Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak jsem psal vedle, perlon jim sekne. A clovek se muze vyradit i v barvach. Zluta nebo cervena by jim slusela [emoji6]

Nato jen na specificke prilezitosti.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes mi přišly nějaké řemeny a protože se mi nechce spát, tak blbnu s Bambinama... perlony jsou nové, pruhaté a oranžové nato už jsem měl...podle mě jim jde docela všechno. Fotky tradičně na prd mobilem a pod umělým světlem v kuchyni...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jake jsou ty perlony? Kde jsi objednaval? Nerezou te?

Edit: Tak jsem to nasel v jinem vlakne. Cheapestnatostraps. Tim vic me zajima kvalita perlonu. Ja kupoval zhruba pred rokem a nic extra. Jak jsou tam ty casti, co jsou zatavene, tak ty do ruky rezaly. Nebylo to moc prijemne.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Dnes mi přišly nějaké řemeny a protože se mi nechce spát, tak blbnu s Bambinama... perlony jsou nové, pruhaté a oranžové nato už jsem měl...podle mě jim jde docela všechno. Fotky tradičně na prd mobilem a pod umělým světlem v kuchyni...

super. tyhle trojkový jsou tak čistý a jednoduchý, že jim sedne cokoliv.

jsem rozhodnutej pro v.3, i přes ty kratší ručky, bílý nebo modrý to je jedno, a ony nikde nejsou sakra.. :(

Odesláno

super. tyhle trojkový jsou tak čistý a jednoduchý, že jim sedne cokoliv.

jsem rozhodnutej pro v.3, i přes ty kratší ručky, bílý nebo modrý to je jedno, a ony nikde nejsou sakra.. :(

Chce to mít fakt kliku. Já je koupil na dutyfreeislandshop před nedávnem a byla to haluz.... dlouho jsem ty stránky navštěvoval a pořád byly out of stock. Pak jednoho večera koukám že byly zeleně "available" tak jsem je hned koupil no a druhý den ráno už byly zase out of stock.... chce to hlídat a mít kliku. Jsou super, i přes ty kratší ručky (které mi v reálu vůbec nevadí). Bohužel je skoro vůbec nenosím a furt odpočívají v krabičce. Na ruku se dostanou svátečně, pořád jedu SKX protože je větší opruz nastavovat je pokud se zastaví (kvůli šroubovací korunce a ještě když je fórovej ten závit) než tyhle Bambina. Winder nemám takže udržovat dvoje automaty už je pro mě osobně problém...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...