Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Miloš mi dovezl hodinky až pod nos, skvěle jsme popovídali a mám takový dojem, že brzy zase nějaký obchod uskutečníme.;-) 

Velké díky. Doporučuji. 

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Návštěvník dabelM
Odesláno

Hodinky v perfektním stavu jako z hodinářství, bezva pokec, vše jak má být, doporučuji.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Rychlý obchod, co se řeklo, to platilo, navrch skvělý pokec s hodinkovým nadšencem. Díky, miloshu :)

• po měsících...
Odesláno

Obchod proběhl rychle a korektně - skvělá komunikace a příjemná debata na různá témata. Jen najít příjemnou kavárnu pro uskutečnění obchodu v centru Prahy byl chvíli oříšek :-D

Velmi děkuji, Miloshu, a těším se, že se opět budeme mít příležitost potkat! :-)

• po měsících...
Odesláno

Tak tenhle obchod, to byla jedním slovem paráda. Akce kulový blesk, rychlá a věcná komunikace, pohodový pokec při předání, nezbývá než poděkovat a doporučit ostatním.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

No, co rict? Snad... ?jen houst?!

Diky Milosi, bylo mi potesenim a doufam, ze se zase brzy potkame.

Preju ti, at necekas dlouho na ty sve vysnene a at mas krasne svatky a potka te jen to nejlepsi v novem roce!

Jsem rad za takove borce na tomto foru!

• Po letech...
Odesláno

Koukám, hodnocení po výrazně delší době, nicméně v mezidobí se rozhodně nic nepokazilo, ale spíš naopak.

Takže tentokrát šlo o menší nehodinkový obchod, ale vše na 1*. Kámo díky a kdykoli znova 👍.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...