Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Foundryman napsal:
Posledně se to protáhlo, myslím, že min. do 23.00 můžeš počítat.

No, ke konci jsem se už nedíval na hodinky jinak než jen pro potěchu, takže nevím, kdy jsme končili. Vzhledem k tomu, že jsem spal do 12:00 v sobotu, odečtem odhaduju, že jsem se domů dostal kolem 5:00. Pěšky jsem domů určitě nešel, tak nějak nevím, co s tím má co dělat 23:00 :sad01_anim:

Odesláno
  B.F.G. napsal:
A TO JSME UŽ VŠICHNI?

Napočítal jsem pravděpodobně 6 lidí. Dělal někdo rezervaci, nebo mám zavolat k Sherlockovi a zarezervovat třeba 8 míst?

Začátek v 19:30 ?

Odesláno

Ja dorazim klasicky az pred osmou. Ale chybet nebudu ;)

PS: Jen nevim, jake hodinky si sebou vezmu. Ze bych vam konecne ukazal nejake porande pilotky a ne tak proflakle B-Uhr? :D

Odesláno (upraveno)

Co jsem zjistil na srazu:

1. B-Uhr od Steinhartu jsou opravdu velke

2. vterinovka u ladickovych hodinek ma hezky plynuly chod

3. PVD od Fortisu nic moc

4. katalog IWC je hezky udelany, ale ze bych kvuli nim nemohl spat...

5. čelový test skutecne funguje

atd. :D

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno

Sraz se vydařil, a někteří členové jsou pěkně vypečení. :) Skoro tak vypečení jako Millis. Doufám, že se podobná akce zase zopakuje, jenom jsem musel ráno hodinky dlouho leštit, takhle mi je ochmatat. :thumbsup_anim:

PS: B-Uhr jsou akorát.

Odesláno

Ano. Příště si naproti v Sanitasu koupíme gumové rukavice, aby naši miláčci nebyli znečišťování cizími výměšky. :cool02:

Také jsem byl příjemně překvapen, že nejenom já nemám vůbec tuchu o nějakém fotbale.

A dále jsem se dověděl zásadní věc, že nejlepší hodinky na stavbu a do betonu jsou Rolexky. :whistling:

• po měsících...
Odesláno

*** Sraz Chronomagu -- Brno ***

Panove, ozivuji toto vlakno (jak jsem pred nejakou dobou avizoval). Chtel bych se zeptat, jestli by se nedalo par lidi do kupy na sraz v Brne. Ze zmineneho vlakna vim o tom, ze by meli zajem Czechjoker (snad), Nightingalle, INA. Co ty mengelisi? A co ostatni? mezi 7. a 12. zarim jsem v zahranici, ale pak bychom mohli dat dohromady nejaky termin, co myslite? Takze nadhazuji druhou polovinu zari, nektery vsedni den ve vecernich hodinach. Pisu s dostatecnym predstihem, tak se, prosim, zkuste podivat do svych diaru a najit vhodne datum.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...