Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Alfa Romeo Giulietta QV launch edition vs Seat leon Cupra. Ktoré by ste brali s tychto dvoch. Ani za boha sa neviem rozhodnut.
FraK Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Seat Leon Cupra jr derivát Golfu stejně jako Octavia. A volit mezi VW a Fiatem? Pro mě jasně VW.
Tondaa73 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Nechtěl bych ani jedno.....ale kdybych se musel rozhodnout, tak rozhodně ALFA...
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Tak aj Ferrari a Maserati patria pod Fiat. Preto to nemusia byť vobec zlé auta .
gougy Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Jak dopadla projížďka a co říkáš na převodovku u Alfy? (podle testů se to s DSG nedá srovnat )
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Zatial som sa vozil iba na Seate na alfe az o dva tyzdne .Bude to moj prvý automat.Ale prevodovka v Seate bola super. Momentalne riesim iba vzhlad zatial
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ale co som cital na internete srovnanie s dsg vs tct tak alfa nedopadla vobec zle
gougy Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ale co som cital na internete srovnanie s dsg vs tct tak alfa nedopadla vobec zleVždy jen a jen osobní preference. Jak bych téměř kdykoliv vzal ze srdce Alfu namísto Španěla, tak tahle konkrétní mě nezaujala. Ale můžeš to mít naopak a to je jedině dobře
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Tak keď som sa nevozil ešte v tej Alfe tak sa nedá porovnať nič ine iba vzhlad auta
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Za sebe bych bral Leona C, ale jinak ta Giulietta Quadrifoglio Verde bude taky určitě dobrá, nevím, jak jsou na tom Alfy dnes, ale v minulosti jsem měl 166 (3.2 V6 176 kW) a moc rád na to auto vzpomínám, ale měla klasický dětský nemoci a elektronika byla takovej "samorost", ale parádní pohodlí, design a motorový projev. Poslední Leon je moc povedenej designově, ale prý dává barevnější zvuk z repráků, co mi přijde hrozný, mám rád starou velkoobjemovou klasiku a to není ani jedno z těchto aut. Cenově by na tom měly být podobně, takže i z důvodu zůstatkový hodnoty při potencionálním prodeji bych volil Leona.
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Tak výkonnostne je nato Cupra lepsie .Ma 280 koni . Alfa ma iba 241. A Alfa je aj drahšia o čosi. Ale v tej šedej farbe je super
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ta je už ale bohužial mimo rozpočet.
Jozef Beňo Odesláno 24. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ale viac sa mi pači Alfa romeo 4C ako 8C
wave ceptor Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Já bych volil asi Leona, i když proti Alfě nemám nic, je taky hezká.
MR1990 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 za mňa určite Cupra jeden o vlastníkoch Alfy Romeo - Kedy sa majitelia Alfy Romeo radujú ?-Keď si Alfu kúpia a keď ju predajú ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 otazka je, ze preco chces take ostre auto...ten Seat je momentalne medzi spickou, ostrejsie jazdenie vramci bratovrazdy je Golf ( za viac penazi) a pre znalcov Megan, ale ta Alfa ma uplne ine zaradenie, je to skor take GT a skor utoci na srdce a desing - preto sa pytam, ci ti ide o jazdu alebo.....?Mne sa Seat nikdy nepacil, a ked tam prebehol Walter od Alfy, tak som cakal trochu vacsi vplyv, ale jeho mudro pretiahli do Audi ( napriklad A5 coupe) a teraz uz je velky šéf.
Liqid Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Koncern je nuda, tuhle prcinu si zaparkuj do garáže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se