Jakubisko Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 grakij napsal: Pravidelna setkani zni zajimave... ROFL takovy orchestr
DAveDOG Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Mě dostaly ty housle, jsem se jednu chvíli leknul že je tam někdo přinesl poté co jsem odešel. Jinak děkuji za příjemnou společnost a rozšíření obzorů. Přeci jenom když jsem měl Rolexy na ruce tak jak nadávám na kyklopa tak už to není tak hrozné a asi bych to s ním přežil .
beny Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 :lol2: jo dirigování by mi šlo super foto
old black Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Už nikdy nepřijdu. Po srazu si musím koupit Rolexy, co by bylo příště???
Jumbo Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 old black napsal: Už nikdy nepřijdu. Po srazu si musím koupit Rolexy, co by bylo příště??? Nám to nevadí, že si musíš koupit Rolexy a rádi tě s nimi zase příště uvidíme!
Trňák Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Pokud by měl někdo čas a chuť, tak v pátek bude takovej minisraz, účast volná. Zatím jdu já a Skalis.
DAveDOG Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Na kterou hodinu? A kde? Asi pojedu do Brna tak bych se zastavil.
Trňák Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 No to upřesníme nebo ještě líp napište kdy můžete, já mám čas v pátek pořád.
DAveDOG Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Manželka má v pátek tance do 19hod a potom jde s kolegyněmi někam vystupovat takže bych do 21 hod mohl, potom ji musím vyzvednout a odvézt domů.
Trňák Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Tak to zvládnem, bych to viděl, tak kolem šesté.
Trňák Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Africana? Zkusím sehnat rezervaci, vem prosímtě moonwatche.
skalis Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Africana je dobra, cas 18 hodin taky. Sejdeme se rovnou tam, nebo udelame nekde treffpunkt?
Trňák Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 (upraveno) Je to teda zarezervované na 18tou v Africane. Mě je to celkem jedno jestli rovnou tam nebo někde předtím, můžeme se třeba potkat na hlavním nádraží je to co by kamenem dohodil. Skalis a watcher trefí, pokud by se chtěl někdo přidat a nevěděl kam, třeba DAveDOG (pokud jsi tam teda nebyl), tak mi zavolejte/pošlete sms na 776 60 59 51. Upraveno 5. března 2010 uživatelem Trňák
DAveDOG Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Jo byl jsem tam s ženou (stěžovala si že neumí udělat kuskus, ale můj steak ze pštrosa byl super).
Trňák Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Fajn, tak to je potom jedno, jestli se sejdeme až na místě nebo s předstihem. Kdyžtak rezervace je na jméno Trněný.
skalis Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Trňák napsal: Fajn, tak to je potom jedno, jestli se sejdeme až na místě nebo s předstihem. Kdyžtak rezervace je na jméno Trněný. V sest tam budu (v hospode).
sava Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Hoja, a co pořadný velký sraz? Byl tu návrh na pravidelnost a už to nebude dlouho trvat a bude to měsíc od minule. Co vy na to? Nějáké nové pevné datum, dostatečně dopředu... S.
Potkan Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 sava napsal: Hoja, a co pořadný velký sraz? Byl tu návrh na pravidelnost a už to nebude dlouho trvat a bude to měsíc od minule. Co vy na to? Nějáké nové pevné datum, dostatečně dopředu... S. Jasně, jsem pro! Ale zase bych to viděl "víc v týdnu" jestli by to vyhovovalo více lidem...klidně úterý nebo středa. A plánovat to víc dopředu než 3 dny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se