Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nacpals prachy do Primek a teď Ti je zlevněj :gora:

A který konkrétně se Ti zdály nějak levnější? Když jsem se ráno podíval na to, co mám potvrzeno, tak jsem si jen tak pro sebe položil otázku, jestli bych se takhle v jednom okamžiku rozmách na Aukru a odpověděl jsem si, že se v tom nebudu radši vrtat...

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

já myslím, že se právě ceny docela zvednou, aspoň podle prvních náznaků, ti kdo začínají níž se rádi přizpůsobí, prostě to tam bude jako na burze, občas nahoru a občas dolů, ale obecně myslím, že třeba zrovna financ se bát nemusí, může klidně i procenta přidat.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Kde ty na to chodíš? Který Primky konkrétně myslíš? S vyjímkou pár kousků mě to zas tak levný nepřišlo.

Já to nepsal, jen reaguju na názory jiných. Něco jde, něco ne- jako všude, no..

Odesláno

Strasa asi narazel na veci, ktere se byly na "nejmenovanem webu" k dostani levneji nez pri objednani primo ve fabrice...

říkám že su natvrdlý. To pořešíme po dovolený.

Pochlubte se. co jste ulovili při otvíračce

Odesláno

Taky prd... Plnej košík a ráno ta samá zpráva, ale co už, zase budou jiný...

Slyšel jsem, že se tam mají objevit nějaké Orlíky za babku (teda aspon se to tady v Práglu povídá), tak mějte prsty na spoušti... ;)

Odesláno (upraveno)

Taky prd... Plnej košík a ráno ta samá zpráva, ale co už, zase budou jiný...

Slyšel jsem, že se tam mají objevit nějaké Orlíky za babku (teda aspon se to tady v Práglu povídá), tak mějte prsty na spoušti... ;)

Orlíky, Elton Sporty i letecký tam jsou. Jak máš potvrzenou a zaplacenou objednávku aspoň na 3 kusy, dostaneš kód do spešl sekce.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Orlíky, Elton Sporty i letecký tam jsou. Jak máš potvrzenou a zaplacenou objednávku aspoň na jak 3 kusy, dostaneš kód do spešl sekce.

Ne, ne, já mám 3 kusy potvrzený a otevřely se mi jen Eltony, ale deset za ně nedám, ty Orlíky za padesát bych do košíku seknul, ale zatím je mám ještě šedý a nejsou aktivní, to budu muset ještě asi něco přikoupit...

Odesláno

Ne, ne, já mám 3 kusy potvrzený a otevřely se mi jen Eltony, ale deset za ně nedám, ty Orlíky za padesát bych do košíku seknul, ale zatím je mám ještě šedý a nejsou aktivní, to budu muset ještě asi něco přikoupit...

Nemáš zaplaceno, to bude tím. Neplatič

Odesláno

Nemáš zaplaceno, to bude tím. Neplatič

No, to ještě nemám, to mi nenapadlo, tak já to jdu rychle odeslat přes ten servis 24 a doufám, že stihnu ten Orlíko level, než mi je někdo vyfoukne, jsem rád, že chlapi stanovili takovou rozumnou cenu, být to na jiném serveru, tak je to dvojnásobek, neli troj, je holt vidět, že se tady buduje nová cenová politika, tak snad se jinde také zamyslí a budou se chovat stejně.

Odesláno

Taky už mi ty Orlíky za 50 zezelenaly - maj tam 3 ks, chce někdo ty třetí? Beru dvoje. Císlo na dýnku prej dostaneš po zaplacení.

Jo a otevřela se mi tajná sekce ladičky. Jsem nevěřil, kolik se jich udělalo, a taky docela levný. Jsou tu dvoje za pětku. Bych udělal print screen, ale nemůžu tu klávesu najít... 

Odesláno

Nevím jak vy, ale já začátek taky prošvihl, shihl jsem jen něco.....Dnes jsem se proklikával těmi už prodanými a ufff, nic zásadního neuteklo, měl jsem v tu chvíli tep jako když jsem právě slezl z kola :)  ......asi na mě leze nějaká nemoc.....

Odesláno

Taky už mi ty Orlíky za 50 zezelenaly - maj tam 3 ks, chce někdo ty třetí? Beru dvoje. Císlo na dýnku prej dostaneš po zaplacení.

Jo a otevřela se mi tajná sekce ladičky. Jsem nevěřil, kolik se jich udělalo, a taky docela levný. Jsou tu dvoje za pětku. Bych udělal print screen, ale nemůžu tu klávesu najít... 

A nemůžeš vzít všechny troje? Já bych Ti to pak dal..., ladičky nechci, já digitálky nesbírám, ale mrkni, jestli tam náhodou nejsou ty automaty s rezervou nátahu, ty ještě nemám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...