Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Lord napsal: 19 je na me brzo jedine kdybych jel z Hokny, Honny vemu te klidne,ale budu mit susaka a to me zabije Nepředpokládám, že se v 19.15 zase rozprchneme
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Foundryman napsal: Nepředpokládám, že se v 19.15 zase rozprchneme To ne, ale budu muset i odjet autem, takže MAJÍ tam birrel? )
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 B.F.G. napsal: To ne, ale budu muset i odjet autem, takže MAJÍ tam birrel? ) Předpokládám, že jo. Minerálek každopádně velký výběr
honny Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Lord napsal: 19 je na me brzo jedine kdybych jel z Hokny, Honny vemu te klidne,ale budu mit susaka a to me zabije To docela chápu
mrakodrap Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Asi se picnu Tak prvně to tady nadhodím a pak ani nebudu moci přijít. Teď ke mě dorazila pozvánka na stejný den (3.8) na akci na kterou nemůžu řící ne. No snad to ještě nějak dopadne...
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Zamluvil jsem stůl u Johna Silvera, Brno, Dusíkova 7 (nad Lesnou směrem na Soběšice po levé ruce) na 3.8. v 19.00 pro 15 lidí s tím, že počet stačí dopřesnit cca 4 dny předem. Doufám, že tam nebudu sám s Falkkonem. Bez Falkkona se tam nedostanu ani já.
B.F.G. Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Foundryman napsal: Zamluvil jsem stůl u Johna Silvera, Brno, Dusíkova 7 (nad Lesnou směrem na Soběšice po levé ruce) na 3.8. v 19.00 pro 15 lidí s tím, že počet stačí dopřesnit cca 4 dny předem. Doufám, že tam nebudu sám s Falkkonem. Bez Falkkona se tam nedostanu ani já.
falkkon Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Foundryman napsal: Zamluvil jsem stůl u Johna Silvera, Brno, Dusíkova 7 (nad Lesnou směrem na Soběšice po levé ruce) na 3.8. v 19.00 pro 15 lidí s tím, že počet stačí dopřesnit cca 4 dny předem. Doufám, že tam nebudu sám s Falkkonem. Bez Falkkona se tam nedostanu ani já. Neboj,pokud neumřu sešlostí věkem ,nebo se nezabiju na motorce,nebo v letadle,tak tam budu.
JJ Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 3. srpna bych snad už měl být v Kocourkově a nejspíš budu potřebovat trochu prohnat auto kvůli testování, takže bych to spojil a také bych se zastavil. Mohl by mi někdo doporučit nějaký rozumný hotel poblíž pro případ, že by se to protáhlo a nechtěl bych se vracet?
old black Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Kamile, jedeš autem nebo pendolinem?
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 JJ napsal: 3. srpna bych snad už měl být v Kocourkově a nejspíš budu potřebovat trochu prohnat auto kvůli testování, takže bych to spojil a také bych se zastavil. Mohl by mi někdo doporučit nějaký rozumný hotel poblíž pro případ, že by se to protáhlo a nechtěl bych se vracet? To bude vědět Nightingale, ale nevím, nevím, jestli tam poblíž něco je. Jinak v Brně je samozřejmě hotelů a penzionů mrak.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 old black napsal: Kamile, jedeš autem nebo pendolinem? Autem z Ostravy.
old black Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Tak to mám lézt mezi bláznivý hodináře a ještě k tomu abstinenty?
Lord Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 old black napsal: Tak to mám lézt mezi bláznivý hodináře a ještě k tomu abstinenty? tak ja pojedu salinou a busem a muzeme se lehce sestrelit
NIGHTinGALE Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Kamil napsal: To je ono? Taverna John Silver Ta taverna je cca. 2 minuty od místa, kde bydlím Posedět se tam dá, ale vaří tam hrozně. Možná už se ale zlepšili nebo někdo zabil kuchaře, ale dříve to byla hrůza. Pivo je v pohodě
Foundryman Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Já rozhopádně abstinovat nehodlám. S tím jídlem to tam není tak tragický, normální průměr, řekl bych.
honny Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 old black napsal: ještě k tomu abstinenty? Kde? To musíme vybít
falkkon Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 honny napsal: Kde? To musíme vybít Já budu abstinovat Ale jen a jen z donucení a obavy před represemi dopravní policií
gas Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 NIGHTinGALE napsal: Ta taverna je cca. 2 minuty od místa, kde bydlím na majdalenkách ?
B.F.G. Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 gas napsal: na majdalenkách ? Na slovo majdalenky jsem alergický!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se