skik Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Pánové, nepředpokládám, že bych někomu chyběl, ale vzhledem k tomu, že jsem potvrdil účast, bych se rád omluvil... Něco na mě už dva dny leze, čkal jsem, jestli se situace nezlepší, nejen že se necítím dobře, ale snažím se nakazit co nejméně lidí, tudíž dnes nedorazím. Užijte si to, snad se zadaří příště.. Skik
skalis Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Prave svlekam oblek. Dam si sklenici horkeho caje s mlekem na obcerstveni a vyrazim...
grakij Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 skik napsal: Pánové, nepředpokládám, že bych někomu chyběl, ale vzhledem k tomu, že jsem potvrdil účast, bych se rád omluvil... Něco na mě už dva dny leze, čkal jsem, jestli se situace nezlepší, nejen že se necítím dobře, ale snažím se nakazit co nejméně lidí, tudíž dnes nedorazím. Užijte si to, snad se zadaří příště.. Skik Srazu jeste bude, ale zdravi je jenom jedno. Dobre to vylez a na pristim se budeme tesit.
watcher Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Už si to tam určitě užíváte, bohužel se mi nepovede dorazit.... tak alespoň takhle se omlouvám, ikdyž si nemyslím, že by ste to beze mě nezvládli. Snad příště, ... a s tím pivem opatrně....
beny Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 (upraveno) jo bylo to prima setkání, díky za rozšíření nových obzorů Upraveno 11. února 2010 uživatelem beny
Trňák Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Díky všem co dorazili. Bylo to fajn. A už bysme mohli začít domlouvat něco dalšího...
Jakubisko Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Tak uz jsem take doma. Diky vsem za spolecnost, bylo mi cti poznat brnenske jadro
skalis Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Jakubisko napsal: Tak uz jsem take doma. Diky vsem za spolecnost, bylo mi cti poznat brnenske jadro Fajn videt, zes dobre dorazil, a dik, zes prijel. Ostatnim pak za prijemne straveny vecer!
sibirnaya Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 ste vsichni banda uchylu a meli byste se nad sebou zamyslet
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 sibirnaya napsal: ste vsichni banda uchylu a meli byste se nad sebou zamyslet tak to rád vidim, že nejsem sám
David Neckar Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 sibirnaya napsal: ste vsichni banda uchylu a meli byste se nad sebou zamyslet ...ze by se po mem odchodu dely veci nevidane a neslychane? O co jsem prisel?
Jumbo Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 sibirnaya napsal: ste vsichni banda uchylu a meli byste se nad sebou zamyslet No jo, to píše ten pravý! Byl to bezva večer, díky všem.
Jumbo Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 (upraveno) bandicoot napsal: tak to rád vidim, že nejsem sám Podle toho, co říkali sibirnaya a mrakodrap, tak vás tři vyhlašuju za bandu největších úchyláků na Chronomagu!!! Upraveno 12. února 2010 uživatelem Jumbo
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Jumbo napsal: ...vás tři vyhlašuju za bandu největších úchyláků... My jsme takový úchyl trojjediný, protože bez vzájemnosti a bez interakce by jsme úchyláci nebyli. Zajímavý jev...
brett Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Byl to fajn večer a byl docela dlouhý , nebo spíš rychle utekl :-) Díky všem za příjemnou společnost!!!
Jumbo Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 bandicoot napsal: My jsme takový úchyl trojjediný Tak vy už máte i botanický název, hmmm? Dobrý!
martini Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Zdravim vsechny zucastnene! Myslim, ze vecerjsi vecer se hodne vydaril. Hodne lidi, pestra prehlidka hodinek a fajn povidani. Cast brnenskeho jadra napadlo, ze by sel domluvit kazdomesicni sraz s pevnymi souradnicemi (den, cas, misto) a ucasti typu "kdo prijde, ten prijde". Pokud bude zajem, urcite najdeme na nejaky fajn podnicek za rohem, kde by sel booknout stul treba kazdou posledni stredu nebo ctvrtek v mesici od 17.hod. Co rikate? Zde mala ukazka mych vcerejsich vytvoru z provizorniho foto studia. Link na ostatni fotky tu vylepim, jak je umistim. Asi jsem v tom mumraji nejake stroje prehledl, bylo moc dojmu.
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 martini: perfektní fotky s jasnou logikou, doufám, že za chvilku nebudou přetažený někde na brnowatches... oproti brettovým kostřičkám vypadají ty nové slimky obrovské :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se