prim-ky Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Ve včerejší příloze Práva je článek p.Hovorky o hodinkách - Primky porážejí čas .Tak kdo ho doma má,tak ať si ho přečte.Dozví se,kolik hodinek vyrobili v roce 1990-pro mě je to číslo až neuvěřitelné a kdo může za spor o značku Prim - my ne,to oni .
gougy Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Mě se nový velký Igeny líbí, plastický cifr se povedl. Jen na to nemám ruku, ve čtyřicítce bych je bral hned. +1 přeskočil se ten výrobek pro masy a šlo hned směrem k edici pro Sly Stalloneho, což bohužel zamávalo nejen s nositelností, ale hlavně s proporcemi a už to není ono.
Jata Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Mě se nový velký Igeny líbí, plastický cifr se povedl. Jen na to nemám ruku, ve čtyřicítce bych je bral hned. Nehovorim, ze sa mi nove Sportky nepacia....su strasne velke a pre vela ludi nepouzitelne....
prim-ky Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Upraveno 1. února 2015 uživatelem prim-ky
Mr. Hodinar Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) to je jak puzzle, ale každopádně DÍKY Upraveno 1. února 2015 uživatelem Mr. Hodinar
eloga Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 ok, ty noviny se mi zrovna nějakým zázrakem dostaly do zorného poleb dnes odpo u kasy v Globusu, teď jsem to dočetl, jak se k tomu slušně vyjádřit - no, je to text i článek pro laickou veřejnost a podle toho to také vypadá. Navíc ho nevyprodukoval Elton ani Libor, ale je to novinářská práce jistého pana Sotony z Práva. ** Že novinářští laici a diletanti překroutí i nejzákladnější fakta o čemkoliv je prostě jaksi známo. Na druhou stranu to dává šanci vybraným lidem se v novinách blýsknout, ukázat a předvést. U Eltonu je to pochopitelné, já to i chápu, moc dobrého se o nich za poslední léta nenapsalo, spíše vědomí publika a čtenářů saturoval spor s MPM to není nic, co bychom jim záviděli. No a tak vlastně díkybohu za ten zájem tisku a médií, to je také jakýsi plus ve smyslu Eltonu a jeho pověsti. Ale jinak - vzhledem k tomu, že mám také čirou náhodou výtisk přílohy HN z října 2014, kde je rozhovor se ZL, tak to textově porovnávám. Spíše symbolicky, jde o to, že tam odborníci tvrdí fakta, ze kterých se dá odezírat celá momentální situace, a ještě to potvrzují fotografie, málem dobové. Takže tohle je dobré si oboje přečíst, strávit a vytrávit najednou, snad už to horší nebude..... **
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se