tano Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 By se svycari mohli ucit, ze? Mam to take tak, nejsmrad. jsou swis
Svatoslav Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Je pravda, že švýcary mechaniky mam jen jedny takže posouzení by asi nebylo objektivní, ale všechny ostatní mechaniky ať Orienty Vostoky a noneim mi jdou přesněni zpracování pouzdra a ciferníku hodnotit nechci. To si může každý přečíst o procentuálním podílu součástí na swis hodinkách.
tano Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Je to tak, jak pises. Pisal jsem to s nadsazkou
gerber Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Už jsem dal tyto fotky sice i na Orient vlákno, ale snad to nebude velké plevelení, když je dám i sem :-) Zkoušel jsem si je dnes, ale kupovat budu s černým ciferníkem... Pak připojím i nějaké fotky, tyhle jsou jen rychlé z mobilu...
Svatoslav Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 V 15. 7. 2017 v 18:03, AKUC napsal: mám ich rád, zmena o deň skorejMám je taky rád, vlastně to ani nejde jinak než je mít rád.
gerber Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Musím se pochlubit... dnes mi volali z obchodu, že "moje" objednané Bambina jsou nachystané, stačí si je vyzvednout. Taková věc je pochopitelně nutná udělat nejpozději hned, takže už je mám na ruce a spokojenost... Pokukoval jsem po nich už pěkně dlouho a i když jsem se snažil srovnávat, tak mi vždycky vyšly jako pro mě nejlepší. Moc se mi líbí ten strohý minimalistický styl i kombinace černé se stříbrnou... Přikládám pár prvních fotek, které jsem prostě musel hned udělat ;-)
AKUC Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 gratulujem, dobrý výber nech robia ešte dlho radosť
AndyAaron Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Taky gratuluju. Skoda ze ta minutovka a vterinovka neni o kapku delsi...
gerber Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 AndyAron: díky... ;-)Ono to v reálu nevypadá vůbec špatně, soudím, že i díky úzkým a delším značením minut...
bOB_iK Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 V 3. 7. 2017 v 12:03, Svatoslav napsal: Trochu jinak.Na mě působí cifr hodně "plastově". Jinak zpracování a přesnost super. Akorát mně ještě vadí, že nejde slyšet strojek
code2 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Dají se teď někde aktuálně sehnat V4 za rozumnou cenu jak dříve?
qwer1306 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Videl som ich nedavno na sklade na skywatches. No napr. na Slovensko z nejakeho dovodu nedaju poslat (vraj neexistuje shipping quote). Pisal som im, no zatial ziadna odpoved.
code2 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 No koukám, že na skywatches jsou taky celkem přebraný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se