Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 19 je na me brzo jedine kdybych jel z Hokny, Honny vemu te klidne,ale budu mit susaka a to me zabije Nepředpokládám, že se v 19.15 zase rozprchneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Nepředpokládám, že se v 19.15 zase rozprchneme To ne, ale budu muset i odjet autem, takže MAJÍ tam birrel? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 To ne, ale budu muset i odjet autem, takže MAJÍ tam birrel? ) Předpokládám, že jo. Minerálek každopádně velký výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 19 je na me brzo jedine kdybych jel z Hokny, Honny vemu te klidne,ale budu mit susaka a to me zabije To docela chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Asi se picnu Tak prvně to tady nadhodím a pak ani nebudu moci přijít. Teď ke mě dorazila pozvánka na stejný den (3.8) na akci na kterou nemůžu řící ne. No snad to ještě nějak dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Zamluvil jsem stůl u Johna Silvera, Brno, Dusíkova 7 (nad Lesnou směrem na Soběšice po levé ruce) na 3.8. v 19.00 pro 15 lidí s tím, že počet stačí dopřesnit cca 4 dny předem. Doufám, že tam nebudu sám s Falkkonem. Bez Falkkona se tam nedostanu ani já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Zamluvil jsem stůl u Johna Silvera, Brno, Dusíkova 7 (nad Lesnou směrem na Soběšice po levé ruce) na 3.8. v 19.00 pro 15 lidí s tím, že počet stačí dopřesnit cca 4 dny předem. Doufám, že tam nebudu sám s Falkkonem. Bez Falkkona se tam nedostanu ani já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Zamluvil jsem stůl u Johna Silvera, Brno, Dusíkova 7 (nad Lesnou směrem na Soběšice po levé ruce) na 3.8. v 19.00 pro 15 lidí s tím, že počet stačí dopřesnit cca 4 dny předem. Doufám, že tam nebudu sám s Falkkonem. Bez Falkkona se tam nedostanu ani já. Neboj,pokud neumřu sešlostí věkem ,nebo se nezabiju na motorce,nebo v letadle,tak tam budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 3. srpna bych snad už měl být v Kocourkově a nejspíš budu potřebovat trochu prohnat auto kvůli testování, takže bych to spojil a také bych se zastavil. Mohl by mi někdo doporučit nějaký rozumný hotel poblíž pro případ, že by se to protáhlo a nechtěl bych se vracet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Kamile, jedeš autem nebo pendolinem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 3. srpna bych snad už měl být v Kocourkově a nejspíš budu potřebovat trochu prohnat auto kvůli testování, takže bych to spojil a také bych se zastavil. Mohl by mi někdo doporučit nějaký rozumný hotel poblíž pro případ, že by se to protáhlo a nechtěl bych se vracet? To bude vědět Nightingale, ale nevím, nevím, jestli tam poblíž něco je. Jinak v Brně je samozřejmě hotelů a penzionů mrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Kamile, jedeš autem nebo pendolinem? Autem z Ostravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Tak to mám lézt mezi bláznivý hodináře a ještě k tomu abstinenty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Tak to mám lézt mezi bláznivý hodináře a ještě k tomu abstinenty? tak ja pojedu salinou a busem a muzeme se lehce sestrelit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 To je ono? Taverna John Silver Ta taverna je cca. 2 minuty od místa, kde bydlím Posedět se tam dá, ale vaří tam hrozně. Možná už se ale zlepšili nebo někdo zabil kuchaře, ale dříve to byla hrůza. Pivo je v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Já rozhopádně abstinovat nehodlám. S tím jídlem to tam není tak tragický, normální průměr, řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 ještě k tomu abstinenty? Kde? To musíme vybít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Kde? To musíme vybít Já budu abstinovat Ale jen a jen z donucení a obavy před represemi dopravní policií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Ta taverna je cca. 2 minuty od místa, kde bydlím na majdalenkách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 na majdalenkách ? Na slovo majdalenky jsem alergický!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se