Na spojeni damskych a plechovych krivek se tady proste nehraje. V tomhle jsou evropske autosalony jine. Udelam z toho vic prispevku, protoze fotek mam pomerne hodne. Budu je clenit v nejakych logickych celcich.Zacnu nejprve starymi policejnimi auty a veterany. Byla tu dokonce moznost vyhrat renovovaneho mustanga z roku 1966. Ja jsem v kapse nasel cash akorat na jeden listek, tak snad to bude ten vyherni Losovat se ale bude az v prosinci 2016. Prislo mi, ze dedula zrenovoval veterana a ted vybira prachy tim, ze ho da do tomboly. Vyherni vuz ovsem vystaven nebyl... Upraveno 31. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Nejak blbne pridavani fotek, tak to musim vic rozkouskovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Prostě nechtěj aby pohledy přitahovalo cokoli jiného než auta pěkný kousky tam jou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Mrkneme ted na novinky do Asie: Upraveno 31. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Asie pokracovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Velka Amerika: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Mala Amerika: Tenhle Lincoln mi pripomina zezadu tusim Hyundai Grandeur nebo tak neco Do sportaku se vzdycky cpaly takovy "sportovni" typy. Horsi pak, jak z toho ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jeste Amerika: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 A nakonec stara dobra Evropa (pro stouraly, vim, ze dost automobilek uz patri Indum nebo Cinanum, ale pro me je to porad Evropa ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se