gougy Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Škoda , měkého zlata.Jinak bych už dávno zlaté hodinky měl.Jelikož jsem dal na rady zkušenějších , tak nemám a voni Ti neporadili platinu? Šmejdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Jak ty celozlatý, tak ty černozlatý bezvadný bonbónek. O 2 patra výš, než tool ocelová verze, o patro, než povedené ocelové limitky, přesně tak, jak to má být ( to neříká nic o kvalitě nebo nebo kráse, je to o MI ) Ta červená luneta už přestává být pánská, ale pro dámy velice vkusná. Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Ma to nekdo tady na foru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 a voni Ti neporadili platinu? Šmejdi... vídíš na tohle se zeptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Myslim ze fullgoldy tu nikdo nema, je to celkem vzacnost. Bez osobni preference rikam, ze smysl maji ze sberatelskeho hlediska prave ty prvni s bordo lunetou a onyxovymi indexy.Ale je to ranec a ta puvodni moonsurface krabka je tez za ranec, kdyz se objevi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Fullgold Moony jsou absolutní pecka a bral bych je všema deseti! A to sem konzerva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Tady asi panuje nějakej podivnej názor, že zlatý hodinky = "kolotoč". Co by to teda mělo bejt za stroje, aby mohly bejt zlatý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 K Moonům ( kor varianta s černým cifrem ) mi to sedí pořád více, než třeba k tomuhle: http://www.ricardo.ch/kaufen/uhren-und-schmuck/markenuhren/fortis/18k-fortis-cosmonauts-chronograph/v/an749562722/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 a voni Ti neporadili platinu? Šmejdi... Platině jaksi chybí ta žlutá barva. Tady asi panuje nějakej podivnej názor, že zlatý hodinky = "kolotoč". Co by to teda mělo bejt za stroje, aby mohly bejt zlatý?Řekl bych, že zlato se hodí ke společenským hodinkám, ne ke sportovním. A moony jsou podle mě spíš sportovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Zlato me nevadi u vintaznich veci tak, jako na modernich designech. U vintazi to respektuju, patri to k dobe, asi tak jako dnes titan, nebo moderni povrchove upravy.U bicoloru mam snad jeste vetsi averzi, tam se mi jaks taks libi limitka Apollo 15, tam to evokuje mesicni vozitko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Za mě tedy zlato nee..ale je to spíše o čistém vzhledu, jednoduše zlatou barvu obecně moc nemusím.. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 10747968_280368765505899_1779839675_n.jpg 10326409_742747319094703_2061408164_n.jpgHezký sběratelský kousek, ale jinak ro není můj šálek kávy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) BY me zajimalo, jestli tyhle NIxonovy Nr1 a Nr2 vicepresidenta nekdy opustili BIenne. Jsou ted v oboje v majetku Omega museum. Vim, ze je US administrativa odmitla jako prilis ceny dar a NIxon je snad fyzicky nikdy nemel. Vi nekdo vic? Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 To budou nějaké fejky:) Protože jim nějak nelícuje chrono. Minutový sčítač je na nule, hodinovka pootočená tak o deset minut a vteřinovka krouží na aktuálně 45 sekundě... Pokud by to byly právě spuštěné stopky, musela by být hodinovka téměř v základní pozici, pokud by byly puštěné už 30 minut a 45 sekund, musela by být hodinovka chrona dál než je. To jen tak na okraj. Jinak krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 par zajimavosti o full g. speedech http://www.hodinkee.com/blog/the-story-of-two-astronauts-and-their-omegas-as-seen-in-sochihttp://www.hodinkee.com/blog/2008/10/27/rarest-of-the-rare-omega-speedmasters.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 To budou nějaké fejky:) Protože jim nějak nelícuje chrono. Minutový sčítač je na nule, hodinovka pootočená tak o deset minut a vteřinovka krouží na aktuálně 45 sekundě... Pokud by to byly právě spuštěné stopky, musela by být hodinovka téměř v základní pozici, pokud by byly puštěné už 30 minut a 45 sekund, musela by být hodinovka chrona dál než je. To jen tak na okraj. Jinak krása.Sam ses fejk, minutovy scitac skace skokove, ne plynule. Hodinovej scitac neresetuje presne na 12, to je ale u 45 let starych hodinek pochopitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Kdyby byly aspoň z kočičího, tak jdu do nich, tohle je nuda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Sam ses fejk, minutovy scitac skace skokove, ne plynule. Hodinovej scitac neresetuje presne na 12, to je ale u 45 let starych hodinek pochopitelne.Nejsi v poslední době nějaký podrážděný, soudě podle tvých uštěpačných poznámek - nejenom v tomto vlákně? Pokud by sis všiml mého podpisu, tak bys zjistil, že mě nemusíš školit, jak skáče minutový sčítač u lemanie. A budeš se divit, mně nuluje stejný strojek ze stejného období naprosto dokonale A to byl používaný a neležel jen v muzeu, jako u těchto celozlatých. Proto mi to špatné nulování přišlo divné. To chce klid a nohy v teple! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 TAk proc se furt vsemu divis a pises takovy nesmysly vsude kam se podivam kdyz vsecko vis? Ses asi prvni adept na ignore list po X letech na chronomagu u me. Zlatej Ludera. Jestli to ma bejt nejakej jako humor, tak jsem asi z jine planety, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se