klobadysek Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 A čo tak prejsť od Bentley k Aston Martinu ? Jaeger LeCoultre Master World Chronograph ma 46,5 mm a ponukne veci,ktore Breitling nedosiahne za 10 rokov-prestiž(nie su to len športove hodinky,ale stroj od niekoho,kto robi pravu haute horlegerie),vlastny kaliber (nielen upraveny od nejakeho ineho vyrobcu) a najmä 1 000 hodinovy test (Boratov štyl:On pořidit jenom COSC,to pro decka Tak, tak pravdu dis!
midloch Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 A čo tak prejsť od Bentley k Aston Martinu ? Jaeger LeCoultre Master World Chronograph ma 46,5 mm a ponukne veci,ktore Breitling nedosiahne za 10 rokov-prestiž(nie su to len športove hodinky,ale stroj od niekoho,kto robi pravu haute horlegerie),vlastny kaliber (nielen upraveny od nejakeho ineho vyrobcu) a najmä 1 000 hodinovy test (Boratov štyl:On pořidit jenom COSC,to pro decka Na první pohled se mi zdají být přeplácanější než nejpřeplácanější Brajle, JLC uznávám, vlastní kalibr-nádhera ano, střeva krásný, ale masivnost provedení Breitling kabátu se mi prostě líbí výrazně víc, JLC jsou pěkné oblekovky, ale prďácký hodinky (jak říká HCIQ) jsou třeba Breitling Mission Emergency...
Jeremy Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 A čo tak prejsť od Bentley k Aston Martinu ? Jaeger LeCoultre Master World Chronograph ma 46,5 mm a ponukne veci,ktore Breitling nedosiahne za 10 rokov-prestiž(nie su to len športove hodinky,ale stroj od niekoho,kto robi pravu haute horlegerie),vlastny kaliber (nielen upraveny od nejakeho ineho vyrobcu) a najmä 1 000 hodinovy test (Boratov štyl:On pořidit jenom COSC,to pro decka Nene, tyhle jsou příšerně ošklivý a ani jiný jejich kousky se mi zas a tak nelíbí. Navíc s B. mám už své zkušenosti. Mimochodem, všimněte si, kolik Off topiců jsme tady vygenerovali.
hciq Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 To ne kluci, nezlobte se - rusové umí jen zbraně, a to ještě špatně. vážně???
uns Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Nová FABIA versus Bentley? Ale Kamile, na to nás nenalákáš Breitling by som k Bentley rozhodne neprirovnával. Dizajn Breitlingov je podľa mňa hrozný, kdežto na Bentley sa pozriem rád...Jediné čo majú Breitling a Bentley spoločné je to, že Breitling pre nich spravili pár modelov. Ak by som už musel Breitlingy prirovnať k nejakému autu asi by to bol Hummer. A keď vidím človeka , ktorý má na ruke Breitlingy, tak mi to pripadá rovnako ako vidieť Hummer v centre Prahy Na záver: niektoré modely Breitling sú výnimkov.
PigyCZ Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Breitling by som k Bentley rozhodne neprirovnával. Dizajn Breitlingov je podľa mňa hrozný, kdežto na Bentley sa pozriem rád...Jediné čo majú Breitling a Bentley spoločné je to, že Breitling pre nich spravili pár modelov. Ak by som už musel Breitlingy prirovnať k nejakému autu asi by to bol Hummer. A keď vidím človeka , ktorý má na ruke Breitlingy, tak mi to pripadá rovnako ako vidieť Hummer v centre Prahy Na záver: niektoré modely Breitling sú výnimkov. Breitlingy slušej jak k obleku, tak sportu i pilotní uniformě ! Bentley ani Hamer se mi nelíbí, ale třeba bych je přirovnal k Subaru ačkoli nemá takovou tradici ! Taky nenápadná skvělá technika na vysoké úrovni, presnost, skvělé materiálové zpracování jako u swiss.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Breitling k obleku? Možná nějaký křupan. Nebo právník a ještě k tomu křupan.
yed69 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Breitling k obleku? Možná nějaký křupan. Nebo právník a ještě k tomu křupan. Hm. Myslím že je jim to jedno, "křupanům"
Jeremy Odesláno 17. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Breitling k obleku? Možná nějaký křupan. Nebo právník a ještě k tomu křupan. Kamile, nesouhlasím - resp. B-2 a podobné masívní hodinky k obleku ne, ale Navitimery na kůži? Bez problému..
decebal Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Breitlingy slušej jak k obleku, tak sportu i pilotní uniformě ! Bentley ani Hamer se mi nelíbí, ale třeba bych je přirovnal k Subaru ačkoli nemá takovou tradici ! Taky nenápadná skvělá technika na vysoké úrovni, presnost, skvělé materiálové zpracování jako u swiss. Jako že brajtle jsou nenápadné?
Návštěvník Kamil Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Kamile, nesouhlasím - resp. B-2 a podobné masívní hodinky k obleku ne, ale Navitimery na kůži? Bez problému.. Moc masivní, hlavně ta luneta IMHO. A jste si jistí, že C. Ripken má opravdu B.?
yed69 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Moc masivní, hlavně ta luneta IMHO. A jste si jistí, že C. Ripken má opravdu B.? Ano, Calvin Ripken Jr. má na ruce Aeromarine Colt Automatic.
uns Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Breitling k obleku? Možná nějaký křupan. Nebo právník a ještě k tomu křupan. úplný súhlas...
PD Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Proč by se k obleku nemohly vzít Breitlingy, zvláště na koženém řemínku až tak nevyčnívají. Celkově je to otázka osobního vkusua hlavně názoru a ten nemůžeme přece mít všichni stejný. Asi by bylo lepší tuto diskuzi ukončit, trochu mně připomíná debatu kolem velikosti hodinek a obvodu zápěstí. Snad tu není nějaký Diskutér, který by myšlénky kolem Breitlingu + obleku dále rozvíjel.
midloch Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 úplný súhlas... úplný nesouhlas
midloch Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Breitling by som k Bentley rozhodne neprirovnával. Dizajn Breitlingov je podľa mňa hrozný, kdežto na Bentley sa pozriem rád...Jediné čo majú Breitling a Bentley spoločné je to, že Breitling pre nich spravili pár modelov. Ak by som už musel Breitlingy prirovnať k nejakému autu asi by to bol Hummer. A keď vidím človeka , ktorý má na ruke Breitlingy, tak mi to pripadá rovnako ako vidieť Hummer v centre Prahy Na záver: niektoré modely Breitling sú výnimkov. Podle mě je design Breitlingů vyjímečný a překrásný (proto je spolu přes svou cenu s Rolexem jedna z nejžádanějších hodinářských značek), dále jsi zapoměl že mají každý Bentley má v palubce zabudované Breitlingy což firmu Breitling povznáší bytostného spojení s aristokratickou značkou, kam bezpochyby patří. Když vidím člověka, který má na ruce Breitlingy tak vždy posoudím o jaký model se jedná a uvažuji co ho přimělo si koupit právět ten který má na ruce. Na závěr: některé typy (zejména Bicolor) se mi vůbec nelíbí, ale fakt jen některé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se