ava Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Je tu téma, kdo s čím jezdí, co založit , kdo s čím jezdil, aneb vývoj autoparku. Tak já začnu. První vlastní auto 1. Trabant 601 (první a poslední auto, které jsem koupil za 6 000,- a prodal 15 000,-)2. Olcit3. Skoda 125L , Favorit4. Opel Vectra, Opel Corsa 25. Opel Omega, Opel Corsa 36. Opel Zafira, Opel Corsa 47. Mercedes C203, Mercedes B8. Mercedes R, Mercedes B 2, Mercedes cabrio SLK, BMW 1 Druhé auto je manželky, popř. dětí. Cabrio pro zábavu na léto
People Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Co takto skusit autoforum? Jedno vlakno staci.
ava Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Mě to přišlo, jako dobrý nápad, řešili jsme to na srazu, může se to někomu hodit ohledně zkušeností servisu atp.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 neviem no... my co sme tu uz dost dlho, tak sme to uz par krat preberali...ja tak uz spomeniem len tie zaujimavejsie kusky: prvy bol Citroen CX 2200 1978 ( bolo to este v 1982, uzasne auto, ved este jazdili len uzke S105) potom rozne ostre trpazliky: Fiat 128 sport, Alfasud, Alfetta,Golf GTI 1.6 a 1.8, Scirocco Kamei1 GTI, Astra GSI, ..... CRX, R5 Alpine aj turbo, ....... Charade 1000 Tti turbo, nova doba po 1989: Delta Integrale EVOViperFerrari Turbo uprava TechArt ( medzi tym rozne menej vyrazne auta SLK AMG, CL 500 V8, rozne E a CLS, rozne BMW ( od Z po 750i 12 valec) Jagy R type, Legend, Wrangler, RAM V10 Viper, TT quattro turbo,) moto:R1, Hayabusa, MT01, a rozne cross a enduro, vodne a zimne skutre
travex Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 People má pravdu, bych toto vlákno změnil na "Koho jste ojeli v minulosti".
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) People má pravdu, bych toto vlákno změnil na "Koho jste ojeli v minulosti".myslis jako blondyna blondyna cerna blondyna dvojky trojky lentilky trojky silikony vysoka vysoka mala vysoka vysoka vsechny vholeny? Upraveno 1. února 2015 uživatelem km.kmk
KFL Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 People má pravdu, bych toto vlákno změnil na "Koho jste ojeli v minulosti".Tak někde bych ten seznam ještě vyhrabal...
laskajefajn Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 KFL: to si delas srandu??? To neni mozny clovece tos musel menit kazde tri mesice ne? Neverim!!!
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 People má pravdu, bych toto vlákno změnil na "Koho jste ojeli v minulosti"....s fotkama?
Murphy97 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 ...s fotkama?Kamil s tim uz zacal ve vlakne "stare fotky" :-)
instant Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Fotky? ..este chvilu a pribudnu aj sadrove odliatky dolezitych detailov.
KFL Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 KFL: to si delas srandu??? To neni mozny clovece tos musel menit kazde tri mesice ne? Neverim!!! Interval není důležitej. Aspoň mám na co vzpomínat .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 People má pravdu, bych toto vlákno změnil na "Koho jste ojeli v minulosti".radsej neriskujem....ako fotograf si to nemozem ani dovolit!ale zopar fotiek zato mam aj z roznych akcii a dovoleniek.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 http://plk.kfl.cz/page/za-volantem.aspxpekny zoznam, mame zopar spolocnych bejvaliek!!!heheja som sa skor snazil vybrat tie zaujimavsie ( napriklad pred revoluciou)alebo perlicky ( Berlinetta, Viper alebo Turbo....)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Tak sem s fotkama auta nie je problem, ale modelky fakt nie!ale slubujem, ze na zraze prinesiem iPad a nejake si spolocne pozrieme!!!
kuncák7 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Mé první auto W 353 combi - moje srdcovka. Jeho zvláštnost- řazení na podlaze!!!! Kupováno jako nové rodičema v roce 1985 v super výbavě- za místo v pořadníku ( byl to úplně poslední kus, co se sem dovezl ve dvoutaktu, čtyřtakt se sem už hromadně nedovážel ) táta musel okamžitě přenechat technikovi ty "anatomické" sedačky s opěrkama :-)))).Pak ještě pár kusů W 353 řazení klasika, Š 130, Renault Clio 1,9D, Renault 21 combi v D, Ford Scorpio, škoda Felicia, Fabia, Citroen Saxo, Passat combi, Superb..
Gustaf Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 KFL: to si delas srandu??? To neni mozny clovece tos musel menit kazde tri mesice ne? Neverim!!! tak když dělá v top gearu...
KFL Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Ted to teprv chapu - ja myslel, ze laska reagoval na muj druhej post, ne ten seznam . V seznamu jsou auta, ktery jsem mel treba pujceny nebo me nekdo nechal ridit. At uz jen na par km, hodin nebo dele. Moje/nase jsou v seznamu tucne, tech je vyrazne min .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se