Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

Ty jmenovky bych asi zavedl povinně nepovinné, protože pro spoustu lidi to bude prvni sraz.. Jinak doma jsem nasel jednu jmenovku navic, tak kdo chcete tak mu ji donesu (pisnete SZ at vim co tam vytisknout).. Jinak v Globusu je maji asi za 3,9kč jednu ;)

Je nejaka standardizovana forma toho, jak ma jmenovka vypadat? Abych si neco pracne nevyrobil, a pak tam nebyl za blbce :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám že nebude vadit že nebudu mít cedulku, tak nějak nechci vypadat jako na srazu anonymních alkoholiků. :)

Vadit to určitě nebude, ale ti, kteří tě neznají, nebudou vědět, kdo jsi. :sad01_anim:

Pokud jde o sraz anonymních alkoholiků, tak zrovna tam bych šel bez jmenovky. Tam, kde se za sebe nemusím stydět, si jmenovku klidně vezmu. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Ale zkusit bys to měl, přece jen je ze začátku srazu velká šance, že si člověk jméno zapamatuje. A ve večerních hodinách je, řekl bych, cedulka opravdovou nutností :drunk:

P.S. sraz alkoholiků jako: "Ahoj, já jsem Ondra." Ostatní: "Ahoj Ondro..."

Odkaz ke komentáři

Hoja,

To: Ostraváci: Pro ty kterým jsem nabízel možnost odvozu z Ostravy ve ČT 11. 2. směr Brno- tak tato možnost padá. Měl jsem tam jet pracovně, ale zbyl mi ten den jako jedinný termín, kdy jsem se mohl objednat k doktorce. Pokud by o to někdo ale stál, na 100% jedu ráno v pátek z Brna do Ostravy. Takže kdyby se někdo z Ostraváků rozšoupl, pařil až do rána :cheers: a pak chtěl odvoz, může jet cca v 9:00 semnou.

Těším se na viděnou. S.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...