Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno mi žena udělala obrovskou radost.Pomalu jsem připravoval půdu pro nový přírustek. Po úvodní fázi prohlásila,že ji to nezajímá,že stejně už ztratila přehled o nových hodinkách :clap:

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  falkkon napsal:
Nedávno mi žena udělala obrovskou radost.Pomalu jsem připravoval půdu pro nový přírustek. Po úvodní fázi prohlásila,že ji to nezajímá,že stejně už ztratila přehled o nových hodinkách :clap:

taky řešení :)

Odesláno

No jo, ale podstatně všímavější jsou děcka. Věta " Jé , tati, ty máš zase nové hodinky?! " dokonale a 100% zamrazí x- denní snažení o rodinnou pohodu. Příprava nepříprava.

Odesláno
  Radimk napsal:
pondělí- jsem doma, leštím pistole

úterý -jsem doma , leštím hodinky

středa- trénink s mladými hasiči na hřišti, pak pochopitelně odměna- orosené...

čtvrtek- trénink se "starými" hasiči, pak pochopitelně odměna- - orosené...

pátek- trénink- podle závodů buď mladí nebo staří

sobota- závody, obvykle 2 denně- mladí , staří

neděle- ráno závody, odpoledne fůůůůra času na rodinu, a na manželku. Když teda není žízeň.................

Do toho dostavuju barák, chodím do práce, přez rok dělám večerně školu.........

Hmmm, máš v tom docela jasno.

Odesláno
  Radimk napsal:
pondělí- jsem doma, leštím pistole

úterý -jsem doma , leštím hodinky

středa- trénink s mladými hasiči na hřišti, pak pochopitelně odměna- orosené...

čtvrtek- trénink se "starými" hasiči, pak pochopitelně odměna- - orosené...

pátek- trénink- podle závodů buď mladí nebo staří

sobota- závody, obvykle 2 denně- mladí , staří

neděle- ráno závody, odpoledne fůůůůra času na rodinu, a na manželku. Když teda není žízeň.................

Do toho dostavuju barák, chodím do práce, přez rok dělám večerně školu.........

Maminko já tomu nerozumím... kdy jezdíš na motorce?

Odesláno (upraveno)
  Ondraj napsal:
vděčný jako že se rozvedla, nebo si přestal leštit pistole?

Vděčný že se rozvedla, díky tomu jsem ještě naživu a ne na Mírově. Moje "nová" hodná žena Helenka se mnou dokonce chodila po závodech a střílela (dobře). Kolik mám hodinek nebo jiných věcí , komentuje pouze jako "pěkný" nebo " jé , to je krásný"

Upraveno uživatelem mechano
Odesláno (upraveno)

Mno, copak doma, manzelka uz si tak nejak zvykla - chytla se tak trosku taky (nanestesti, znamena to, ze prachy vydany za hodinky jsou cas od casu prachy vydany za JEJI hodinky! :( ... :) ), ale v praci je to docela prdel - zatimco si treba poustim nejakej select na serveru v Belgii, sundam hodinky, protoze mi prijdou nejaky upatlany, z tasky vytahnu hadrik a zacnu je prelestovat... Kolegyne na to nedavno koukala docela vyjevene :D

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno

Mne minulý týždeň priateľka začala vybavovať všetky potrebné vyšetrenia.

Sedíme si s partiou, pozeráme DVD Crank (Jason Statham). Akčná scéna, chlapík túruje auto, položí ruku na okno......sú to TH Carrera, alebo nie? Tak som to vrátil a dal zoom. Nechápem, čo je na tom čudné.

Vo štvrtok mám CT-čko a v piatok lobotómiu.

Odesláno (upraveno)
  maxs napsal:

Sedíme si s partiou, pozeráme DVD Crank (Jason Statham). Akčná scéna, chlapík túruje auto, položí ruku na okno......sú to TH Carrera, alebo nie? Tak som to vrátil a dal zoom. Nechápem, čo je na tom čudné.

To je docela v pohodě. Jsi zdráv. Ehh a byly to ty TH, nebo ne?

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno
  mechano napsal:
Vděčný že se rozvedla, díky tomu jsem ještě naživu a ne na Mírově. Moje "nová" hodná žena Helenka se mnou dokonce chodila po závodech a střílela (dobře). Kolik mám hodinek nebo jiných věcí , komentuje pouze jako "pěkný" nebo " jé , to je krásný"

Ty můžeš říct, že ty hodinky někomu opravuješ, to já těžko. :(

Odesláno
  mechano napsal:

Chytrá žena ! Jedna z těch, co pochopily, že když si chlap hraje, nezlobí. :)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  mechano napsal:
Moje "nová" hodná žena Helenka se mnou dokonce chodila po závodech a střílela (dobře). Kolik mám hodinek nebo jiných věcí , komentuje pouze jako "pěkný" nebo " jé , to je krásný"

.............. a leští pro změnu SVOJE pistole :lol: :lol:

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  maxs napsal:

Přesvědč přítelkyni že v mozku je centrum pro hodinky těsně vedle centra pro sexuální orientaci a že stačí jen nepatrný záchvěv ruky operatéra při lobotomii a budeš si dále vracet video ale.....

Odesláno

já to mám celkem jednoduché, na větu: miláčku, potřebuju další hodinky přichází odpověď: k čemu to bude tentokrát: svátek, narozeniny, výročí svatby, osvobození nebo upálení Jana Husa, kup si co chceš, hlavně mě neříkej co to stálo :D

Odesláno

Už zase nic neděláš, zas nic neděláš, chrápeš pořád jenom na tom otomanu po dědkovi. No co na mně koukáš, co koukáš? Jenom koukáš anebo se převaluješ v tom harampádí, kterýho máme plný kůlny, no, to nám bude jednou k užitku, to bude věno pro dceru, nebo co? Ty budižkničemu, ty, jenom leštíš ty svý věčný cibule, ty kutile domácí.

To je hrozný, to je strašnej život, věčne jenom leští cibule, nebo někde leží, anebo se kutí v harampádí, nic jiného neumíš...

To je život, to je zoufalý, Šmarjá, proč já sem si tě vůbec brala...

Pražský výběr

Odesláno (upraveno)
  mechano napsal:
Takhle jsem to kdysi dělal se svými pistolemi.............až se se mnou rozvedla. :lol:

Už to taky dělám raději jen když jsem doma sám ;)

Upraveno uživatelem yed69

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...