Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale co som cital  na internete srovnanie s dsg vs tct tak alfa nedopadla vobec zle

Vždy jen a jen osobní preference. Jak bych téměř kdykoliv vzal ze srdce Alfu namísto Španěla, tak tahle konkrétní mě nezaujala. Ale můžeš to mít naopak a to je jedině dobře :cheers:

Odesláno

Za sebe bych bral Leona C, ale jinak ta Giulietta Quadrifoglio Verde bude taky určitě dobrá, nevím, jak jsou na tom Alfy dnes, ale v minulosti jsem měl 166 (3.2 V6 176 kW) a moc rád na to auto vzpomínám, ale měla klasický dětský nemoci a elektronika byla takovej "samorost", ale parádní pohodlí, design a motorový projev. Poslední Leon je moc povedenej designově, ale prý dává barevnější zvuk z repráků, co mi přijde hrozný, mám rád starou velkoobjemovou klasiku a to není ani jedno z těchto aut. Cenově by na tom měly být podobně, takže i z důvodu zůstatkový hodnoty při potencionálním prodeji bych volil Leona.

Odesláno

za mňa určite Cupra

jeden o vlastníkoch Alfy Romeo

- Kedy sa majitelia Alfy Romeo radujú ?

-Keď si Alfu kúpia a keď ju predajú ...       

:)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

otazka je, ze preco chces take ostre auto...

ten Seat je momentalne medzi spickou, ostrejsie jazdenie vramci bratovrazdy je Golf ( za viac penazi) a pre znalcov Megan, ale ta Alfa ma uplne ine zaradenie, je to skor take GT a skor utoci na srdce a desing - preto sa pytam, ci ti ide o jazdu alebo.....?

Mne sa Seat nikdy nepacil, a ked tam prebehol Walter od Alfy, tak som cakal trochu vacsi vplyv, ale jeho mudro pretiahli do Audi ( napriklad A5 coupe) a teraz uz je velky šéf.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...