Napoleon Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Kdo tu nosi hodinky na prave ruce??? A proc??
Napoleon Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Mam na leve magneticky naramek tak kuly mechanikam .
VitekB Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Občas já, protože rád koukám na korunku/tlačítka u chronografu a nechci ten pohled dopřávat jen těm, kteří stojí naproti mě. U hodinek s rozměrnější korunkou mi to přijde i pohodlnější.
Napoleon Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ze korunka netlaci na zapesti- ze jo.
IzTaPa Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 na prave (a jsem pravak) - jeste z dob, kdy jsem plaval a meril si casy. pri dohmatu pravou bylo praktictejsi mit hodinky na prave...
Bembeg Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Mam na leve magneticky naramek tak kuly mechanikam .Zkus si dát náramek na pravou!Já když jdu na sraz tak mám obě ruce plné! ;-)
Napoleon Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 :-) pry ma byt na leve ...... :-) jo obe ruce plne.:-) tak je to spravne tak to ma byt.:-)
McStinger Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Kdo tu nosi hodinky na prave ruce??? A proc?? A chceš pomôcť s výberom hodiniek na pravú ruku? Alebo si iba potreboval minúť zásobu otáznikov?
prischera Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Jo a samozřejmě je to téma ve špatný sekci Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem prischera
Napoleon Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Ne pravou mam z levy takze spis na levou ale s korunkou na druhe strane, nebo u vysokych hodinek tlaci na zapesti . Treba pri jizde na kole. Zatim jsem v automatu nasel jen od citizenu v cenove relaci do 10 tisic Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem Napoleon
nickolas Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 No tak to ja jsem jednou taky ale bylo to trochu moc takze uz to tak zas nemam a je to jak to bylo predtim... Po ranu asi nejak nechapu...Napoleone, boha, hovor souvisle!
tano Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 I kdyz jsem levak, tak jednoznacne od utleho mladi vzdy na leve. Zkousel jsem to na prave a nemuzu si zvyknout.
PaloZV Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 ...preco na pravej?...co ja viem?...ale nosim na pravej...
vsudybyl Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 levá, na pravé jsem nosil chvíli když jsem měl na levé dlahu :-(
geometr Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 U někoho to na pravý ani nejde, páč má obě levý.
NIGHTinGALE Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Já jsem levák a nosím je na pravé.
PetrL Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Rozhodně levá (jsem pravák). Na pravou si je někdy dám jen když se s nimi doma "mazlím" kvůli netradičnímu pocitu.
Vladan Synek Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Teď jsem je zkusmo přehodil na pravou, ale to by teda vážně nešlo... hrozně nepříjemný pocit, na levé je ani necitím a to U1 nejsou nejmenší...
docent Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Na pravo. Páč jsem členem ODS. Nosil jsem je tam, tak nějak historicky, už od mala. Jsem pravák a horňák.
kuncák7 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Jsem levak a hodinky nosim na prave- historicky. Nejradsi bych to ale nosil jako Diego na fotce vys :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se