pciza Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Dnes taky… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 před 2 hodinami, LovecK napsal: Dnes taky… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A kdy uvidíme nový Rádiovky?
Kostra Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Právě dorazil nový krasavec, ale docela dlouho jsem se držel bez nákupů.
Vortex-Tempus Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 510 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 Pampadam ve spolek. Po tom, co jsem si nadělil nodaty, tohle byla příští vytoužená meta. Dost návykový, jelikož vybírám další kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 před 13 minutami, Toblin napsal: Pampadam ve spolek. Po tom, co jsem si nadělil nodaty, tohle byla příští vytoužená meta. Dost návykový, jelikož vybírám další kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace! A samozřejmě máš pravdu, protože dvoje, troje, čtvery PAMy nestačí
Cancri Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 před 15 minutami, Toblin napsal: Pampadam ve spolek. Po tom, co jsem si nadělil nodaty, tohle byla příští vytoužená meta. Dost návykový, jelikož vybírám další kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace! Ať ti dělají dlouho radost Evidentně jsi naskočil do slušně rozjetýho vlaku (2+), takže to bude chtít jako pevný základ pořádnou kládu
Horhe Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 před 1 hodinou, Toblin napsal: Pampadam ve spolek. Po tom, co jsem si nadělil nodaty, tohle byla příští vytoužená meta. Dost návykový, jelikož vybírám další kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulka! Navykovy je to dost, už mám 4 kusy a ještě nutně potřebuji radiomíra
Toblin Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 Díky pánové! A sakra, to budu muset rozbít další prasátko
actionman1 Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 Aj ja sa ku Vám pridávam. Opäť Panerai doma a tentoraz úplne nové a snáď nafurt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2021 před 13 minutami, actionman1 napsal: Aj ja sa ku Vám pridávam. Opäť Panerai doma a tentoraz úplne nové a snáď nafurt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak taky gratulace! Už jsem to nedávno psal, ale je super jak to tady ožilo! Panerai!!!
Toblin Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2021 @actionman1 Taky srdečně gratuluju. A všem Paneraistům: Díky za inspiraci
MíraMíra Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2021 Kua tady to žije, že sem musím taky něco fláknout Všem novým majitelům velká gratulace! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2021 Kuwa to je pěkná fotka Hed jdu vytáhnout ty svoje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luky Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2021 Tak jsem do nich taky šel. Dlouho jsem chodil okolo Panerai a od včerejška jsem hrdým majitelem PAM 510. Zatím se seznamujeme, ale je to na dobrý cestě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se