Irwinek Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 4 hodinami, FantasticFabio napsal: Posloucháte Zákrutu! Zrovna minulý týden jsme s kolegou řešili, zda byl lepší Diamant, nebo Safír 1
odjinud Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Babička mela Condora. Brutalne pretechnizovane na moznosti tehdejsi čs. produkce. Sralo se to jak mohlo.
FantasticFabio Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Před hodinou, Irwinek napsal: Zrovna minulý týden jsme s kolegou řešili, zda byl lepší Diamant, nebo Safír Jak to dopadlo? Plichta?
Irwinek Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Před hodinou, FantasticFabio napsal: Jak to dopadlo? Plichta? Nojo, už jsme si vůbec nevzpomněli, v čem se vlastně lišily - myslím, že jeden z nich neměl všechny vlnové rozsahy, ale úplně jistý si tím nejsem. Rozdíl v ceně byl, myslím, okolo třech stovek, ale možná si to s něčím pletu.
Jerryl Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Podle mě to byly srágory a napodobeniny západního vzoru, někdy i z Japonska
Ondraj Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V roce 1995 jsem kupoval Panasonic RQ SX 44, stálo to v té době 7500 Kč. https://hifi-wiki.com/index.php/Panasonic_RQ-SX44 1
FantasticFabio Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 2 hodinami, Jerryl napsal: Podle mě to byly srágory a napodobeniny západního vzoru, někdy i z Japonska Nemyslím si ….. myslím si že u nás bylo dost chytrých hlav, které by to sami zmákli ….. bohužel o tom co a jak rozhodovala Strana
JakubS Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Úklid sklepa, kupováno někdy v 1989, "podpultovka" 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se