colommbo Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Split toe neznám, jen camel toe... Ale máš to moc pěkný a fandím ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 A nějaký cestovní futrály Moc povedené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 je libo trochu rustic patiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 A tady je foto celejch split toe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Zase budu prudit s botama.. jedny 44ky rovnou na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Ty nikdy s ničím neprudíš. Ač nekoupím, aspoň se pokochám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hogy Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Sakra, ty jsou. Štěstí, že jsou malé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Taky se sem chodim pokochat, jo kdo umi umi, my muzem jen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Zase budu prudit s botama.. jedny 44ky rovnou na prodej Po pár týdnech okukování těchhle bot jsem nucen porušit své pravidlo a vystoupit z anonymity: proč není nikdy na prodej nějaká normální lidská velikost, třeba 42? To bys měl hned kupce. To se jako ty větší šijou pohodlněji, či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Ve 42 mam ty svetly splittoe ... o par postu drive... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 ....To se jako ty větší šijou pohodlněji, či co?Kdyz by Zrnic sil treba dvoumetrovy boty, musel by u toho stat. Takhle muze sedet. Oto, mas vlastne verpanek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 42 velikost je ještě dámská ne? To má ségra. Já mam 48. Do tohohle vlákna chodím relaxovat. Krásný věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Hel nejrozšířenější velikosti v čr jsou 43-45 , já mám 41 a žena 36 , a co se týče výroby je to asi jedno ale obšít botu dokola 2,5mm stehem skrz centimetr kůže už je znát když jsou to 36tky nebo 48čky. Verpánek mám , ale novej, takže kdyby se někomu někde doma válel třeba po dědovi starej klasickej tak bych jej rád odkoupil , stejně jako ševcovský nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Oto, ty modrasky jsou famozni! klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 28. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 (upraveno) Jeden semišák a jedna černobílá klasika, ale fotograf ze mne nikdy nebude ... Upraveno 28. července 2018 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Jeden kousek z kůže z DE koželužny , s kvalitou kůže se můžou jít amíci zahrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 A ještě jsem dokončil jedny křusky ... komplet šité růčo včetně svršků ... trošku ofuk, ale je potřeba trochu vybočovat ze zajetých kolejí českého ševcovství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 A ještě jsem dokončil jedny křusky ... komplet šité růčo včetně svršků ... trošku ofuk, ale je potřeba trochu vybočovat ze zajetých kolejí českého ševcovství Opět nejmenší velikost dětských lyží? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Opět nejmenší velikost dětských lyží? :-) Tyhle nejsou k prodeji , tohle je pro konkretního člověka , jinak velikost 41,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Jsou lepsi, nez ty modre. Skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se