Roman-ZA Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Ahoj Přidám se taky se svým novým přírustkem.Cena hodinek byla hodně vysoká na můj vkus, ale musel jsem je mít.Znáte to :-)Zakoupil jsem je na německém(Mnichov) shopu, který jistě všichni dobře znáte. Tohle nastavování, šroubování a natahování je zážitek.Hlasitější tikání mě baví a budík funguje.Upřednustnuji ho před mobilem u hlavy na nočním stolku.Nový poznatek co mám.. je potřeba opatrně a zlehka šroubovat korunky, občas se zasekne(nesedne přesně) záviit.. potřeba znovu s citem povytáhnout a zamáčknout..pak s lehkým tlakem znovu zašroubovat.tieto mi tiez dlho vrtaju hlavou. jedina vec mi trosku nestimuje, malo by to byt pisane azbukou.kupovat u Juliana je pozitok, on mi hodinky poslal este skor, ako som vobec zaplatil a za 3 dni boli doma Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem Roman-ZA
Yeager Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Na dýnku mají tohle.Je to jediný mechanický alarm co mám..Na Fortis Daybreaker Recon nemám.. už tak to stojí dost peněz :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem Yeager
Snekofon Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) image uploader Konečně dorazila nová akvizice do stáje budíků... Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Snekofon
Snekofon Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Tuto variantu "blue jeans" jsem měl dlouho v hledáčku, neznáte někdo prosím katalogové číslo, abych si je správně zařadil. V katalozích USSR strojů jsem je nenašel... image uploader image uploader Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Snekofon
Snekofon Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 Včera jsem přezul budiky na nový řemen a musím říct, že je tato varianta ciferníku můj favorit, na světle háže pěkné odstíny. Bzučák nastavený na čas odchodu vstříc víkendu...už aby to zabzučelo :-)
mkshort Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 Pěkný. Tuhle variantu vidím prvně.Jen škoda, že mají tak malý pouzdro. Chce to menší ruku, aby nevypadaly dětsky. Ty svý jsem měl na sobě asi 2x, ale necejtil jsem se s nima. Jsou v krabičce a čekají na synovu ruku, až začne chodit do školy.
colommbo Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Už tu sice jsou na třetí straně vlákna od kolegy mkshort(a), ale i tak... Pořídil jsem je před pár týdny pro syna, měl ode mě Primky sport asi třetí generace v automatu s Miyotou, ale před časem mi je vrátil, že mu automat nevyhovuje, radši by ruční natahování. A když jsem naďabil na tyhle Poljoty s budíčkem, neváhal jsem. Jsou moc hezký a zachovalý (spíš novodobější, Made in Russia), s origo náramkem se štelovací sponou, budíček krásně a přesně cvrká a dělají cca 15s do minusu za den, nechám to být. A pokud mu náááhodou nepadnou do noty, rád si je nechám. Překvapilo mě, že budíček má vlastní natahovací pérko, domníval jsem se, že se přiživuje na hodinkovém... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Ne ne, je v tom Poljot 2612.1 se dvěma oddělenými pérovníky, licence AS.
colommbo Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Tož hodinky se moc zalíbily a už je nemám...
Frostie Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Tož hodinky se moc zalíbily a už je nemám... Nutno okamžitě sehnat nové Inspirací budiž nabídka u Juliana Kampmanna zde: https://www.poljot24.de/alarm.html?dir=asc&limit=36&order=price
FilipVrobel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Už tu sice jsou na třetí straně vlákna od kolegy mkshort(a), ale i tak... Pořídil jsem je před pár týdny pro syna, měl ode mě Primky sport asi třetí generace v automatu s Miyotou, ale před časem mi je vrátil, že mu automat nevyhovuje, radši by ruční natahování. A když jsem naďabil na tyhle Poljoty s budíčkem, neváhal jsem. Jsou moc hezký a zachovalý (spíš novodobější, Made in Russia), s origo náramkem se štelovací sponou, budíček krásně a přesně cvrká a dělají cca 15s do minusu za den, nechám to být. A pokud mu náááhodou nepadnou do noty, rád si je nechám. Překvapilo mě, že budíček má vlastní natahovací pérko, domníval jsem se, že se přiživuje na hodinkovém...ty vypadají fakt suprově
Snekofon Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Budík na každý pracovní den - to by bylo abych zaspal do práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
BAF Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 První poljoty s budíčkem jsem dostal od dědy a byly to takové antické frankeny. Prostě když z toho při jízdě na traktoru něco upadlo, našel se první díl, který pasoval. Styl se mi ale zalíbil a teď dorazily další. Konečně mají vlnovku budíku a rudou vteřinovku, tak snad se mi je podaří dostat do co nejlepšího stavu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KPX Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Už je mám dlouho a funguji stále spolehlivě, přesnost jakžtakž. Lumi je mega. LE 019/999
KPX Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Jejda tak teď foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KPX Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ještě dvě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepyczek Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Už je mám dlouho a funguji stále spolehlivě, přesnost jakžtakž. Lumi je mega. LE 019/999Jakž takž je zhruba jaká odchylka? edit hrubky Upraveno 2. února 2019 uživatelem pepyczek
KPX Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Jakž takž je zhruba jaká odchylka? edit hrubky-20s/den
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se