Jump to content

Recommended Posts

Posted

Každý den když přijdu domů ze zaměstnání a mám na to čas (takže většinou večer u zpráv) sundám hodinky které jsem měl celý den na ruce, vezmu flanelový hadřík, přeleštím je, kouknu jestli jsou v pořádku a pak je uložím do krabičky. Mám z toho takový každodenní rituál. Občas si navíc rozložím svoje hodinky po stole a kochám se. Moje žena říká, že tohle už prostě není normální. Jste podobně ujetí :thumbsup_anim: nebo hodinky pouze užíváte?

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Každý den když přijdu domů ze zaměstnání a mám na to čas (takže většinou večer u zpráv) sundám hodinky které jsem měl celý den na ruce, vezmu flanelový hadřík, přeleštím je, kouknu jestli jsou v pořádku a pak je uložím do krabičky. Mám z toho takový každodenní rituál. Občas si navíc rozložím svoje hodinky po stole a kochám se. Moje žena říká, že tohle už prostě není normální. Jste podobně ujetí :thumbsup_anim: nebo hodinky pouze užíváte?

Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla. :lol:

Posted

Nojo, no... je to takova lehka forma masturbace, mame to vsichni :)

Posted

A hlavne porad opakuje (s lehkym povzdechnutim): "Ach jo. Ty tvoje hodinky. Kdyby ses o me staral, jako o svoje hodinky"

Posted
Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla. :lol:

Jenom jestli si významné leštění nevysvětlila jinak ! :lol: :lol:

Posted

Ani se jí nedivím. Celej den čumět do hodinek, pak večer a celou noc na pistole ... :suicide_anim:

Posted
Jenom jestli si významné leštění nevysvětlila jinak ! :lol: :lol:

Nevím jak si to vysvětlila ale udělala moc dobře, je to jedna z věcí , za které jsem jí moc vděčný.

Posted
Nevím jak si to vysvětlila ale udělala moc dobře, je to jedna z věcí , za které jsem jí moc vděčný.

vděčný jako že se rozvedla, nebo si přestal leštit pistole?

Posted

To si vo fáze I.

Fáza II.- nabádaš ženu aby Ti s hodinkami pomáhala,leštila a ukladala do krabičky

Konečná Fáza III.- prídeš domov a žena má vypnutú telku,pije kávu, hodinky na stole a ona ich leští a ukladá, keď si

prisadneš posiela ťa preč lebo to nerobíš dobre, ja som už blízko :thumbsup_anim:

Posted
To si vo fáze I.

Fáza II.- nabádaš ženu aby Ti s hodinkami pomáhala,leštila a ukladala do krabičky

Konečná Fáza III.- prídeš domov a žena má vypnutú telku,pije kávu, hodinky na stole a ona ich leští a ukladá, keď si

prisadneš posiela ťa preč lebo to nerobíš dobre, ja som už blízko :thumbsup_anim:

Neraduj se, fáze IV - přijdeš domů a manželka leští tvoje hodinky s jiným frajerem :D

Posted

S tim vecernim lestenim pistoli je to nahodou skvely napad - kdyby to delala manzelka, tak asi zmizim taky, to bych si vylozil vselijak... :)

Posted
Neraduj se, fáze IV - přijdeš domů a manželka leští tvoje hodinky s jiným frajerem :D

blbost, fáze IV je: příjdeš domů a manželka povídá: "ahoj Miláčku dneska jsem ti koupila nové hodinky" je na nich něco jako Filip Pátek, musela jsem si na ně vypůjčit od maminky, ale to nevadí...." :speak_cool:

Posted

Mno nevím jak u jiných, ale ta fáze leštění a následného kochání je na tom přece to nejlepší ne? Nechat to na manželce, tak už vše ztrácí smysl. Navíc by je třeba rozbila. :crying_anim: Já takhle dřív leštil kolo, to je pro ženskou v bytě větší soda, než hodinky nebo pistole.

Posted
blbost, fáze IV je: příjdeš domů a manželka povídá: "ahoj Miláčku dneska jsem ti koupila nové hodinky" je na nich něco jako Filip Pátek, musela jsem si na ně vypůjčit od maminky, ale to nevadí...." :speak_cool:

To není fáze IV, to ti prostě žena koupí hodinky určené k nošení v pátek. Ona má na pátek taky svoje oblíbené šperky :D

Posted

pondělí- jsem doma, leštím pistole

úterý -jsem doma , leštím hodinky

středa- trénink s mladými hasiči na hřišti, pak pochopitelně odměna- orosené...

čtvrtek- trénink se "starými" hasiči, pak pochopitelně odměna- - orosené...

pátek- trénink- podle závodů buď mladí nebo staří

sobota- závody, obvykle 2 denně- mladí , staří

neděle- ráno závody, odpoledne fůůůůra času na rodinu, a na manželku. Když teda není žízeň.................

Do toho dostavuju barák, chodím do práce, přez rok dělám večerně školu.........

Posted

A manželský povinnosti? :lol: