Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čau

Někdy před pěti lety jsem měl možnost v Olomouci na schůzi chronomagu poprvé naživo vidět Omegy Ploprofy, myslím, že je měl  Jarett  a zrovna je prodával. Přesně si vzpomínám, jak jsem na ně hleděl, nevěřil vlastním očím, jak jsem je poprvé nasadil na ruku, jak jsem si musel po chvíli zakrýt oči a křičel ?už dost, už dost, vemte mi je, nebo je nevrátím". Moc jsem je tenkrát chtěl, ale byl jsem teprve malé chronomládě a těšil se z modrých Bondovek, Ploprofy byly zatím v říši snů a fantazie. Proběhlo pár let, kdy jsem si prošel cestu každého chronomagora nákupů a prodejů, hledání těch definitivních a nakonec, kdy už jsem začal trpět syndromem vyhoření ? to jsem dokonce vyměnil nové keramické Bondovky za Seiko MM300, našel v sobě odvahu a oslovil  prodejce  na  chrono24  ke koupi  Ploprofů. Z prodejce se nečekaně vyklubal místní hodinkový guru,  od kterého jsem už dříve koupil  ikonické  Tag Heuery  Monaco.  To mne  nakoplo  ještě  víc,  vnutil  si   představu, že  je  to znamení,   Ploprofy  jsou praktická věc do každé domácnosti, manželku tím jistě potěším a po asi 18 měsíci nošení a testování Helson  Sharkmaster 600 jsem si pořídil  Omegy Ploprof 1200 M.

.

TAK! Nyní mám definitivně definitivní hodinky a jsem spokojen :clap:  :clap:  :clap:

Děkuji za pozornost.

post-5807-0-46639400-1421071320_thumb.jpg

post-5807-0-43570400-1421071334_thumb.jpg

post-5807-0-50395000-1421071364_thumb.jpg

post-5807-0-62651500-1421071376_thumb.jpg

post-5807-0-34942500-1421071381_thumb.jpg

post-5807-0-67541600-1421071386_thumb.jpg

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ladošu, seš šílenec, ale moc fajný šílenec :). Toto jsem tedy nečekal, překvapil jsi mě. MM na Tebe byly evidentně příliš malý ;)

Krásný hodinky, gratuluju  :clap:  :cheers:

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Laďošu, gratulace! A to ses ani nepochlubil co je na cestě, když jsme spolu kecali po telefonu... ;) na levou dej Omegy a na pravou Helson a můžeš srovnávat... ;)

Odesláno

Když jsem byl já chronomládě, nechápal jsem, jak tohle může někdo nosit. Teď už to chápu, mají prostě hodně do sebe...a ty oranžové prvky...jsem zvědavý kdy je pořídí Moty :)

Gratulace!

Odesláno

Laďošu, gratulace! A to ses ani nepochlubil co je na cestě, když jsme spolu kecali po telefonu... ;) na levou dej Omegy a na pravou Helson a můžeš srovnávat... ;)

celkom fajn nápad.. zaujímalo by ma v ktorých oblastiach sú hodinky porovnateľné a v čom má omega jednoznačne navrch :)

Odesláno

Velké a hezké :) Vzledem k tomu , že znáš cyrila to já  taky a v prostějově zase budu pravidelněji, tak se určitě přijedu podívat.Samozřejmě pokud dovolíš :)

Odesláno

Kluci, děkuji za gratulace, těší mě to

Ondrej71, on 12 Led 2015 - 15:28, said:

Ladošu, seš šílenec, ale moc fajný šílenec :). Toto jsem tedy nečekal, překvapil jsi mě. MM na Tebe byly evidentně příliš malý ;)

Krásný hodinky, gratuluju 

Ondro, díky, MM byly hlavně na tool hodinky moc leštěný..... a malý  :clap:

LovecK, on 12 Led 2015 - 15:35, said:

Laďošu, gratulace! A to ses ani nepochlubil co je na cestě, když jsme spolu kecali po telefonu...  na levou dej Omegy a na pravou Helson a můžeš srovnávat... ;)

Karle, díky, když jsme spolu mluvili, opravdu jsem na chrono24 číhal na JeanRichard Terrascope, ale modrou variantu stále neměli, tak co jsem měl dělat? Srovnání nebude, protože Helsony už nemám :sad01_anim:

sibirnaya, on 12 Led 2015 - 15:46, said:

tesim se, az je na tvym paratku uvidim nazivo :)

taky se na Tebe Honzo těším a doufám, že se brzo potkáme :cheers:

vsudybyl, on 12 Led 2015 - 16:13, said:

Velké a hezké  Vzledem k tomu , že znáš cyrila to já  taky a v prostějově zase budu pravidelněji, tak se určitě přijedu podívat.Samozřejmě pokud dovolíš

jasně, rád :smile_anim:

furo, on 12 Led 2015 - 15:51, said:

celkom fajn nápad.. zaujímalo by ma v ktorých oblastiach sú hodinky porovnateľné a v čom má omega jednoznačne navrch

společného mají hlavně, že jsou to nositelné hodinky, je to zvláštní, ale nosí se opravdu  pohodlně. Helsony jsou menší a o dost lehčí, jsou to nejlepší tool hodinky co jsem kdy měl. Jednoduché broušené pouzdro společně se safírovou lunetou je k tomu předurčovalo, tyhle jsem na rozdíl od většiny jiných nemusel vůbec leštit ( výjimkou byly Mühle-Glashütte S.A.R .  Rescue-Timer, a S.A.R. Flieger-Chronograph, které byly pískované ). Jediné slabé místo bylo chromované uložení safírové lunety, které se dalo škrábnout, Omegy ho mají pod úrovní lunety a doufám, že bude stále jako nové. Jinak Omegy mají všeho víc, váhy, velikosti a celkově jsou takové čučavější, hlavně cifrník je někde jinde, zde se leskne úplně všechno, dokonce i minutová oranžová ručka. Datum je zde na pozici 4:30 a je tak nenápadné, že jsem si ho všimnul až později. Vyloženě tyhle dva kusy nejde srovnávat, pokud mám přímo odpovědět, v čem má Omega navrch, tak odpovídám, že ve všem, ale jestli se tenhle typ hodinek někomu líbí a na Omegy nemá prostředky, Helsony mohu jako náhradu vřele doporučit. Jako poctu, za poctivou práci, kterou mi za 18 měsíců Helsony odvedly, zde vložím pár jejich fotek.

post-5807-0-96432500-1421079044_thumb.jpg

post-5807-0-93284000-1421079046_thumb.jpg

post-5807-0-78011200-1421079047_thumb.jpg

post-5807-0-39244800-1421079048_thumb.jpg

Odesláno

bandicoot, on 12 Led 2015 - 16:31, said:

Pecka. U těchhle hodinek je největší překvápko, jak sednou na ruku (díky meshi, sponě...).

díky, pobavila mě tvá hláška ve staré recenzi, že Ploprofy mají sponu, která připomíná zapalovač Zippo a to jak tvarem, tak i velikostí, mohu jen souhlasit :clap:

Odesláno

Vláďo, jsi prostě frajer. Na tvým párátku vypadají i 40 velký a ty se stejně nebojíš a jdeš do takovýho kusu železa. To se mi na tobě fakt líbí! Ploprofy jsou jedny z mála hodinek kde nejenže mesh snesu, ale dokonce se mi to i líbí. Takže gratulace k origo hodinkám a snad ti nějakej pátek vydrzí

Odesláno

sashator, on 12 Led 2015 - 17:20, said:

Vláďo, jsi prostě frajer. Na tvým párátku vypadají i 40 velký a ty se stejně nebojíš a jdeš do takovýho kusu železa. To se mi na tobě fakt líbí! Ploprofy jsou jedny z mála hodinek kde nejenže mesh snesu, ale dokonce se mi to i líbí. Takže gratulace k origo hodinkám a snad ti nějakej pátek vydrzí

díky Sašo, ale ony jsou mi opravdu akorát. A víš, že na tom, že je mám máš lví podíl? Když jsi mi v prosinci nabídl Milgausy, zasel jsi semínko, že pustím Bondovky a takhle to dopadlo, takže "fakt" dík :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

A protože je Laďóš starej chronoblázen a určitě by se v jihomoravské metropoli ztratil v nějakým klenotnictví a utratil všechny prachy za něco jinýho, jeli jsme pro tuhle švýcarskou žehličku radši spolu. Laďóš nevydržel a hned v Olympii v kavárně na stole vytáhl hodinářské nádobíčko a jal se ten kus drátěný košile, co to má udržet na hnátě zkracovat. Až na poslední dírce mu to nebylo volný! Docela jsme si společně oddechli. Ale hodinky jsou fakt pěkný a sedí mu! Čekal jsem to daleko horší. Nakonec....co byste nechtěli skoro za 140ká. Žejo! :clap:  :death:  :eek:  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Vláďo,moc Ti gratuluji.Pamatuji si,když jsme se setkali poprvé a jak jsi o nich básnil.Moc jsem Ti přál,aby Ti to jednou vyšlo a konečně to přišlo.Jsem moc rád a pořádně si jich užívej ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...