Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Omega Seamaster Aqua Terra James Bond SPECTRE Limited Edition zdroj - http://www.watch-insider.com/news/omega-seamaster-aqua-terra-james-bond-limited-edition-this-is-the-new-official-james-bond-007-watch-of-the-24th-bond-movie-called-spectre/?mc_cid=9deb986449&mc_eid=a70ebb0c75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Jak se mi obecně moc bondovský limitky od Omegy nelíběj, tak tuhle bych mohl i nosit . Ten cifr je moc pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Ano, řekl bych, že je to jedna z těch nejpovedenějších, taková střízlivá. Škoda, že nemáme snímek dýnka, to by mě zajímalo, jak se vyřádili. Upraveno 3. února 2015 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Pekna bondovska limitka, barevne se mi to moc libi, cifr taky povedenej a pekne nenasilne tam zakomponovali i tu 007, jedinou malou vytku mam proti vterinovce....jo a na dynko bych se taky rad podival Upraveno 3. února 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Tak na dýnko si budeme muset počkat, není ani na webu Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 hm, uprimne, modre AT s jachtarskou palubou na ciferniku sa mi pacia viac.......ale mozno zmenim nazor ked tu limitku uvidim nazivo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Má tam být nějaký rotor s tradičním motivem pohledu do hlavně pistole, takže asi průhled. Nějak se mi nelíbí ta divná věc na fteřinofce, jinak spíš fajn.Odolnost 15.007 Gauss, což je i počet hodinek v limitce. Moc vzácná limitka to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Mně se to teda vůbec nelíbí, a to mám jak AT, tak bondovský limitky rád.. Ta vteřinovka je divná a cifr ještě vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 V nový bondovce prý prolítne magnetická vlna, všechny stroje budou v p..i, jen Omegy dál pojedou. Zdá se, že lidi z Omegy už pomáhaj se scénářem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Taky se mi vůbec nelíbí, a to mám řadu Seamaster nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Viktore, tak v Interstellaru v podstatě zachránily Hamiltony lidstvo, takže nějaká vlna, pfff:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Limitka/nelimitka, bond/neBond...jsou krásný, cifr vypadá úžasně a barevná kombinace mě hodně bere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 U patnácti tisíc kousků se o limitce dá psát s úsměvem, ale jsou krásný a tak jako jsem "mooc chtěl ten laser" na původních "Bondovkách", věřím, že tahle finta s magnetickou odolností zabere stejně dobře trochu jsem říznul fotku, ať je víc vidět ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Tak tohle je hodně dobře promyšlená limitka, nejen skryté 007, ale hlavně ta vteřinovka! Kdo to nepoznal, tak je to odkaz na bondovku On Her Majestys Secret Services http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bond-coat-of-arms_(semi-fictional).svg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 cifr je super, ten erb na vteřinovce už moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Mne se libi, elegantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Já jsem na to koukal včera na netu a líbí se mě to. Limitky 007 nemusím, ale tohle je pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Kolegové a co má vůbec reprezentovat ten vzor na cifru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ten vzor na cifru je hroznej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Kolegové a co má vůbec reprezentovat ten vzor na cifru?Erb zo sekundovky cik-cak. Zaujimave, ze "inspiraciou" limitky je vcelku nevyrazna bondovka s G. Lazenbym. Upraveno 3. února 2015 uživatelem tico1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se