Jörg8X Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Rychlá domluva, vše bez problémů. Těším se na další obchod
liwik Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Velká spokojenost, bezproblémová komunikace. Děkuji a samozřejmě doporučuji!
Chosef76 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Miloš mi dovezl hodinky až pod nos, skvěle jsme popovídali a mám takový dojem, že brzy zase nějaký obchod uskutečníme.;-) Velké díky. Doporučuji.
Jörg8X Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Další bezproblémový obchod, fajn domluva. Děkuji
LovecK Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Rychla a vecna komunikace, stejne tak i platba. Za me vse OK a 110%!
Mr. Igelit Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Od prvního kontaktu po předání/platbu uběhla necelá hodina a půl. Doporučuji!!
Návštěvník dabelM Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Hodinky v perfektním stavu jako z hodinářství, bezva pokec, vše jak má být, doporučuji.
xcmaniax Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Rychlý obchod dle domluvy. Doporučuji.
martar Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Rychlý obchod, co se řeklo, to platilo, navrch skvělý pokec s hodinkovým nadšencem. Díky, miloshu
snake Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Slovo dalo slovo a byl z toho prima pokec o hodinkach Dik a doporucuji
Finito Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Obchod proběhl rychle a korektně - skvělá komunikace a příjemná debata na různá témata. Jen najít příjemnou kavárnu pro uskutečnění obchodu v centru Prahy byl chvíli oříšek :-DVelmi děkuji, Miloshu, a těším se, že se opět budeme mít příležitost potkat! :-)
pekl76 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Tak tenhle obchod, to byla jedním slovem paráda. Akce kulový blesk, rychlá a věcná komunikace, pohodový pokec při předání, nezbývá než poděkovat a doporučit ostatním.
VintageLover Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Rychlá akce a vše TOP. Navíc super pokec. Díky Miloši.
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 No, co rict? Snad... ?jen houst?!Diky Milosi, bylo mi potesenim a doufam, ze se zase brzy potkame.Preju ti, at necekas dlouho na ty sve vysnene a at mas krasne svatky a potka te jen to nejlepsi v novem roce!Jsem rad za takove borce na tomto foru!
warann Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Koukám, hodnocení po výrazně delší době, nicméně v mezidobí se rozhodně nic nepokazilo, ale spíš naopak. Takže tentokrát šlo o menší nehodinkový obchod, ale vše na 1*. Kámo díky a kdykoli znova .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se