Pepino65 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Skoro o všech z Glashütte se tady píše, ale nenašel jsem nic o UNIONu. Nevíte někdo kolik asi tak stojí a jak si stojí oproti "velké vesnické čtyřce"? Vypadají také dost dobře. Stránky UNIONu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Skoro o všech z Glashütte se tady píše, ale nenašel jsem nic o UNIONu. Nevíte někdo kolik asi tak stojí a jak si stojí oproti "velké vesnické čtyřce"? Vypadají také dost dobře. Stránky UNIONu Na pohled moc hezké. Na druhý pohled asi i dost drahé. A umí i tourbillon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Ta firma patří Glasshuette Original a půjde brzy do kytek. Zajímavé na ní totiž byly strojky vyráběné v Glasshuette Original. Union tedy byla levnější varianta GO. Nyní ale Union přechází na ETU. A koho dneska zajímají relativně drahé hodinky s Etou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) Ta firma patří Glasshuette Original a půjde brzy do kytek. Zajímavé na ní totiž byly strojky vyráběné v Glasshuette Original. Union tedy byla levnější varianta GO. Nyní ale Union přechází na ETU. A koho dneska zajímají relativně drahé hodinky s Etou? o.k. vsechno sedi, ale kde jsi prisel, ze by prechazel union na etu, oni ty jejich strojky jsou super, ale GO to neni a nechapu proc by meli zahodit neco na cem lata jini drou a spousta jich na to ani nedosahne. chapal bych zasah vyssi moci ze swatch group, ale i tady mi smysl tez unika. navic s etou by je potkal stejny osud jako muhle - union by nebyl dost glashutte Upraveno 18. července 2007 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Mam ich katalog (prišiel cca za 4 dni aj s cennikom),najlacnejšie vychadzaju na 1 780 a najdrahšie na 3 580 ojro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Uvidíš Steele, nech se překvapit. Union je GO za podstatně méně peněz. Aby výrazněji odlišili obě značky, posunou Union směrem dolů (i cenově), což ale nechtějí dělat s vlastními strojky. GO naopak prošlo několika zdraženími,které měly dostat značku nahoru. Patrně do nesmyslných výšin, protože zcela nové hodinky GO jsou k dostání s obrovskými slevami. GO se prostě rozhodl, že se posune mezi nejprestižnější značky výrazným zdražením. Něco jako u nás Prim. Nebudu předstírat, že jim při těchto krocích držím palce. Na německých a švýcarských fórech (watchtime,watchlounge,r-l-x-,...) je hodně lidí z oboru. Člověk se dostane k dost detailním informacím. Když to někdy člověk čte, nestačí se divit. Mě osobně rok na těchto fórech posunul k firmě Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Uvidíš Steele, nech se překvapit. Union je GO za podstatně méně peněz. Aby výrazněji odlišili obě značky, posunou Union směrem dolů (i cenově), což ale nechtějí dělat s vlastními strojky. GO naopak prošlo několika zdraženími,které měly dostat značku nahoru. Patrně do nesmyslných výšin, protože zcela nové hodinky GO jsou k dostání s obrovskými slevami. GO se prostě rozhodl, že se posune mezi nejprestižnější značky výrazným zdražením. Něco jako u nás Prim. Nebudu předstírat, že jim při těchto krocích držím palce. Na německých a švýcarských fórech (watchtime,watchlounge,r-l-x-,...) je hodně lidí z oboru. Člověk se dostane k dost detailním informacím. Když to někdy člověk čte, nestačí se divit. Mě osobně rok na těchto fórech posunul k firmě Rolex. o.k. rolex je fajn a souhlasim, ze se k nemu clovek musi dopracovat, ale zpet k nemcum, ja vim, ze union patri GO a je to v podstate economyGO, ale ve svetle poslednich udalosti u muhle mi to nedava smysl, jestli chce byt GO jeste drazsi nez je, je mi celkem jedno, protoze uz soucasna produkce GO je mimo muj rozpocet, ale union se dal sehnat za slusne penize, nepocitam-li seiko, tak v podstate jediny dostupny hodinky s vlastnim kalibrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 Steele, pokud se ti Union líbí, tak si okamžitě nějaké kup.Ta pravděpodobnost, že přejdou na Etu, hraničí s jistotou.Pořád se dají hezké hodinky Union koupit se slevou. Mě se líbí Pilot (s centrální i mimostřednou vteřinovkou). Pořád se dají koupit ca cenu nižší, než je ceníková. Cena za výborné hodinky s vlastním kalibrem je férová.S tím zhodnocením nebude mít Union absolutně problém. Koupí Etu, trochu ji ozdobí, namontuje svůj rotor a již je vysoko nad požadovaným 50% zhodnocením strojku.UNION je tajný tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 Cena za výborné hodinky s vlastním kalibrem je férová. Absolutně souhlasím, UNION Glashütte se svým strojek je podle mne velice dobrý nákup a podle dostupných informací je na nákup vhodný čas, přeji Vám šťastnou ruku při výběru klasiky v moři komerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 Katalog mám doma taky. Když mluvíš o slevě máš na mysli slevu 10-20% z ceníkových cen nebo jakou? Hodinky to jsou pěkné. Z katalogu jsem nevyčetl velikosti, pouze řemeny jsou šířky 19 mm pro automatiky a 20 mm pro ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 (upraveno) Už jsem je našel na chrono24.com, průměr 37,8mm, výška 10 mm, cena 1 350,- EURO Ten zadní průhled do strojku to jsou bílé automaty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. července 2007 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2007 Super hodinky, super cena, neváhej a kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 (upraveno) Pokud někdo chce hodinky s vlastím kalibrem, tak pro nákup Union je teď asi ideální čas. Celé to má podle mne ale háček, že za pár let budete mít v pořizovací ceně docela drahé hodinky s vlastním kalibrem, ale prestiž značky bude výrazně klesat, protože i nové hodinky budou sice s Etou, ale za poloviční cenu. Potom si myslím, že pokud by někdo chtěl dnešní nákup hodinek Union časem zhodnotit, tak to bude asi spíše obráceně. Upraveno 23. července 2007 uživatelem here Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Mně se nejvíc líbila serie Bergter, konkrétně model s mimostředkou na 6. Safíry ve strojku jsou uloženy ve zlatém obložení Jejich cena spíš stoupá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Pokud někdo chce hodinky s vlastím kalibrem, tak pro nákup Union je teď asi ideální čas. Celé to má podle mne ale háček, že za pár let budete mít v pořizovací ceně docela drahé hodinky s vlastním kalibrem, ale prestiž značky bude výrazně klesat, protože i nové hodinky budou sice s Etou, ale za poloviční cenu. Potom si myslím, že pokud by někdo chtěl dnešní nákup hodinek Union časem zhodnotit, tak to bude asi spíše obráceně. Ten kdo ví, tak to ocení. Ten kdo neví, tak si je nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Mně se nejvíc líbila serie Bergter, konkrétně model s mimostředkou na 6. Safíry ve strojku jsou uloženy ve zlatém obložení Jejich cena spíš stoupá... Safíry nebo rubíny? Jak to dopadlo, už montují ETU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Safíry nebo rubíny? Jak to dopadlo, už montují ETU? Na stránách Unionu o ETA kalibrech nepíšou, ve všech kolekcích jsou uvedeny jejich vlastní kalibry. Pravda, jestli jim u některých kalibrů sloužila ETA jako základ pro úpravy nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 Pokud někdo chce hodinky s vlastím kalibrem, tak pro nákup Union je teď asi ideální čas. Celé to má podle mne ale háček, že za pár let budete mít v pořizovací ceně docela drahé hodinky s vlastním kalibrem, ale prestiž značky bude výrazně klesat, protože i nové hodinky budou sice s Etou, ale za poloviční cenu. Potom si myslím, že pokud by někdo chtěl dnešní nákup hodinek Union časem zhodnotit, tak to bude asi spíše obráceně.Ale ty kusy s vlastním kalibrem by mohly být zase značně cenné právě proto že ještě měly ten vlastní kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 pekna recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 Ty šatony to je jen taková parádička, nebo mají nějaký hlubší význam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se