Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 12. 2016 v 23:42, JR_2010 napsal:

Ještě varianta s takovou nějakou lunetou za cca 250 ?...

attachicon.gifp2.png

Vypadají dobře, mě osobně nevadí ani ta plastová luneta. Je to origo výroba bronzovek z Eltonu, nebo to je jen vizualizace, případně odchromovaný pouzdro?

A tu lunetu takto nabídl přímo Elton (myslím vizuálně)?

Cítím, že se to tu rozjíždí na 3 směry

1. Nodate varianta s kalibrem 68
  2. Date varianta s miyotou
  3. Individuální renovace, která by se ale řešila hromadně

Strašákův nápad se mi popravdě líbil hodně, skoro jsem si představil bronz pouzdro s černým DLC dýnkem s mamutem a plastickej cifr se strukturou oštípanýho pazourku, ale je mi jasný, že na takovou úchylárnu by se zde našlo jen velmi málo lidí :)

Zkuste dát vědět o co by kdo měl zájem, ať to dostane trochu jasnější kontury, pak má smysl asi jednotlivý nápady oddělit do samostatnýho vlákna a pokračovat tam...

Odesláno (upraveno)

No a "vymyslel" jsi to moc dobře, ta se k nim hodí, akorát s černým trojúhelníkem na 12. Podle mého vkusu tedy. Černý cifr, jasná volba, inverzní datumka, bomba, místo 17j nápis automatic, mijóta uvnitř. Ideál. Realizace je ohrožena jen cenou a tudíž malým zájmem. Uvidíme, jakou lunete navrhne Elton, Straspol už na ní asi pracuje. Dobře.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno
  V 18. 12. 2016 v 11:00, Lamiczka napsal:

Vypadají dobře, mě osobně nevadí ani ta plastová luneta. Je to origo výroba bronzovek z Eltonu, nebo to je jen vizualizace, případně odchromovaný pouzdro?

A tu lunetu takto nabídl přímo Elton (myslím vizuálně)?

Cítím, že se to tu rozjíždí na 3 směry

1. Nodate varianta s kalibrem 68
  2. Date varianta s miyotou
  3. Individuální renovace, která by se ale řešila hromadně

Strašákův nápad se mi popravdě líbil hodně, skoro jsem si představil bronz pouzdro s černým DLC dýnkem s mamutem a plastickej cifr se strukturou oštípanýho pazourku, ale je mi jasný, že na takovou úchylárnu by se zde našlo jen velmi málo lidí :)

Zkuste dát vědět o co by kdo měl zájem, ať to dostane trochu jasnější kontury, pak má smysl asi jednotlivý nápady oddělit do samostatnýho vlákna a pokračovat tam...

Za mě asi 1+2 :) NoDate supr, ale Miyota taky dobrý... takže bych se rozmyslel asi podle jak to bude vypadat - jestli datum na 3, barvy cifru atd. 

Odesláno

Taky se mi líbí varianta 1 i 2, ciferník černý, nebo tmavě zelený by byl fajn, nápis automatic by byl super, ale jsem i pro klasiku... ale cena té bronzové lunety :(... asi bych skousnul i plastovou...

Odesláno (upraveno)

Když  já tichounce sním i  o daydatu  s uspořádáním ciferníku jako Diplomat- na devítce nápis PRIM a na trojce daydate, všechno v jedné řadě. Myiota- povídal Lami- se tam vejde, a kdo by nechtěl day, prostě by měl menší okýnko...a kdo nechce žádné, nebude mít díru, ale index, třeba... nějak si říkám, že sporty v dejdejtu v automatu doma ještě nemám...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Daydate klíďo, ale asi by mě zajímalo, jak to bude vypadat :) PRIM na 9 by asi byl fajn, u těch leteckých to vypadalo výborně...

Odesláno

Tak já mám takový dotaz - šlo by udělat day okénko s plným názvem dne? Já totiž zase sním o daydatech s plným dnem v češtině...

Odesláno

No já moc nevím, jak by to vypadalo, kdyby se ze 3 písmen udělalo 7 aby se tam vlezlo pondělí a proporčně to nevypadalo blbě. Klidně to tam můžeš zkusit napasovat

Leda využít dvojjazyčnosti a při překlápění data by se tam mihlo to slovo celý :D Nebo větší okýnko :D

Miyota_8205-1.jpg

Mě by se líbilo to udělat jak na kalibru 97, takže dny v češtině, ale znamenalo by to přetisk věnce no...

Odesláno

Já nevím- už takhle vidím celkem ...trus... tak si představuju jak bude vypadat pondělí a čtvrtek... a musel by se samozřejmě tisknout věnec- to je stejně nutnost v každém případě... nevím ale jestli se celý den nějak smysluplně vejde,,,?

Odesláno

ohledne vhodneho odstinu lumi mne napada,  kdyz nekdo vezme par potenc.adeptu PS2 a zajde se s nima kouknout na bronz orliky, tak bude mit jasno co pasuje a co se bije :) treba ona i ta orlikova lumi muze bejt zajimava na PS2...:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...