Richard Eš Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Toto vlákno sa dá pozerať stále dookola TOP ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Ota mi spíchnul novej řemen na BB58, jako vždy veliká paráda! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Velká paráda od Mistra Zrna. Díky Oto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Tak po čase zase něco novýho a od každýho trochu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Boty fajne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Poslušně hlasím, že ve skutečnosti jsou ještě mnohem lepší než na fotce. Díky Oto, jsou naprosto skvělý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Já snad na starý kolena (zase) začnu nosit polobotky, abych si od Oty moh nějaký pořídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Ač jsem obecně velký příznivec řemenů (doma jich mám k padesáti) tak Turn-O-Graphy jsem nosil jen na oceli. Nic mi k nesedělo. A protože mi to hlodalo, vymysleli jsme s Otou tuhle šedočernou pštrosí nohu. Jako vždy skvělá práce, dík moc. Jinak kdo zvažujete od Oty boty, tak neváhejte. Už je mám skoro dva měsíce, za tu dobu se dokonale rozšláply a sedly na nohu, přitom zvenku drží perfektně tvar. A poprvé v životě se mi stalo, že mi úplně cizí člověk pochválil boty a ptal se odkud je mám. Dokonce dvakrát! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 V 15. 11. 2019 v 14:27, prischera napsal: Ač jsem obecně velký příznivec řemenů (doma jich mám k padesáti) tak Turn-O-Graphy jsem nosil jen na oceli. Nic mi k nesedělo. A protože mi to hlodalo, vymysleli jsme s Otou tuhle šedočernou pštrosí nohu. Jako vždy skvělá práce, dík moc. Jinak kdo zvažujete od Oty boty, tak neváhejte. Už je mám skoro dva měsíce, za tu dobu se dokonale rozšláply a sedly na nohu, přitom zvenku drží perfektně tvar. A poprvé v životě se mi stalo, že mi úplně cizí člověk pochválil boty a ptal se odkud je mám. Dokonce dvakrát! Krása, neuvažoval jsi nad červeným prošitím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Uvažoval, hodně. Nakonec nám to přišlo moc laciný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 To vypada dost dobre! A kdyz to tak vidim, tak bych vlastne dost nutne potreboval na DJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 No máš 2 boty, tak pochválil každou zvlášť no a proto se asi aji 2x ptal odkud je máš. Co kdyby byla každá odjinud ? Noha z toho velkýho ptáka pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Mám rád když jsou zákazníci odvážnější jak na střihy tak na barvy , byť je to jen medová a hnědá . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 No ty blaho, prace je to nadherna, i kdyz si to na noze predstavit neumim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 V 27. 11. 2019 v 18:20, xcmaniax napsal: No ty blaho, prace je to nadherna, i kdyz si to na noze predstavit neumim:) No příští tejden dodělám pro změnu zase konzervativnější kousky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Jo, je to moc velká krása a fortelně provedený řemeslo, klobouk dolů! A představit na noze si to umím. Ale ne na svý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 něco pro konzervy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 řemenivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Krasna prace, Oto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tak vše nej do roku 2020 A zase jedny křusky , tentokráte dámské Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se