Přejít na obsah

Omega Seamaster Aqua Terra James Bond SPECTRE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Ano, řekl bych, že je to jedna z těch nejpovedenějších, taková střízlivá. Škoda, že nemáme snímek dýnka, to by mě zajímalo, jak se vyřádili.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Pekna bondovska limitka, barevne se mi to moc libi, cifr taky povedenej a pekne nenasilne tam zakomponovali i tu 007, jedinou malou vytku mam proti vterinovce....jo a na dynko bych se taky rad podival

Upraveno uživatelem sashator
Návštěvník Snow
Odesláno

Tak na dýnko si budeme muset počkat, není ani na webu Omegy.

Odesláno

hm, uprimne, modre AT s jachtarskou palubou na ciferniku sa mi pacia viac.......ale mozno zmenim nazor ked tu limitku uvidim nazivo:)

Odesláno

Má tam být nějaký rotor s tradičním motivem pohledu do hlavně pistole, takže asi průhled. Nějak se mi nelíbí ta divná věc na fteřinofce, jinak spíš fajn.

Odolnost 15.007 Gauss, což je i počet hodinek v limitce. Moc vzácná limitka to nebude.

Odesláno

U patnácti tisíc kousků se o limitce dá psát s úsměvem, ale jsou krásný a tak jako jsem "mooc chtěl ten laser" na původních "Bondovkách", věřím, že tahle finta s magnetickou odolností zabere stejně dobře :D

trochu jsem říznul fotku, ať je víc vidět ciferník

post-3210-0-28655600-1422960117_thumb.jpg

Odesláno

Mne se libi, elegantni.

Odesláno

Já jsem na to koukal včera na netu a líbí se mě to. Limitky 007 nemusím, ale tohle je pěkné.

Odesláno (upraveno)
  V 3. 2. 2015 v 16:25, gougy napsal:

Kolegové a co má vůbec reprezentovat ten vzor na cifru?

Erb zo sekundovky cik-cak. Zaujimave, ze "inspiraciou" limitky je vcelku nevyrazna bondovka s G. Lazenbym. Upraveno uživatelem tico1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...