Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No u mě je to i se všema cajkama 18kg !!!! :clap:

Vážím 92kg!!

Tak to musí zabrat ve sběru, nebo citelně zhubnout :eek:

už to začíná - vážení členové se zváženými hodinkami...

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nedráždi hada bosou nohou. Stačí že mám hodinky doma úplně všude.  Jestli je doma začnu ještě vážit a budu si chtít od manželky kuchyňskou váhu na druhý konec Prahy, abych převážil obsah trezorku, tak jí dojde že mi fakt jeblo a začne mi zařizovat odbornou pomoc. A to bych vážně nechtěl.

a budu dráždit :)

nemusíš to vážit přesně - stačí "kfalifikovaný vodhad" - zvaž od každé velikosti jedny hodinky a vynásob to přibližným odhadem počtu hodinek ve stejném nebo podobnémm pouzdře... alespoň přibližně :)

btw. abych nebyl ot. já jsem zvážil 707 gramů, ale na některých mám stěžejky...

a abych nebyl ot. v tématu - kdo vzal ty levnější spartaky?

Odesláno

taky už mám balíček doma, perfektně baleno, hodinky samozřejmě přesně odpovídají popisu (ve skutečnosti lepší než na fotkách). já sem moc spokojený a konečně PRIMa saturovaný (alespoň na chvíli)

Odesláno

Rychlost, balení, stav, - upřímně nechápu, že se ten start dal zvládnout  v takové kvalitě (krom té SPAM složky v mém emailu, ale to se odhalilo tady), smekám, tleskám, gratuluji a děkuji. :notworthy:

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

To vazne nikdo nechtel ten PVD prototyp? Ne ze uz by mel sanci jsou dokonale!

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Rychlost, balení, stav, - upřímně nechápu, že se ten start dal zvládnout  v takové kvalitě (krom té SPAM složky v mém emailu, ale to se odhalilo tady), smekám, tleskám, gratuluji a děkuji. :notworthy:

Problém  padání registračních emailů do spamu je snad vyřešen. Důvodem byl  příliš krátký text zprávy, které některé filtry vyhodnotily jako nevyžádanou poštu. Od příštího týdne bude text o něco delší a tak doufám, že problém zmizí.

Odesláno

Problém  padání registračních emailů do spamu je snad vyřešen. Důvodem byl  příliš krátký text zprávy, které některé filtry vyhodnotily jako nevyžádanou poštu. Od příštího týdne bude text o něco delší a tak doufám, že problém zmizí.

to je jen detail a určitě závisí i na nastavení schránky. Mě konkrétně registrační dorazil okamžitě, ale ten s potvrzením objednávky a výzvou k platbě jsem našel až o víkendu po tipu, mrknout se na spam. (schránka na @seznam cz). 

Ale ta rychlost odeslání (a v povánočním období i pošty) je skoro z jiného světa :cheers:

Návštěvník Jagman
Odesláno

Jo to jsou ony na foto nic moc ale live jsou krasne vzdy jsem chtel cerne prim :)

Odesláno

Aha, tak to jsem asi naletěl, ale proč tam někdo vidí orliky a jiný skvosty a já je tam nevidím ani v prodaných ani ve vystavených.

Žádná VIP zóna na antik-primu neexistuje. Jedná se pouze o fabulaci někoho z členů Chronomagu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...