marnejeto Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Parádní "švýcary"za rozumnou cenu , trochu přehlížená značka.Tak ať se ti dobře nosí. Já mám momentálně přezuto na tah , že začátku byl takovej tuhej , ale už se vytahal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Moje první švýcarský hodinky, který jsem si sám koupil. Jsou naprosto skvělý. Upraveno 8. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Dobrá koupě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Jen v rychlosti, co se mi na nich moc líbí: - nádherný temně modrý sunburst ciferník - kvalita zpracování - velikost - váha 140 g na mou ruku - výška jen 11,2 mm - kvalitní náramek, těsně sestavený, female koncové články, 2 půldílky náramku - datumovka na 6 - krásně dlouhé ručky - luneta - chod, vzhled, coin hrana - korunka - chod, vzhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Jsou to super daily beater hodinky. A v te modré jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) Večerní Upraveno 11. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Jedno porovnávací foto z WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Tak po týdnu nošení jsem změřil rezervu chodu na 41,5 hodiny a přesnost na +8 s/den. Takže asi dobrý. Uvidíme, jak si to ještě sedne, přeci jen jsou úplně nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února (upraveno) Jdou vyrovnaně +7 až +8 s za den. Upraveno 23. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února před 23 hodinami, lukassob napsal: Jdou vyrovnaně +7 až +8 s za den Až si sednou, nech si je srovnat od @ONYX servis hodinek . Mně v rámci servisu srovnali Airmany skoro na nulu... I když 7 - 8 je pohoda. Já jsem jen na přesnost trochu mešuge... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Moc pěkný bronzovky. Já nechal své Sub 39 přes víkend nenošené a znovu jsem naměřil rezervu chodu 41,5 hodiny. Podruhý se zastavili opět stejně jako poprvý, a to přesně v čase 41 hodin 37 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Sunburst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Military watch 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března před 29 minutami, TCF napsal: Military watch Tyhle starý bez loga jsou super. Neměl jsem je prodávat. Dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března před 5 minutami, MíraMíra napsal: Tyhle starý bez loga jsou super. Neměl jsem je prodávat. Dvakrát Ďakujem Ti, že si ich predal. Vrátili sa ku mne po šiestich rokoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 23 hodinami, TCF napsal: Ďakujem Ti, že si ich predal. Vrátili sa ku mne po šiestich rokoch Tak až je budeš pouštět, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března před 13 hodinami, MíraMíra napsal: Tak až je budeš pouštět, dej vědět. Už sú personalizované, aby som ich nepredal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se