Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ahoj

Přidám se taky se svým novým přírustkem.Cena hodinek byla hodně vysoká na můj vkus, ale musel jsem je mít.Znáte to :-)Zakoupil jsem je na německém(Mnichov) shopu, který jistě všichni dobře znáte.

Tohle nastavování, šroubování a natahování je zážitek.Hlasitější tikání mě baví a budík funguje.Upřednustnuji ho před mobilem u hlavy na nočním stolku.

Nový poznatek co mám.. je potřeba opatrně a zlehka šroubovat korunky, občas se zasekne(nesedne přesně) záviit.. potřeba znovu s citem povytáhnout a zamáčknout..pak s lehkým tlakem znovu zašroubovat.

tieto mi tiez dlho vrtaju hlavou. jedina vec mi trosku nestimuje, malo by to byt pisane azbukou.

kupovat u Juliana je pozitok, on mi hodinky poslal este skor, ako som vobec zaplatil a za 3 dni boli doma ;)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Včera jsem přezul budiky na nový řemen a musím říct, že je tato varianta ciferníku můj favorit, na světle háže pěkné odstíny. Bzučák nastavený na čas odchodu vstříc víkendu...už aby to zabzučelo :-)

IMG_20180420_105720.jpg

Odesláno

Pěkný. Tuhle variantu vidím prvně.

Jen škoda, že mají tak malý pouzdro. Chce to menší ruku, aby nevypadaly dětsky. Ty svý jsem měl na sobě asi 2x, ale necejtil jsem se s nima. Jsou v krabičce a čekají na synovu ruku, až začne chodit do školy.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Už tu sice jsou na třetí straně vlákna od kolegy mkshort(a), ale i tak... Pořídil jsem je před pár týdny pro syna, měl ode mě Primky sport asi třetí generace v automatu s Miyotou, ale před časem mi je vrátil, že mu automat nevyhovuje, radši by ruční natahování. A když jsem naďabil na tyhle Poljoty s budíčkem, neváhal jsem. Jsou moc hezký a zachovalý (spíš novodobější, Made in Russia), s origo náramkem se štelovací sponou, budíček krásně a přesně cvrká a dělají cca 15s do minusu za den, nechám to být. A pokud mu náááhodou nepadnou do noty, rád si je nechám. :)  

Překvapilo mě, že budíček má vlastní natahovací pérko, domníval jsem se, že se přiživuje na hodinkovém...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ne ne, je v tom Poljot 2612.1 se dvěma oddělenými pérovníky, licence AS. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Už tu sice jsou na třetí straně vlákna od kolegy mkshort(a), ale i tak... Pořídil jsem je před pár týdny pro syna, měl ode mě Primky sport asi třetí generace v automatu s Miyotou, ale před časem mi je vrátil, že mu automat nevyhovuje, radši by ruční natahování. A když jsem naďabil na tyhle Poljoty s budíčkem, neváhal jsem. Jsou moc hezký a zachovalý (spíš novodobější, Made in Russia), s origo náramkem se štelovací sponou, budíček krásně a přesně cvrká a dělají cca 15s do minusu za den, nechám to být. A pokud mu náááhodou nepadnou do noty, rád si je nechám. :)  

Překvapilo mě, že budíček má vlastní natahovací pérko, domníval jsem se, že se přiživuje na hodinkovém...

ty vypadají fakt suprově :)

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

První poljoty s budíčkem jsem dostal od dědy a byly to takové antické frankeny. Prostě když z toho při jízdě na traktoru něco upadlo, našel se první díl, který pasoval. Styl se mi ale zalíbil a teď dorazily další. Konečně mají vlnovku budíku a rudou vteřinovku, tak snad se mi je podaří dostat do co nejlepšího stavu :-)

• po měsíci...
Odesláno

Už je mám dlouho a funguji stále spolehlivě, přesnost jakžtakž. Lumi je mega. LE 019/999

Odesláno (upraveno)

Už je mám dlouho a funguji stále spolehlivě, přesnost jakžtakž. Lumi je mega. LE 019/999

Jakž takž je zhruba jaká odchylka?

edit hrubky

Upraveno uživatelem pepyczek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...