Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

AKUC: paradni a ten remen dobre pasuje!! ;) .

Odesláno

Zdravím všechny Bambino entuziasty....

Výhledově přemýšlím o oblekovkách a hodně mně zaujaly B 2 ,vypadají jak cibule - což je pro mně supr , takže buď ty vintage - nerez a krémový cifr , nebo černý cifr a zlacené pouzdro.

Nicméně právě s tím zlacením mám otazníky - jak je to trvanlivé? Dělají se Vám kteří máte zlacené pouzdra vlásečnice už po krátké době?

V tomto nerez je prostě nerez.

Jinak báječné fotky i hodinky máte...

Ja bych se toho zlateho pouzdra nebal. Ono i na tom nerezu se delaji lehoulinke vlasecnice. Ale nic hrozneho. Navic si troufam tvrdit, ze to zlacene pouzdro se ti jeste bude lepe shanet. Ostatni modely mam strach, ze budou vyprodane. Chce to hledat a cekat :/
Odesláno

ja je kupoval od dutyfreeisland, přes jejich ebay nabidku... spokojenost, nejlepší cena asi, jsou to taky V2ky

btw , kde byste teď nakoupili jdybyste kupovali dnes?

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Klika

ještě že Andy dost výrazně přispívá na celém chronomáku, a v jeho textech se vždy vyskytuje odkaz na vlákno Orient Bambino. :clap:, čímž pádem si vždy vzpomenu na mé dobře schované exempláře Bambiho přístroje. Tak se mi zrovna s podzimem zdá, že tyto decentní a příjemné hodinky zase budu muset ještě do Vánoc vylovit z úložny a přeopatrně se s nimi zase objevit tu nebo tamhle. :photo: Jsem po nějaké době docela zvědav, jak se jim bude dařit v odchylce, která při záběhu dosahovala velmi příznivých hodnot. Snad si to Bambína nezkazí a budou mě pomáhat jak stíhat čas a ne ho ztrácet. :punk:

Tak to bylo pár řádek pro pobavení publika a teď budu už vážně přemýšlet, jestli si to nakonec s tím denním nošením ještě nerozmyslím. :smoke: :wine:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Klika

ještě že Andy dost výrazně přispívá na celém chronomáku, a v jeho textech se vždy vyskytuje odkaz na vlákno Orient Bambino. :clap:, čímž pádem si vždy vzpomenu na mé dobře schované exempláře Bambiho přístroje. Tak se mi zrovna s podzimem zdá, že tyto decentní a příjemné hodinky zase budu muset ještě do Vánoc vylovit z úložny a přeopatrně se s nimi zase objevit tu nebo tamhle. :photo: Jsem po nějaké době docela zvědav, jak se jim bude dařit v odchylce, která při záběhu dosahovala velmi příznivých hodnot. Snad si to Bambína nezkazí a budou mě pomáhat jak stíhat čas a ne ho ztrácet. :punk:

Tak to bylo pár řádek pro pobavení publika a teď budu už vážně přemýšlet, jestli si to nakonec s tím denním nošením ještě nerozmyslím. :smoke: :wine:

a tešíme sa aj na nejaké fotečky :photo:

Odesláno

Panove, ja jsem letos jen mlcenlivym clenem. Uz jsem mel asi dvakrat cukani poridit dalsi barevnou variaci bambin, ale nakonec jsem to vydrzel. Kazdopadne, az budu o vanocich zpet v CR, tak mam v planu sve oblekove Omegy zaparkovat u Tondaka. Takze bambina beru zpet do US jako nahradni. Uz se na ne celkem tesim! A musim rict, ze to na chronobundus celkem funguje. Proste misto, abych to prodal, tak hodinky ulozim na cas bokem a pak se k nim jeste rad vratim

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

denní nošení ne, ale příležitostně ano, včera jsem se upomněl. tak jsem vyndal krabičku - sice dlouho stály a ležely - ale datum byl na 14., tak to byla výzva. Ponosil jsem zvečera a ráno seřídil, dnes tedy ano. Ještě se musím soustředit na foto, není to jen tak. Já Bambina nenosím každý den, ale dnes mám chrom s černým cifrem. Bambina mají 40,5, normálně nosívám z domácího výběru tak 38-39 mm, tohle je jinde...

Něco mezi moravským zemským vínem a Beaujolais Noveau. :wine: :goof:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...