Marcus Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Taky jeden zastánce letního času, ale i tak to vypadá dobře.
Mirek Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Úterý, je ho tam taky třeba :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Klasické chronopivko.... A opět -12 Sent from my iPhone using Tapatalk
Sedlin Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Úterý, je ho tam taky třeba :-D uploadfromtaptalk1415132493247.jpgu semináru, vskužečně? no tpča oprav si podpis, narušuješ klanouvou kázeň Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem Sedlin
Mirek Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Čekal jsem, že na to zareaguješ dřív.... ano, pravdu jsem navštívil tvůj oblíbenej skanzen ? Lamička s yarasem taky nestíhají aktualizovat....
Sedlin Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Čekal jsem, že na to zareaguješ dřív.... ano, pravdu jsem navštívil tvůj oblíbenej skanzen ? Lamička s yarasem taky nestíhají aktualizovat....lamičkovi to vyčítat nemůžem.....a yaras se včera hrozně zboural, zase sem byl jedinej střízlivej!<- tpč, litr! Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem Sedlin
Mirek Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 A jéje, zases platil kartou a rozdával dýška? Jak nejste pod mým dohledem, je to Sodoma Gomora....
Lamiczka Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Lamička se ukáznil a dnes překlopil datum hned brzo po půlnoci
Denjl Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Středeční chronopivko... Sent from my iPhone using Tapatalk
Mirek Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Dobrý to včera bylo, o kolínku se mi zdálo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Holt, slušnej oddíl !
Skopky-Sonny Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Panove, pokud budete pokracovat v nastolenem trendu (Blazena, Seminari) tak bych se snad nekdy pridal
Sedlin Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Děcka, ale to nejsou setkání u piva za účelem se wožrat a nablejt sem pár fotek, abyste záviděli, že dřepíte doma. To my máme pracovní porady členů hasičské limitky..chápejte něco jako porada představenstva :-)a k semináru chodí jen Mira a bez nás! Bo mě tam nikdo nedostane
Mirek Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Tebe dostat na pivo je vůbec kumšt, přindeš na chvilu, kopneš do sebe pracovní Mattonku, maximálně dvě, a pak nás pošleš dom za manželkama a protože ve čtvrtek (skoro)všici stáváme do hokny... těhdle pracovních porad by se ani nikdo účastnit nechtěl
Mirek Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Tekutej chrono kapřík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 blažena? bacha na hasičáky!! víš, že s sebou nemáš tým
Mirek Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Jj, Brikety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Jj, Briketykoupils, nebo Ježíšek? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se