idaho.cz Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Tak volna jmenovka uz je zabrana.. Kdyby bylo vic pozadavku, tak muzu do toho Globusu zajet a nakoupit je hromadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Ty jmenovky bych asi zavedl povinně nepovinné, protože pro spoustu lidi to bude prvni sraz.. Jinak doma jsem nasel jednu jmenovku navic, tak kdo chcete tak mu ji donesu (pisnete SZ at vim co tam vytisknout).. Jinak v Globusu je maji asi za 3,9kč jednu Je nejaka standardizovana forma toho, jak ma jmenovka vypadat? Abych si neco pracne nevyrobil, a pak tam nebyl za blbce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 (upraveno) Standardizovana podoba neni, ale brett si udelal peknou jmenovku :-) Upraveno 3. února 2010 uživatelem idaho.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Standardizovana podoba neni, ale brett si udelal peknou jmenovku :-) Diky za inspiraci, jestli dorazim, neco takoveho vyrobim, a muzu vzit par prazdnych navic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 (upraveno) Diky za inspiraci, jestli dorazim, neco takoveho vyrobim, a muzu vzit par prazdnych navic. Už jsem je sem dával, tak na podruhé ... vytiskni a dopiš si jméno / nick Upraveno 3. února 2010 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Tak já bych ještě dal vědět, že na sraz (nejspíše) přijde Martin Pavelka z Oriosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Pro neznale to je kdo? Majitel nebo technik.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Prodává tam a dělal nám průvodce, když tam byly výstavy, má řekl bych dost dobré povědomí o IWC atd. takže bysme se mohli dozvědět něco zajímavého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Doufám že nebude vadit že nebudu mít cedulku, tak nějak nechci vypadat jako na srazu anonymních alkoholiků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Doufám že nebude vadit že nebudu mít cedulku, tak nějak nechci vypadat jako na srazu anonymních alkoholiků. Vadit to určitě nebude, ale ti, kteří tě neznají, nebudou vědět, kdo jsi. Pokud jde o sraz anonymních alkoholiků, tak zrovna tam bych šel bez jmenovky. Tam, kde se za sebe nemusím stydět, si jmenovku klidně vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Pokud sneseš,že na Tebe budou volat : hele,vole....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Mno to klidně snesu. Jako nováčka mě tam nebude znát nikdo. Ještě si to s tou jmenovkou možná nějak rozmyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Ale zkusit bys to měl, přece jen je ze začátku srazu velká šance, že si člověk jméno zapamatuje. A ve večerních hodinách je, řekl bych, cedulka opravdovou nutností P.S. sraz alkoholiků jako: "Ahoj, já jsem Ondra." Ostatní: "Ahoj Ondro..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 (upraveno) P.S. sraz alkoholiků jako: "Ahoj, já jsem Ondra." Ostatní: "Ahoj Ondro..." Jmenuji se Lada a jsem zavisly.. Edit: ..na hodinkach samozrejme.. Upraveno 5. února 2010 uživatelem idaho.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Jmenuji se Lada a jsem zavisly.. Edit: ..na hodinkach samozrejme.. Jo něco takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 jako na rovinu - pokud se mi nekdo na srazu jednou predstavi nickem, nedejboze jmenem, a pak uz znova ne, tak se vetsinou absolutne nechytam - proto jsem pro cedulky vsema deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Hoja, To: Ostraváci: Pro ty kterým jsem nabízel možnost odvozu z Ostravy ve ČT 11. 2. směr Brno- tak tato možnost padá. Měl jsem tam jet pracovně, ale zbyl mi ten den jako jedinný termín, kdy jsem se mohl objednat k doktorce. Pokud by o to někdo ale stál, na 100% jedu ráno v pátek z Brna do Ostravy. Takže kdyby se někdo z Ostraváků rozšoupl, pařil až do rána a pak chtěl odvoz, může jet cca v 9:00 semnou. Těším se na viděnou. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 dnes jsem definitivně podlehl H1N1 .... omlouvám tedy svoji účast, neboť nechci ohrozit sebe ani nakazit ostatní ... tak tedy příště ... jdu si vzít další Tamiflu a jdu si lehnout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Tak se aspoň uzdrav. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 dnes jsem definitivně podlehl H1N1 .... omlouvám tedy svoji účast, neboť nechci ohrozit sebe ani nakazit ostatní ... tak tedy příště ... jdu si vzít další Tamiflu a jdu si lehnout ... a ja se na tebe tak tesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se