tano Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Sákryš, že já sem lezu. Jako vždy super fotky,ale jak doteď mě Alpinisty moc nebraly, tak na ně asi budu myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 to je dobře, jsou parádní a to nemám rád zelenou ani zlatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Tak Ti mockrát děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 já Ti taky moc děkuji, ty bonbóny jsou k sežrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 já Ti taky moc děkuji, ty bonbóny jsou k sežrání už jich moc nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Pěkná fota. Zelená a zlatá spolu jdou náramně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 klobúk dole, velmi pekné fotky a tie Seiko SRP265 tie musím mať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 sluníčko, polední kafe va mikroplecháčku a Alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 díky za kávičku, fotky perfektní jako vždy, už mám stáhnutý!udělej prosím fotky detailu loga Seiko, na S je kaz, sledoval jsem to kdysi lupou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 nojo, je tam takový zásek zkusím zítra vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 nasněžilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Tradicne skvele fotky ve tvem podani. Cloveka to nuti kupovat veci, ktere vlastne ani nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Celé toto fórum núti človeka kupovať veci, ktoré človek ani nechce a určite nepotrebuje, ale tie zeleňoury sú aj tak bardzo piekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 diky, diky, jsou vazne moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Alpinisty se mi dřív nějak zvlášť z fotek nelíbily, ale až jsem je jednou viděl live, tak sem změnil o 100% názor. Jsou fakt moc povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Alpinisty jsou nejpovedenější hodinky co jsem měl... no musím je znovu koupit Pebe a jeho fotky klasicky paráda, jinak jim moc sedne světle hnědý řemen a asi bych i zkusil ten tah ze strapcode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ja to mam bohuzel presne opacne. Na fotkach jsou super, ale v realu me nikdy uplne nezaujaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ja to mam bohuzel presne opacne. Na fotkach jsou super, ale v realu me nikdy uplne nezaujaly já to mám zase naopak, na fotkách nic moc, kombinace zelené a zlaté vůbec nemusím. V reálu to není tak hrozné, dokonce by se dalo říct, že se mi i líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se