mrakodrap Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Každý den když přijdu domů ze zaměstnání a mám na to čas (takže většinou večer u zpráv) sundám hodinky které jsem měl celý den na ruce, vezmu flanelový hadřík, přeleštím je, kouknu jestli jsou v pořádku a pak je uložím do krabičky. Mám z toho takový každodenní rituál. Občas si navíc rozložím svoje hodinky po stole a kochám se. Moje žena říká, že tohle už prostě není normální. Jste podobně ujetí nebo hodinky pouze užíváte?
mechano Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Každý den když přijdu domů ze zaměstnání a mám na to čas (takže většinou večer u zpráv) sundám hodinky které jsem měl celý den na ruce, vezmu flanelový hadřík, přeleštím je, kouknu jestli jsou v pořádku a pak je uložím do krabičky. Mám z toho takový každodenní rituál. Občas si navíc rozložím svoje hodinky po stole a kochám se. Moje žena říká, že tohle už prostě není normální. Jste podobně ujetí nebo hodinky pouze užíváte? Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla.
Jakubisko Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Rozhodne mi to prijde normalnejsi, nez sedet cely vecer u PC a bavit se se stejne posedlymi jedinci
farářskej Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Každý den když přijdu domů ze zaměstnání a mám na to čas (takže většinou večer u zpráv) sundám hodinky které jsem měl celý den na ruce, vezmu flanelový hadřík, přeleštím je, kouknu jestli jsou v pořádku a pak je uložím do krabičky. Mám z toho takový každodenní rituál. Občas si navíc rozložím svoje hodinky po stole a kochám se. Moje žena říká, že tohle už prostě není normální. Jste podobně ujetí nebo hodinky pouze užíváte? Nojo, no... je to takova lehka forma masturbace, mame to vsichni
Frantik Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 A hlavne porad opakuje (s lehkym povzdechnutim): "Ach jo. Ty tvoje hodinky. Kdyby ses o me staral, jako o svoje hodinky"
Guest Snow Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla. Jenom jestli si významné leštění nevysvětlila jinak !
old black Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla. Ani se jí nedivím. Celej den čumět do hodinek, pak večer a celou noc na pistole ...
mechano Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Jenom jestli si významné leštění nevysvětlila jinak ! Nevím jak si to vysvětlila ale udělala moc dobře, je to jedna z věcí , za které jsem jí moc vděčný.
Ondraj Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Nevím jak si to vysvětlila ale udělala moc dobře, je to jedna z věcí , za které jsem jí moc vděčný. vděčný jako že se rozvedla, nebo si přestal leštit pistole?
ludvik Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Každý den když přijdu domů ze zaměstnání a mám na to čas (takže většinou večer u zpráv) sundám hodinky které jsem měl celý den na ruce, vezmu flanelový hadřík, přeleštím je, kouknu jestli jsou v pořádku a pak je uložím do krabičky. Mám z toho takový každodenní rituál. Občas si navíc rozložím svoje hodinky po stole a kochám se. Moje žena říká, že tohle už prostě není normální. Jste podobně ujetí nebo hodinky pouze užíváte? To si vo fáze I. Fáza II.- nabádaš ženu aby Ti s hodinkami pomáhala,leštila a ukladala do krabičky Konečná Fáza III.- prídeš domov a žena má vypnutú telku,pije kávu, hodinky na stole a ona ich leští a ukladá, keď si prisadneš posiela ťa preč lebo to nerobíš dobre, ja som už blízko
Ondraj Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 To si vo fáze I. Fáza II.- nabádaš ženu aby Ti s hodinkami pomáhala,leštila a ukladala do krabičky Konečná Fáza III.- prídeš domov a žena má vypnutú telku,pije kávu, hodinky na stole a ona ich leští a ukladá, keď si prisadneš posiela ťa preč lebo to nerobíš dobre, ja som už blízko Neraduj se, fáze IV - přijdeš domů a manželka leští tvoje hodinky s jiným frajerem
alt Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 S tim vecernim lestenim pistoli je to nahodou skvely napad - kdyby to delala manzelka, tak asi zmizim taky, to bych si vylozil vselijak...
koblih69 Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla. Rozvedla nebo jsi ji zastřelil
koblih69 Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Neraduj se, fáze IV - přijdeš domů a manželka leští tvoje hodinky s jiným frajerem blbost, fáze IV je: příjdeš domů a manželka povídá: "ahoj Miláčku dneska jsem ti koupila nové hodinky" je na nich něco jako Filip Pátek, musela jsem si na ně vypůjčit od maminky, ale to nevadí...."
B.F.G. Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Mno nevím jak u jiných, ale ta fáze leštění a následného kochání je na tom přece to nejlepší ne? Nechat to na manželce, tak už vše ztrácí smysl. Navíc by je třeba rozbila. Já takhle dřív leštil kolo, to je pro ženskou v bytě větší soda, než hodinky nebo pistole.
body3 Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 blbost, fáze IV je: příjdeš domů a manželka povídá: "ahoj Miláčku dneska jsem ti koupila nové hodinky" je na nich něco jako Filip Pátek, musela jsem si na ně vypůjčit od maminky, ale to nevadí...." To není fáze IV, to ti prostě žena koupí hodinky určené k nošení v pátek. Ona má na pátek taky svoje oblíbené šperky
Radimk Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 pondělí- jsem doma, leštím pistole úterý -jsem doma , leštím hodinky středa- trénink s mladými hasiči na hřišti, pak pochopitelně odměna- orosené... čtvrtek- trénink se "starými" hasiči, pak pochopitelně odměna- - orosené... pátek- trénink- podle závodů buď mladí nebo staří sobota- závody, obvykle 2 denně- mladí , staří neděle- ráno závody, odpoledne fůůůůra času na rodinu, a na manželku. Když teda není žízeň................. Do toho dostavuju barák, chodím do práce, přez rok dělám večerně školu.........
Radimk Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Kdekoliv... ééééé na co ses to vlastě ptal? Kdykoliv... mezi.
Recommended Posts