Vortex-Tempus Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Upraveno 17. dubna uživatelem Vortex-Tempus
Kostra Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna [mention=12491]Kostra[/mention] voe, nevidím žádný bílý cifr, tak jedny přidám Krásné jsou
EpsteinBarr Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna @LovecK Ohladom Panerai to mam nastavene velmi podobne. 914 su doma a tieto biele suby...bude to asi tazsie rozhodovanie medzi "klasickou" ciernou, ale naklonene je to bielym. Su fantasticke, uzivaj
LovecK Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna @EpsteinBarr vďaka! jsem přemýšlel co k těm 183 a 914... no a vzhledem k tomu, že jsem neměl nic s bílým cifrem (226570WD jsem pustil), tak jsem hodil konvence za hlavu koupil toto, s barevnými řemeny na léto to bude pecka!
pciza Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 8 hodinami, LovecK napsal: @Kostra voe, nevidím žádný bílý cifr, tak jedny přidám Karle!??? Super! Jsou parádní a velká gratulace!
LovecK Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Pepo, díky, trochu to od těch 024, 025 sklouzlo, ale neva
pciza Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 2 hodinami, LovecK napsal: Pepo, díky, trochu to od těch 024, 025 sklouzlo, ale neva Tak samozřejmě že to nevadí, mně se taky moc líbí! Užívej
Kostra Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Wow, to jsou krasavci, jaká je to prosím reference?
raduzn1 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 1 minutou, Kostra napsal: Wow, to jsou krasavci, jaká je to prosím reference? PAM01383
raduzn1 Odesláno pátek v 12:45 Nahlásit Odesláno pátek v 12:45 před 5 minutami, Kostra napsal: Děkuji
LovecK Odesláno pátek v 16:33 Nahlásit Odesláno pátek v 16:33 před 4 hodinami, Kostra napsal: Wow, to jsou krasavci, jaká je to prosím reference? Sausage diskaře ale nechceš, viď?
Kostra Odesláno pátek v 16:44 Nahlásit Odesláno pátek v 16:44 Sausage diskaře ale nechceš, viď? No sendvič bych radši, o tom žádná;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se