LovecK Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Dneska jsem viděl u Blavy největší spermii, cca 4m 3 2
Kostra Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Dneska jsem viděl u Blavy největší spermii, cca 4m Sakra dobré jsou, už tě přestávají bavit, že jo? 1
bandicoot Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna (upraveno) Měl jsem hodobožově v neděli. Dobrý jsou. edit: fotka není z hajzlu, je to podlaha výčepu u Pinkasů. Upraveno 22. dubna uživatelem bandicoot 5
LovecK Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna V 19. 4. 2025 v 18:32, Kostra napsal: Sakra dobré jsou, už tě přestávají bavit, že jo? Tak určitěěěě
Vortex-Tempus Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 36 minutami, Kostra napsal: Vstupenka do klubu malých hodinek:-) Pridavam sa k @Frantik… su male. Mal som ich vela krat v ruke a su jednoznacne paradne ale tvoje zapastie podla mna potrebuje 44.
Vortex-Tempus Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Jarne prezuvanie… jedny do lesa a druhe na plaz alebo do puste. Mal som o tej bezovej gume pochybnosti ale na zivo to vyzera velmi dobre… 1
bandicoot Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Já mam obecně pochybnosti s touhle gumou k ne-submersible modelům. Ale tohle tady funguje. Asi proto že v té pískové není tak brutální.
Vortex-Tempus Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 30 minutami, bandicoot napsal: Já mam obecně pochybnosti s touhle gumou k ne-submersible modelům. Ale tohle tady funguje. Asi proto že v té pískové není tak brutální. Presne z rovnakeho dovodu som mal pochybnosti. Tiez mi Sub guma k inym modelom nesedi. Nastastie je to ok… bol to darcek od drahej na vianoce a bola by sklamana keby som ju nenosil
Frantik Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Ja myslim, ze to k tomu nesedí. Taky jsem tu gumu kdysi na klasicke pouzdro moc chtel. Ale nevypadá to dobre a upřímně ani na Subech. Vona je pěkná jen sama vo sobe
bandicoot Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Prdlajs. Jedinej problém těch gum je, že stojej 5500 Kč. Jinak bych měl k černý zelenou i oranžovou. Kombinace bílá - zelená je tady taky vymazlená.
Kostra Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Jarne prezuvanie… jedny do lesa a druhe na plaz alebo do puste. Mal som o tej bezovej gume pochybnosti ale na zivo to vyzera velmi dobre… Vypadá to úžasně 1
EpsteinBarr Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Presne tu zelenu vyssie som rano vymenil za handru. @Vortex-Tempus mas to super, mne sa to paci. Nechce sa ti takto pri dobrom svetle naskladat svoju "rodinku". Nech mame motivaciu. Teda, ak mas dostatocne velky stol 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se