straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Stále nic- dostal jsem nerva, jestli mi chodí maily. Zkusil jsem teda e-shop DPP, stejně jsem potřeboval prodloužit otevřenou krádež (OpenKrad). Mail z tohoto e- shopu přišel okamžitě. Nojo...tak to asi chce jen trpělivost...
Tea Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Tak jsem tam koukal do prodaných a teda hlavně fialové a hnědé televize tam chodily za hubičku... I stříbrné Diplomatky s černým cifrem za 3500 jsou oproti aukru v pohodě. Jo, na tyhle diplomaty jsem měl objednávku, žel byla zrušena :-/
straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Aha, teď jsem si to dočetl pořádně- objednávku nepotvrzuje systém sám, ale PRODEJCE. No, tak asi trpělivost- trpělivost. Prodejce si někdy přečte objednávky a pak asi odpoví na tu první a ostatním napíše že smůla...
p3k Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Řekl bych že je A. zavalen nákupy, už se to tu psalo. Web bude potřebovat taky ještě doladit, taky se mi nepodařilo zaregistrovat. A některé příznivé ceny nedostatkového zboži už jsou taky minulostí. Ale aspoň jsem si mohl dělat nachvilku naději třeba na ty zelené sportíky za cca 220:-) nebo ty automaty s myiotou za 1490.
Anela Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Jo, na tyhle diplomaty jsem měl objednávku, žel byla zrušena :-/na stříbrné diplomaty mi taky přišlo storno... zrovna u těchto bych rád viděl kolik objednávek na ně šlo Aha, teď jsem si to dočetl pořádně- objednávku nepotvrzuje systém sám, ale PRODEJCE. No, tak asi trpělivost- trpělivost. Prodejce si někdy přečte objednávky a pak asi odpoví na tu první a ostatním napíše že smůla...no, potvrzení objednávky systémem mi přišlo hned, ale potvrzení od prodejce chvíli trvalo, protože, jak píšeš, to musí zpracovat prodejce sám. registrace byla taky okamžitá.pokud ti nepřišlo vůbec nic, zkontroluj pro jistotu SPAM koš, kdyby náhodou
Pege1012 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Tak sláva, díky Anelo!!!Samozřejmě zpráva, že hodinky jsou mé spolu s platebními údaji a také ověření registrace jsem našel ve SPAM koši.Takže už jsem zaplatil a rovněž jsem ověřen.
gougy Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 zkontroluj pro jistotu SPAM koš, kdyby náhodou Hřebíček na hlavičku!!! Díky, mám tam 3 dny starý mail
financ Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Hodinky pěkný, systém nahowno.Objednáno, zaplaceno a včera jsem dostal mail, že mi vrací část peněz, protože hodinky mi údajně odklikli omylem. Takhle nasranej jsem už dlouho nebyl
gougy Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Hodinky pěkný, systém nahowno.Objednáno, zaplaceno a včera jsem dostal mail, že mi vrací část peněz, protože hodinky mi údajně odklikli omylem. Takhle nasranej jsem už dlouho nebylTen systém je pro obchod zcela mimo mísu, nerozumím tomu proč byl vybrán jako řešení, když zbytek je tak příjemný.Soucítím s Tebou chlape.
odjinud Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Podle všeho se prodalo cca 280ks hodinek za pár dní. Pokud za tím stojí obsluha v počtu 1-2 lidi a celé to začíná, tak se nedivím, že se ten nápor nezvládl úplně přesně. Pokud by to srovnával někdo s aukro, tak jejich systém byl v řádu mega kč a taky běží na jimém HW s jinou konektivitou. Prostě ten launch byl příliš. Osobně bych všechny transakce stornoval a vystavil zboží znova a to postupně..-)
financ Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Podle všeho se prodalo cca 280ks hodinek za pár dní. Pokud za tím stojí obsluha v počtu 1-2 lidi a celé to začíná, tak se nedivím, že se ten nápor nezvládl úplně přesně. Pokud by to srovnával někdo s aukro, tak jejich systém byl v řádu mega kč a taky běží na jimém HW s jinou konektivitou. Prostě ten launch byl příliš. Osobně bych všechny transakce stornoval a vystavil zboží znova a to postupně..-)Pochybuju že se prodalo 280ks hodinek, některý položky jsou v systému evidovaný víckrát, přestože byly k dispozici v jednom kusu. Za úterý se registrovalo 24 lidí a i kdyby si objednal každý, je to 24 ks objednávek. Systém přestal fungovat v okamžiku, kdy si 2 lidi objednali stejnou položku.
odjinud Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Já to počítám z toho, co je vidět u obou prodejců...
financ Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Já to počítám z toho, co je vidět u obou prodejců...tak se obvykle dělají statistiky, dobře sečtený špatný čísla.
straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Hurá- mně se zadařilo, mám nakoupeno a zaplaceno koupil jsem si úplně obyčejný hodinky, jiný tam už nejsou
Anela Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 tak se obvykle dělají statistiky, dobře sečtený špatný čísla.já si třeba objednával hodinky jako neregistrovaný, z počtu uživatelů taky nejde dělat závěry...ale souhlasím, že 280 by klidně mohlo odpovídat počtu objednávek... včetně těch stornovaných.
bohus76 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Raděj bych viděl už opravený systém,aby při objednání nebylo takových zmatků.
michal_l Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Mě třeba potvrzovací mail o registraci přistál ve spam-koši.
gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Mě třeba potvrzovací mail o registraci přistál ve spam-koši.Mě ten o koupi a výzva k platbě, ale naštěstí byl včera odhalen díky tomuto vláknu.
Jarett Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 U mě vše ok. Nákup, registrace i potvrzení a v pátek přišel email o odeslání zásilky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se