AndyAaron Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) A sakra...Edit: ale Morbo, mame to vzajemne. Ja strasne rad chodim do vlakna k Amfibiim a i jsem kvuli tomu porizoval Amfibky. Takze 1:1 Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Za to može travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tavex taky. A jeste jeseter, teda 5etter, mne se to plete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witc Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Zdravím, chtěl bych si pořídit Bambina, ale potřebuju poradit. V místním hodinářství je mají za 5800,- kč (nedokáži poznat zda jde o první či druhou generaci), ale např. na Ebay je mají za polovic... https://www.ebay.com/itm/Orient-2nd-Generation-Bambino-Automatic-White-Dial-Mens-Watch-FAC00002W0/183514945248?epid=20011372766&hash=item2aba57d6e0:g:quQAAOSwJ~xcB6z5:rk:47:pf:0 Nejsou ty z ebay nějaké zmetky? Díky za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Je to z US. Pripocti 21% dph a cca 500kc za procleni. Plus doprava. Pak dostanes realnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Mozno budes mat stastie a nechytia to;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Zdravím, chtěl bych si pořídit Bambina, ale potřebuju poradit. V místním hodinářství je mají za 5800,- kč (nedokáži poznat zda jde o první či druhou generaci), ale např. na Ebay je mají za polovic... https://www.ebay.com/itm/Orient-2nd-Generation-Bambino-Automatic-White-Dial-Mens-Watch-FAC00002W0/183514945248?epid=20011372766&hash=item2aba57d6e0:g:quQAAOSwJ~xcB6z5:rk:47:pf:0 Nejsou ty z ebay nějaké zmetky? Díky za názory.Skus pozriet www.creationwatches.com. Zober ich normalnou postou (Registered Airmail (Without Watch Box, With Watch Pouch, 10-14 days worldwide)) a je velka sanca, ze sa vyhnu zdrzaniu na colnici. Len budu bez krabicky, ktoru vedia poslat samostatne za 13 eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Po case pridavam par mobilovek.. Nazev sice spatnej, ale logo maj sakra ekny.. To ruzovy zlato se mi libi, az budu jednou starej paprda, tak bych si nejaky full goldy rad poridil, ale to asi uz nebude z ceho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 To mas mobil s mikroskopem? Hezkypekne.Tahle verze byla hned druha za tou s modryma rafikama, kdyz jsem se rozhodoval. A nevim, kdo ma co furt proti tomu logu. Mne se dost libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 No jo, sak taky kolik casu jsem stravil nad tim, nez jsem se rozhodnul.. Nakonec to padlo na zlaty, ale obe varianty jsou fajn Jsem to spatne napsal, me zlobi ten nazev Orient.. To asi nikdy nekousnu, ale jinak to logo by mohli jini zavidet, to zase jo A diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Napsal jsi to pred tim dobre, pochopil jsem to. Ja uz pak jen komentoval to logo.Nazev Orient neni extra rajcovni, ale zas mi to zily netrha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já chtěl vždcky tu modrou variantu a pod stromek jsem ji i dostal :-) a o víkendu jsem je vyvenčil na Vysočině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 To jsou ony, tyhle jsem chtěl taky. Moc hezké. Myslím, že je vlastnil i Andy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Je ten ciselnik bily nebo kremovy? Jsou dve varianty a z te fotky to neni uplne zrejme. Ja mel ty bile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Jsou to krémové ty bílé mně připadly takové méně výrazné/obyčejné. Jinak za ty prachy neskutečný zpracování, jen teda strojek jde zatím nějakých 13 vteřin do plusu, tak přemýšlím že pokud se to nezlepší tak je otevřu a trochu poladím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já ty svoje ponosil a poté nechal seřídit. Dělají 2 sec. do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Mne sly dobre hned od zacatku.Pokud je mas nove, tak jim dej tak mesic az dva pravidelneho noseni a pak uvidis jak si sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Andy, víš, co si myslím? Myslím, že by sis je měl znova koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Morbo, ja si zase myslim, ze mas pravdu. Jenze se nemuzu zaboha rozhodnout ktere. Za sebe tedy nejspis verzi jedna nebo dve, jenze nemam vyjasnene barvy. Jsou to nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) Souhlasím, že je to těžké rozhodnutí, a hrozně nerad bych tím pádem někoho jakkoliv ovlivňoval. Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem morbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se