Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě dostaly ty housle, jsem se jednu chvíli leknul že je tam někdo přinesl poté co jsem odešel. Jinak děkuji za příjemnou společnost a rozšíření obzorů. Přeci jenom když jsem měl Rolexy na ruce tak jak nadávám na kyklopa tak už to není tak hrozné a asi bych to s ním přežil . :)

Odesláno
  old black napsal:
Už nikdy nepřijdu. Po srazu si musím koupit Rolexy, co by bylo příště???

Nám to nevadí, že si musíš koupit Rolexy a rádi tě s nimi zase příště uvidíme! :D

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Je to teda zarezervované na 18tou v Africane. Mě je to celkem jedno jestli rovnou tam nebo někde předtím, můžeme se třeba potkat na hlavním nádraží je to co by kamenem dohodil.

Skalis a watcher trefí, pokud by se chtěl někdo přidat a nevěděl kam, třeba DAveDOG (pokud jsi tam teda nebyl), tak mi zavolejte/pošlete sms na 776 60 59 51.

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno

Hoja, a co pořadný velký sraz? Byl tu návrh na pravidelnost a už to nebude dlouho trvat a bude to měsíc od minule. Co vy na to? Nějáké nové pevné datum, dostatečně dopředu... S.

Odesláno
  sava napsal:
Hoja, a co pořadný velký sraz? Byl tu návrh na pravidelnost a už to nebude dlouho trvat a bude to měsíc od minule. Co vy na to? Nějáké nové pevné datum, dostatečně dopředu... S.

Jasně, jsem pro! Ale zase bych to viděl "víc v týdnu" jestli by to vyhovovalo více lidem...klidně úterý nebo středa. A plánovat to víc dopředu než 3 dny...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...