Diamondking Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 A3 je prostě legenda..... Magič co vydržel všechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 A3 ok , hlavně NEE do bazaru, je to relikvie. Schovat před prachem a malými dětmi včetně ženského osazenstva. Mám s tím zkušenost, já musím podobné věci nasyslit do garáže mezi díly na starou káru bo stará je blázen a pořád si brblá - Radost z mála. To jest všechno třídit, separovat a plnit kontejnery. A hlavně ty moje věci Prostě zábava. Ale A3 je dobrý kus, musím vyhrabat něco podobného jen jestli to najdu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Dnešní úlovek se svítícíma číslíčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Neviem kam to dať . Rád by som vám predstavil môj walkman pre potešenie oka. Zakúpený v Jablonci rok 2002. MODEL WM-Ex 20. Stále keď ho vyberiem mi navodí krásny pocit s dokonalého dizajnu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) Tak to je/byla pecka! Takovej model jsem v době Walkmanů ani nepotkal, natož abych na to měl tenkrát love. Můžu se zeptat, kolik stál novej? Asi raketu Upraveno 12. ledna uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna kámoš měl podobného mini disc walkmana! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna jinak já měl učební kalkulačku od texas instruments Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 13 minutami, Jerryl napsal: Tak to je/byla pecka! Takovej model jsem v době Walkmanů ani nepotkal, natož abych na to měl tenkrát love. Můžu se zeptat, kolik stál novej? Asi raketu Tak čo si pamätám tak mesačný plat. Okolo 12-15 000 Kč. A dnes som si objednal novú bateriu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Já to dotáhl pouze na tohle, ale i tak to byl slušnej nadstandart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ten vyzerá super má aj rádio. Mam ešte doma tento model Panasonic. Zakúpený ako aj Sony.Musím ho ale doma nájsť. Fotku dávam z netu s-l1200.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) Foto mi nenahralo z netu ale jedná model je RQ - SX 72 modrý Upraveno 12. ledna uživatelem WEIDER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Sem ti ho našel Já jsem preferoval vždy modely s rádiem, protože kazet nebylo nikdy dost, aby bylo co poslouchat. Ty vysoký modely byly vždy bez rádia a byly jejich mechaniky a všechno bylo považováno za lepší než u modelů s rádiem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Něco většího. Mechanická SQL databáze. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cssz-strojova-kartoteka-ludwig-duchod-socialniho-zabezpeceni.A231019_135340_domaci_top Upraveno 13. ledna uživatelem VS 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna to je pokročilá SQL databáze se zanořenými daty (doslova!) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Babosed query Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Něco z netu - kalkulačka s digi hrou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Dnes jsem na netu narazil na Super Mario hodinky. A nemyslím speciální edici G-Shock, ale opravdové herní hodinky: https://www.mariowiki.com/Nelsonic_Game_Watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ešte niečo som pri upratovaní našiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se