EngineerHack Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Jo ta bronzova luneta to by bilo neco. Sent from my Q10 using Tapatalk
Lamiczka Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 V 17. 12. 2016 v 23:42, JR_2010 napsal: Ještě varianta s takovou nějakou lunetou za cca 250 ?... p2.png Vypadají dobře, mě osobně nevadí ani ta plastová luneta. Je to origo výroba bronzovek z Eltonu, nebo to je jen vizualizace, případně odchromovaný pouzdro?A tu lunetu takto nabídl přímo Elton (myslím vizuálně)? Cítím, že se to tu rozjíždí na 3 směryNodate varianta s kalibrem 68 Date varianta s miyotou Individuální renovace, která by se ale řešila hromadněStrašákův nápad se mi popravdě líbil hodně, skoro jsem si představil bronz pouzdro s černým DLC dýnkem s mamutem a plastickej cifr se strukturou oštípanýho pazourku, ale je mi jasný, že na takovou úchylárnu by se zde našlo jen velmi málo lidí Zkuste dát vědět o co by kdo měl zájem, ať to dostane trochu jasnější kontury, pak má smysl asi jednotlivý nápady oddělit do samostatnýho vlákna a pokračovat tam...
JR_2010 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Pouzdro je mnou vlastnoručně "odchromované" a lunetu jsem si "vymyslel" z nějakých hodinek na netu.
Georgeisin Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) No a "vymyslel" jsi to moc dobře, ta se k nim hodí, akorát s černým trojúhelníkem na 12. Podle mého vkusu tedy. Černý cifr, jasná volba, inverzní datumka, bomba, místo 17j nápis automatic, mijóta uvnitř. Ideál. Realizace je ohrožena jen cenou a tudíž malým zájmem. Uvidíme, jakou lunete navrhne Elton, Straspol už na ní asi pracuje. Dobře. Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Georgeisin
Jörg8X Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 V 18. 12. 2016 v 11:00, Lamiczka napsal: Vypadají dobře, mě osobně nevadí ani ta plastová luneta. Je to origo výroba bronzovek z Eltonu, nebo to je jen vizualizace, případně odchromovaný pouzdro?A tu lunetu takto nabídl přímo Elton (myslím vizuálně)? Cítím, že se to tu rozjíždí na 3 směryNodate varianta s kalibrem 68 Date varianta s miyotou Individuální renovace, která by se ale řešila hromadněStrašákův nápad se mi popravdě líbil hodně, skoro jsem si představil bronz pouzdro s černým DLC dýnkem s mamutem a plastickej cifr se strukturou oštípanýho pazourku, ale je mi jasný, že na takovou úchylárnu by se zde našlo jen velmi málo lidí Zkuste dát vědět o co by kdo měl zájem, ať to dostane trochu jasnější kontury, pak má smysl asi jednotlivý nápady oddělit do samostatnýho vlákna a pokračovat tam...Za mě asi 1+2 NoDate supr, ale Miyota taky dobrý... takže bych se rozmyslel asi podle jak to bude vypadat - jestli datum na 3, barvy cifru atd.
EngineerHack Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 ja bych rad caliber 68 mozno este date ale to nie je podmienka. Sent from my Q10 using Tapatalk
habadej Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Miyota, černý ciferník, vintage lumi, lunetu ještě nevím.
TOMASS Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 ja jsem pro no date, manualni natah - kalibr 68 a nebranim se ani vzhledu ala humberto:)
James24 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Taky se mi líbí varianta 1 i 2, ciferník černý, nebo tmavě zelený by byl fajn, nápis automatic by byl super, ale jsem i pro klasiku... ale cena té bronzové lunety ... asi bych skousnul i plastovou...
straspol Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Když já tichounce sním i o daydatu s uspořádáním ciferníku jako Diplomat- na devítce nápis PRIM a na trojce daydate, všechno v jedné řadě. Myiota- povídal Lami- se tam vejde, a kdo by nechtěl day, prostě by měl menší okýnko...a kdo nechce žádné, nebude mít díru, ale index, třeba... nějak si říkám, že sporty v dejdejtu v automatu doma ještě nemám... Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem straspol
Jörg8X Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Daydate klíďo, ale asi by mě zajímalo, jak to bude vypadat PRIM na 9 by asi byl fajn, u těch leteckých to vypadalo výborně...
Jörg8X Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Tak to by bylo velkoparádnický Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem Jörg8X
bob.zizka Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Tak to je Idea s veeeelkym I. Tleskam Tome. To by byl paradni stezejni bod limitky ten day/date.
Jan S. Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Tak já mám takový dotaz - šlo by udělat day okénko s plným názvem dne? Já totiž zase sním o daydatech s plným dnem v češtině...
Lamiczka Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 No já moc nevím, jak by to vypadalo, kdyby se ze 3 písmen udělalo 7 aby se tam vlezlo pondělí a proporčně to nevypadalo blbě. Klidně to tam můžeš zkusit napasovat Leda využít dvojjazyčnosti a při překlápění data by se tam mihlo to slovo celý Nebo větší okýnko Mě by se líbilo to udělat jak na kalibru 97, takže dny v češtině, ale znamenalo by to přetisk věnce no...
straspol Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Já nevím- už takhle vidím celkem ...trus... tak si představuju jak bude vypadat pondělí a čtvrtek... a musel by se samozřejmě tisknout věnec- to je stejně nutnost v každém případě... nevím ale jestli se celý den nějak smysluplně vejde,,,?
TOMASS Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 ohledne vhodneho odstinu lumi mne napada, kdyz nekdo vezme par potenc.adeptu PS2 a zajde se s nima kouknout na bronz orliky, tak bude mit jasno co pasuje a co se bije treba ona i ta orlikova lumi muze bejt zajimava na PS2...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se